Real Madrid vs. Barcelona
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
gyorsan eladta a vip boxokat a fel sem épült stadionban féláron jó hosszú időre. (állítólag)
egyes források szerint ez elég mindenre és nyáron kánaán más források szerint ezen felül is kell még 50 misi. (állítólag)
senki nem tud semmit mert tiszta nyóckeres seftelés az egész klub. égeti a jövőt miközben hazudozik mindent. mindenre mutogat ő nem felelős semmiért.
biztos, hogy be lesz regisztrálva mert tolnak megint vmi stikli üzletet amit beállít történelminek miközben egy zsák szart görget maga előtt 4 éve.
egyes források szerint ez elég mindenre és nyáron kánaán más források szerint ezen felül is kell még 50 misi. (állítólag)
senki nem tud semmit mert tiszta nyóckeres seftelés az egész klub. égeti a jövőt miközben hazudozik mindent. mindenre mutogat ő nem felelős semmiért.
biztos, hogy be lesz regisztrálva mert tolnak megint vmi stikli üzletet amit beállít történelminek miközben egy zsák szart görget maga előtt 4 éve.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
En is igy gondolom, hibakat hibakra halmoz. Mondjuk Perezen kivul ezt senki nem tudta volna megoldani, amit o atvett.Pad'em írta:Akkor ennek illene Laporta székébe kerülnie. De gondolom megint valami giga sefttel megoldja majd a maradék 24 órában, hogy beregeljék.realmadrid95 írta:
Igen, az ugynoke raadasul ket napja Manchesterben van, valoszinuleg a City, Mu erdeklodese miatt, de elvileg o “nyaralni” ment Manchesterbe, legalabbis azt nyilatkozta.
(Ezt o es Bertomeu idezte elo, tehat a sajat mocskat is kell eltakaritani)
Benne van a pakliban, hogy valami eszetlenseggel meg tudjak tartani, de mar ez nagyon jelzeserteku, hogy ennyire ketsegbeesetten probal megoldast talalni Olmo ugynoke is.
- Pad'em
Akkor ennek illene Laporta székébe kerülnie. De gondolom megint valami giga sefttel megoldja majd a maradék 24 órában, hogy beregeljék.realmadrid95 írta:Igen, az ugynoke raadasul ket napja Manchesterben van, valoszinuleg a City, Mu erdeklodese miatt, de elvileg o “nyaralni” ment Manchesterbe, legalabbis azt nyilatkozta.Pad'em írta: Azt olvasom ha nem tudják regisztrálni semmis a contractja és free agentté válik. Ezesetben fizettek a Lipcsének 55 milliót fél évnyi játékért vagy hogy van ez?![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Igen, az ugynoke raadasul ket napja Manchesterben van, valoszinuleg a City, Mu erdeklodese miatt, de elvileg o “nyaralni” ment Manchesterbe, legalabbis azt nyilatkozta.Pad'em írta: Azt olvasom ha nem tudják regisztrálni semmis a contractja és free agentté válik. Ezesetben fizettek a Lipcsének 55 milliót fél évnyi játékért vagy hogy van ez?![]()
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
zsenirealbeckham írta: Ez a Szczęsny a legnagyobb király. Visszatert. Elment barcaba cigizni, tokeletes klima, szép nők. Valami 3 milla fizuert? Flicknél, Pena az első egyértelműen. De mint biznisz zseni ez
Szczęsnynek. Jo kis kirándulás![]()
szerintem beépített ügynök
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez a Szczęsny a legnagyobb király. Visszatert. Elment barcaba cigizni, tokeletes klima, szép nők. Valami 3 milla fizuert? Flicknél, Pena az első egyértelműen. De mint biznisz zseni ez
Szczęsnynek. Jo kis kirándulás
Szczęsnynek. Jo kis kirándulás
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha így folytatják eljutnak oda hogy az egész barcat ellehet adni, csak addigra már ami "mozdítható" az már másé lesz. Szép jövő néz ki nekik. Lefogadom, ha sikerül majd mindenkit regisztrálni nyáron azért hoznak megint 1-2 új arcot akikkel ugyan ezeket a köröket kell majd lefutni. A 36 éves Lewanak is 26 végén jár le a szerződése, kíváncsian várom, a lengyel is előzékeny lesz hivatalosan és megmenti a barcat? De Jongot gondolom elboltolják, a harmadik legjobban kereső játékosuk meg Ansu Fati
Zseniális
- Pad'em
Azt olvasom ha nem tudják regisztrálni semmis a contractja és free agentté válik. Ezesetben fizettek a Lipcsének 55 milliót fél évnyi játékért vagy hogy van ez?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ha tényleg eladták a VIP páholyt diszkont áron, és mellé a bíróság másodszor is elutasítja a Barca kérelmét, akkor Laportaék duplán lábon lőtték magukat.
gondolom Tebas, Perez és talán még mindig Franco a hibás, mert az elmúlt évtizedekben folyamatosan sumákoltak, és kavarták a számokat...
a PSG nyitott Olmo "átvételére"
gondolom Tebas, Perez és talán még mindig Franco a hibás, mert az elmúlt évtizedekben folyamatosan sumákoltak, és kavarták a számokat...
a PSG nyitott Olmo "átvételére"
#whatisyourexcuse
- Pad'em
The second court today has rejected Barcelona’s appeal to register Dani Olmo and Pau Victor, reports @mundodeportivo.
-
el magico
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Ez a gyerek számomra örök rejtély. Hogy tudott ezzel a testalkattal eljutni a profi labdarúgásig?
Még mindig olyan, mintha egy óvodás játszana a nagyok közt
Még mindig olyan, mintha egy óvodás játszana a nagyok közt
szerintem igy az mls-ben ezek boven belefernek, nem idegesitobb mint barmelyik brazil golorom a kis tancikalassal, legalabb ez valtozatos 
grizes goloromet szerintem tobben utaljak
grizes goloromet szerintem tobben utaljak
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
https://vm.tiktok.com/ZNewHEpAH/gutihaz14 írta:milyen goloromok?pheco írta: El is felejtettem Riqui Puig-ot, csak feldobta a Tiktok, hogy mar a LA Galaxy-ben van es milyen kurva idegesito goloromei vannakEs itt hallom a fulemben, ahogy Farkas Norbi uvoltotte a nevet allandoan
![]()
Csak a hypeolt katalanokrol jutott eszembe most![]()
https://vm.tiktok.com/ZNew9Rbfs/
Csemegézzetek
milyen goloromok?pheco írta: El is felejtettem Riqui Puig-ot, csak feldobta a Tiktok, hogy mar a LA Galaxy-ben van es milyen kurva idegesito goloromei vannakEs itt hallom a fulemben, ahogy Farkas Norbi uvoltotte a nevet allandoan
![]()
Csak a hypeolt katalanokrol jutott eszembe most![]()
valamelyik univerzumban:
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
El is felejtettem Riqui Puig-ot, csak feldobta a Tiktok, hogy mar a LA Galaxy-ben van es milyen kurva idegesito goloromei vannak
Es itt hallom a fulemben, ahogy Farkas Norbi uvoltotte a nevet allandoan
Csak a hypeolt katalanokrol jutott eszembe most
Csak a hypeolt katalanokrol jutott eszembe most
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Szerintem közel van a plafon. Valamennyit még nyílván fejlődni fog de nem látom miben tudna még akkorát fejlődni. Kicsi izom felmehet de alkatilag ilyen vékony inkább. Sebességre szerintem a max közelében van. Helyzetkihasználás persze fejlődni fog a rutinnal. Nagy cseleket most se csinál. Inkább beindulós mintsem 1v1 király. Már most is kb megvan a végtermék 70-80%-a ami kb a Robbenes visszaveszem a bal lábra és befele húzok a maradék a kifele tolom meg és az üres területre befutok marad. Felső polc lesz de nem nuevo Messi aminek eladják már most.ferni írta: Yamal érdekes lesz, mert végsebessége nem az igazi.
Érdekes lesz látni hová és milyen irányban fejlődik majd.
A nagy kérdés az ego milyen lesz. Az elmúlt meccseken már csapkodott és szövegelt egy keveset. Nem biztos, hogy jó közegben lesz. Nincs ott senki aki most nála nagyobb lenne és 17 évesen ez nem biztos, hogy jó lesz.
Yamal érdekes lesz, mert végsebessége nem az igazi.
- RealMadridFanatic
Egyetertek, erre gondoltam, hogy nem mindenki volt tulsztarolva, FarkasNorbi meg minden Barca golra kizarolag sikoltozva tud reagalni, egyem a partatlan szivet.csababarca írta:Azért ebből a sorból az idősebb Dos Santos, Krkic és Fati volt hype-olva úgy extrán, a többi az úgy volt, de semmi extra, és nem is volt annak kikiáltva soha.RealMadridFanatic írta: Dos Santos testverek, Jeffren, Cuenca, Krkic, Gai Assulin, Alena, Halilovic, Munir, Sandro, de itt van meg Ansu Fati is.
Az ilyen Jeffren, Cuenca, Alena, Munir, Sandro féle tucatok még Farkas Norbert által sem voltak annyira feldicsérve, se a katalán média által.
Legalábbis nem összevethető a felső hármas körüli hype-al. (vagy amit Gavi kapott a semmire, csak mert néha agyonrúgott valakit aki arra járt:D)
Ennyit akartam ehhez hozzáfűzni.
Az osszkep szamomra megis az, hogy a Barca tobbet akar lattatni az akademiajaba, mint ami valojaban.
Ok nevelik az Aranylabdasokat, Madridban pedig veszik.
Ettol persze Yamal lehet korszakos jatekos (tenyleg extra tehetseg), de kizarolag arra epul most is a felhajtas, hogy orok 17 eves. Szerintem neki sem tesz jot egyebkent, kicsit nagyobb az arc, mint amit az eddigi eredmenyek indokolnanak.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Azért ebből a sorból az idősebb Dos Santos, Krkic és Fati volt hype-olva úgy extrán, a többi az úgy volt, de semmi extra, és nem is volt annak kikiáltva soha.RealMadridFanatic írta: Dos Santos testverek, Jeffren, Cuenca, Krkic, Gai Assulin, Alena, Halilovic, Munir, Sandro, de itt van meg Ansu Fati is.
Az ilyen Jeffren, Cuenca, Alena, Munir, Sandro féle tucatok még Farkas Norbert által sem voltak annyira feldicsérve, se a katalán média által.
Legalábbis nem összevethető a felső hármas körüli hype-al. (vagy amit Gavi kapott a semmire, csak mert néha agyonrúgott valakit aki arra járt:D)
Ennyit akartam ehhez hozzáfűzni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Nekem róla leginkább az maradt meg hogy ismerős le Rui Pigezte véletlenül mikor épp felmenőben volt a hype és nem emlékezett a nevérePipita írta:Egy időben nagyot ment Riqui Puig vagy ki. Nem tudom, volt-e már 23, mikor elment levezetni a Galaxyba.R. Carlos írta: (ha valakit kihagyta elnézést![]()
![]()