Szerintem semmi baj nincs velük, fejben még érniük kell sokat. Tehetség, nyerni akarás az van bőven, csak még nyers. GPII elleni szabálytalanság az nálam minimum 2-3 meccses eltltás, dirty play volt, nem szimpla keménység.hala real írta: GP II-t szepen kiiktattak. Nekem nagyon nem szimpatikus ez az egesz memphis csapat, moranttel egyutt.

Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
GP II-t szepen kiiktattak. Nekem nagyon nem szimpatikus ez az egesz memphis csapat, moranttel egyutt.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- nmate
Mint most, totál az ellentéte az első meccsnek. Bedobják azokat a triplákat és okosabban duplázzák Giannist. Plusz végre sikerült Lopezre faltokat kiharcolni.Anthony írta:. De nyilván ez csak egy meccs, még bármi lehet.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A Bucks ismét elképesztő falat képezett a festéke köré, elvétve tudtak a gyűrű közelébe eljutni a Celtics játékosai, és amikor ez összejött nekik, akkor is ott várta őket az Antetokounmpo-Lopez-Portis hármas legalább két tagja, és ennek az lett a vége, hogy csak 10/34 kétpontosukat küldték a helyére. A kevés kétpontos kísérletből következik, hogy a Celtics eszményi mennyiségű hármast dobott el, kereken 50 triplába álltak bele, és ebből 18 ért célba – a 36%-os hatékonysági ráta meghaladja a 35,6%-os szezonátlagukat.nmate írta:Nekem a játék képe alapján nem tűnt kimondottan simának. Az a meccsenkénti 20-30 tiszta tripla, amit a Bucks a védekezéséből kifolyólag hagy dobni, azoknál a koncentráció volt kevés.Anthony írta:Boston otthon kapott ki eléggé simán.
Hát a jelek szerint nem várható sokkal jobb kinti teljesítmény tőlük. De nyilván ez csak egy meccs, még bármi lehet.
- nmate
Nekem a játék képe alapján nem tűnt kimondottan simának. Az a meccsenkénti 20-30 tiszta tripla, amit a Bucks a védekezéséből kifolyólag hagy dobni, azoknál a koncentráció volt kevés.Anthony írta:Boston otthon kapott ki eléggé simán.
- Anthony
Boston otthon kapott ki eléggé simán. Ha a következőt nem hozzák, akkor game over. Szerintem 4-1, nagyon max 4-2 ez a Bucksnak.nmate írta:Boston kb. az összes off screen, tiszta triplát kihagyta középről, ez mind koncentráció kérdése. Tatumnak is nagyon sok szép passza volt, betörésből visszapasszokkal.Anthony írta: Viszont a Bucks magas szerkezetére nem tudom kinek van válasza a ligában.
Illetve fura, hogy sokat pihentek, ennek ellenére a végére elfogytak abban, hogy Giannist duplázzák és rohangáljanak a kipasszolt labdákra. Szerintem a következőt hozzák majd és elmegy 7 meccsig ez a párharc.
Az igazi keleti összecsapás a Bucks - Miami meccs lesz majd.
- nmate
Boston kb. az összes off screen, tiszta triplát kihagyta középről, ez mind koncentráció kérdése. Tatumnak is nagyon sok szép passza volt, betörésből visszapasszokkal.Anthony írta: Viszont a Bucks magas szerkezetére nem tudom kinek van válasza a ligában.
Illetve fura, hogy sokat pihentek, ennek ellenére a végére elfogytak abban, hogy Giannist duplázzák és rohangáljanak a kipasszolt labdákra. Szerintem a következőt hozzák majd és elmegy 7 meccsig ez a párharc.
- Anthony
Viszont a Bucks magas szerkezetére nem tudom kinek van válasza a ligában. Jól összerakott csapat, évek óta toppon vannak, Giannis megtanult kosárlabdázni is. Elég félelmetesek.hehetheoriginal írta: Csak a 10 perces osszefoglalokat neztem meg, de a tempó nyugaton nagysagrendekkel durvabbnak tűnik, nem tudom, hogy a bucks pl direkt lassitja-e a jatekot.
Mondanom se kell, hogy a birok kutyak megint, de ez semmi uj
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Csak a 10 perces osszefoglalokat neztem meg, de a tempó nyugaton nagysagrendekkel durvabbnak tűnik, nem tudom, hogy a bucks pl direkt lassitja-e a jatekot.
thereisonly1ronaldo
- nmate
GSw itt 5v8-ban nyert, ez egyértelmű. De nagyon jó meccs volt, végén mondjuk a 2 kihagyott büntető Klaytől az necces volt, hiába a clutch 3-as.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Hat szerintem minimum kerdeses iteletek szulettek a meccsen, tobbnyire a memphis javara.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Feldobatjak bazdki amikor tisztán a memphisről ment ki. Cirkusz a világ.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Ez a GSW nagyon lapos ...
- nmate
Elmúlt 10 percben viszont magasan jobb volt a Bucks. 7 meccset kéreknmate írta:Ezt sem fogják szerintem. Játék képe alapján nem rosszabb a Celtics, ha nem ülnek így a dobások a Bucksnak, ez Celtics w.Tjacks írta: 4-2 Celtics, még úgyis ha vmi csoda folytán ma nyerne a Bucks.

- nmate
Ezt sem fogják szerintem. Játék képe alapján nem rosszabb a Celtics, ha nem ülnek így a dobások a Bucksnak, ez Celtics w.Tjacks írta: 4-2 Celtics, még úgyis ha vmi csoda folytán ma nyerne a Bucks.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
4-2 Celtics, még úgyis ha vmi csoda folytán ma nyerne a Bucks.
- nmate
Továbbra is. Én egyelőre nem látom, hogyan lehetne őket megfogni, tavalyi Bucksnak menne kb.nmate írta: Ez a Celtics védekezés földön túli
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Hogy is lehetne teljes bármelyik?! A sok apa nélküli játékos ugyenmate írta: Embiid 3. meccsig off. Ez sem lesz teljes értékű párharc.

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- nmate
Embiid 3. meccsig off. Ez sem lesz teljes értékű párharc.