Az merre van? Tuti Europa?sebydani írta:Én nem tudom mit vagánykodsz, Nyírbátorban se voltál még sosem..nmate írta:Europa nagy reszet mar bejartam (kivetel a ruszkik, horvatok, del olaszo. es gorogok)![]()

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. augusztus 18., csütörtök 16:29
Az merre van? Tuti Europa?sebydani írta:Én nem tudom mit vagánykodsz, Nyírbátorban se voltál még sosem..nmate írta:Europa nagy reszet mar bejartam (kivetel a ruszkik, horvatok, del olaszo. es gorogok)![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. augusztus 18., csütörtök 16:29
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. augusztus 18., csütörtök 16:27
Én nem tudom mit vagánykodsz, Nyírbátorban se voltál még sosem..nmate írta:Europa nagy reszet mar bejartam (kivetel a ruszkik, horvatok, del olaszo. es gorogok)
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. augusztus 18., csütörtök 16:23
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. augusztus 18., csütörtök 16:14
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. augusztus 18., csütörtök 16:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 18., csütörtök 15:42
ziro4vr írta:Mi most olaszban' voltunk, engem ezek a nagyon exklúzív helyek sosem vonzottak, persze a nők mások...![]()
A nagy terv meg tavasszal egy bl/komolyabb real meccs, lehetőleg úgy, hogy Madridban legyen idő azért még nézelődni kicsit.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. augusztus 18., csütörtök 15:39
Talaltam neked egy utitarsat isziro4vr írta:A nagy terv meg tavasszal egy bl/komolyabb real meccs, lehetőleg úgy, hogy Madridban legyen idő azért még nézelődni kicsit.
Remy írta:jövő tavasz Madrid
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 18., csütörtök 15:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 18., csütörtök 15:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 18., csütörtök 15:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 18., csütörtök 15:05
Ha küldesz egész alakos képet, lehet be tudlak listázni.ziro4vr írta:Pénz és sárm.Lassan már tényleg érdekel mit dolgozol.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. augusztus 18., csütörtök 14:01
Köszi, majd ha hazaérek, akkor írok.Realista24 írta: Ha kicsit konkrétabbak a kérdések, én is tudok az lenni.
Gondoltam rá, de már voltam 2x is a szomszédba, nem nagyon vágyok vissza oda.ziro4vr írta:Remy én egy jó couchsurfing tripet javaslok Romániába. Olcsón kijössz, medvét is láthatsz, és még attól kell félni legkevésbé.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 18., csütörtök 13:53
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. augusztus 18., csütörtök 13:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 18., csütörtök 13:50
Itt az a kérdés, hogy milyen áron mész? Mi a célja az utazásodnak? Mennyi időre mennél?Remy írta:Hülye kérdés, de mennyire érik meg az árukat? Főleg előbbi. Képek alapján csodaszép mindkettő.
Egy kis élménybeszámolót szívesen olvasnék. (komoly érdeklődéssel)
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. augusztus 18., csütörtök 12:49
Tök véletlenül úgy írják meg a szerződésekben a feltételeket, hogy azokra csak a nagyobb cégek tudjanak ajánlatot adni.füst írta:Ne viccelj már.
A nagy beruházásokat azok kapják akiknek van rá erőforrása. Innentől kezdve nagyon beszűkül a kör, alig van valaki aki tud pályázni, azok közül meg nekunk atlagembereknek tok mindegy hogy ki kapja, illetve én személy szerint meg Örülök is ha magyar ember kapja, mert annál kevesebb pénzt visz ki. Felőlem akár Orbán személyes felszopólegénye is lehet.
Te most amúgy miről beszélsz? Itt csak az olimpia során felmerülő építkezésekről volt szó. Nem kell itt belevenni DB2-t, meg M85-t, meg Békéscsaba állomás felújítását...füst írta:A tobb tizezres lélekszam pedig nem hogy nem barokkos de meg csak nem is túlzás, ebből is latszik hogy nem vagy képben. Többszáz építkezés fut párhuzamosan az orszag teruleten, ha elkezdened számolgatni a tervezőmernokoket, epitesvezetoket, felulvizsgalokat, beszerzoket, beszallitokat, villanyszereloket, burkolokat, festoket, kőműveseket, segedmunkasokat, takaritokat, biztonsági őröket, stb. Akkor meglepodnel milyen számot kapsz a vegen, es nem egy sima meglepődés lenne az, hanem barokkos.
Ja, akkor adjanak nekem az állam pár száz milliárdot, aztán én biztosítom az állást jó pár embernek...
Nem csak azzal van a baj, hogy haveroknak van leosztva a dolog, hanem hogy nem piaci áron nyomják ki a munkákat.
Sajnos az építőiparban elég érdekes dolgok vannak, rokonság kapcsán van ismerősöm, hát, elég vicces hogy milyen pénzeke szakít...
Az hogy erre csak ezt tudod mondani, miközben a lényeg a "nem piaci áron nyomják ki a munkákat"... ahogy te mondtad: Na ne viccelj már.füst írta:Most erre mit mondjak? Adjon. Biztosan minimálbérért jót tennél mindenkivel.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 18., csütörtök 12:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. augusztus 18., csütörtök 12:40
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 18., csütörtök 12:37
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem