Micsoda? Ha ismernéd ezt a csapatot kicsit sem izgulnál. Merre voltál az elmúlt években amikor a bl-ben vagy a bl döntőkben toltuk?kecsu10 írta:Ismerve a fiaink hozzáállását sajnos sok esetben, én tartok a Dortmundtól. Amennyiben olyan mentalitással és fegyelmezettséggel játszunk majd mint a City ellen nem lesz gond. A Dortmund rakkolós, sokat és gyorsan futó csapat, akiknek ez élete lehetősége. Harapni fognak. Nagyon nehéz meccsre számítok, Carlo remélem jól készíti fel a csapatot minden szempontból, különösen is mentálisan, mert az kulcsfontosságú most.zsírosdeszka írta:
A szezon legnehezebb meccse a City ellen volt.![]()

Értékeld a legutóbbi meccset
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ismerve a fiaink hozzáállását sajnos sok esetben, én tartok a Dortmundtól. Amennyiben olyan mentalitással és fegyelmezettséggel játszunk majd mint a City ellen nem lesz gond. A Dortmund rakkolós, sokat és gyorsan futó csapat, akiknek ez élete lehetősége. Harapni fognak. Nagyon nehéz meccsre számítok, Carlo remélem jól készíti fel a csapatot minden szempontból, különösen is mentálisan, mert az kulcsfontosságú most.zsírosdeszka írta:A szezon legnehezebb meccse a City ellen volt.kecsu10 írta:
Tuti biztos. Épp most olvasom Sacchi könyvét, aki ugyanezt csinálta a nagy Milannal, a laikusok nem látták, hogy mennyire lehajtotta a játékosokat, hogy formát időzítsen, hogy akkor teljesítsenek a legjobban, amikor a leginkább kell. Carlo pedig teljes mértékben Sacchi tanítványa, tehát nagy megfejtések nincsenek. Dolgozik a stáb keményen a döntőre, de kell is, nagy meccs lesz. A szezon legnehezebb meccse jön.![]()
Hozzám eljutott már rég, azoknak küldtem akik fosnak hogy nem tudják mit csinálnak a csapattal
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Közel egy éves hír csak eljutott hozzad isferni írta: Pintus eredményeit a Holdról is látni...![]()
Pintust elhívta a NASA Houstonba, hogy adjon nekik tippeket, hogy lehet még jobban felkészíteni az űrhajósokat....![]()
![]()
![]()
Tudja a dolgát az olasz, attól nem kell fosni.
Ha azt mondja, hogy a BL döntőre hozza formába a srácokat, akkor arra fogja formába hozni őket...![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pintus eredményeit a Holdról is látni...
Pintust elhívta a NASA Houstonba, hogy adjon nekik tippeket, hogy lehet még jobban felkészíteni az űrhajósokat....
Ha azt mondja, hogy a BL döntőre hozza formába a srácokat, akkor arra fogja formába hozni őket...

Pintust elhívta a NASA Houstonba, hogy adjon nekik tippeket, hogy lehet még jobban felkészíteni az űrhajósokat....

Ha azt mondja, hogy a BL döntőre hozza formába a srácokat, akkor arra fogja formába hozni őket...

- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Nem tudom,hogy anno ez hogy mukodott.kecsu10 írta:
Sacchi at edzéseit is leírja, legalábbis részben. Sokszor volt olyan, hogy napközben iszonyú edzéseket csinált, aztán este nem jöttek az eredmények. Mert a későbbi meccsekre voltak előkészítve. Ugyanez mentálisan is.
De ilyen mar a mai futballban nincs.
Eltudod kepzelni mennyire serules veszelyes az,ha kinyirod a jatekosokat fizikalisan egy edzesen,majd aznap meccset jatszanak?
Gyakorlatilag fix izomserules.
Nem hogy meccset,lovo edzest nem csinalhatnak egy fizikailag megterhelo edzes utan.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- kecsu10
Sacchi at edzéseit is leírja, legalábbis részben. Sokszor volt olyan, hogy napközben iszonyú edzéseket csinált, aztán este nem jöttek az eredmények. Mert a későbbi meccsekre voltak előkészítve. Ugyanez mentálisan is.Norbi90 írta:Tenyleg ezt a formaidozites temat ensem ertettem soha, fitness meg oke hogy akkorra jon ki a fizikalis dolgok, de a teknikai resz meg hogy jol jatszunk azt hogy? Egeszen odaig visszavannak fogva vagy megmondjak hogy ne jatszatok jol stb? Vagy tenyleg mi lehet ez a formaidozites tema.raul 4 ever írta: Nem hiszek a formaidőzítésben, edzésen sose csináltunk olyat, hogy akkor most formába jövünk. Viszont amiben hiszek, hogy megpróbálják a döntőre felépíteni Milit, és -nagyon helyesen- óvni Carvát meg Camát (a perpill egyetlen egészséges jh-t és vkp-t) és Bellit.
Betis ellen Nacho-Mili lesz szerintem, hogy az öreg ne hűljön ki, Rüdi játszott eleget, ő nem fog kiesni a ritmusból. Szerintem jó ez. 3szor p**sánrúgták a védelmet egy labdával, lett belőle 3 gól, pech. Ez van..
Mondom, sztem az utolsó pár meccs, csak "be van áldozva" első sorban Militao, és esetleg Körte felépítésére. Abszolút nem hülyeség..
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
Tenyleg ezt a formaidozites temat ensem ertettem soha, fitness meg oke hogy akkorra jon ki a fizikalis dolgok, de a teknikai resz meg hogy jol jatszunk azt hogy? Egeszen odaig visszavannak fogva vagy megmondjak hogy ne jatszatok jol stb? Vagy tenyleg mi lehet ez a formaidozites tema.raul 4 ever írta: Nem hiszek a formaidőzítésben, edzésen sose csináltunk olyat, hogy akkor most formába jövünk. Viszont amiben hiszek, hogy megpróbálják a döntőre felépíteni Milit, és -nagyon helyesen- óvni Carvát meg Camát (a perpill egyetlen egészséges jh-t és vkp-t) és Bellit.
Betis ellen Nacho-Mili lesz szerintem, hogy az öreg ne hűljön ki, Rüdi játszott eleget, ő nem fog kiesni a ritmusból. Szerintem jó ez. 3szor p**sánrúgták a védelmet egy labdával, lett belőle 3 gól, pech. Ez van..
Mondom, sztem az utolsó pár meccs, csak "be van áldozva" első sorban Militao, és esetleg Körte felépítésére. Abszolút nem hülyeség..
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nem hiszek a formaidőzítésben, edzésen sose csináltunk olyat, hogy akkor most formába jövünk. Viszont amiben hiszek, hogy megpróbálják a döntőre felépíteni Milit, és -nagyon helyesen- óvni Carvát meg Camát (a perpill egyetlen egészséges jh-t és vkp-t) és Bellit.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
A szezon legnehezebb meccse a City ellen volt.kecsu10 írta:Tuti biztos. Épp most olvasom Sacchi könyvét, aki ugyanezt csinálta a nagy Milannal, a laikusok nem látták, hogy mennyire lehajtotta a játékosokat, hogy formát időzítsen, hogy akkor teljesítsenek a legjobban, amikor a leginkább kell. Carlo pedig teljes mértékben Sacchi tanítványa, tehát nagy megfejtések nincsenek. Dolgozik a stáb keményen a döntőre, de kell is, nagy meccs lesz. A szezon legnehezebb meccse jön.R. Carlos írta: Szerintem valami olyasmi felkészülés lehet most a csapatnál tippre mint a 22-es BL döntő előtt. Szedik rendbe a srácokat, hogy csúcsformában legyenek a fontos meccsre. Ezért most vannak rövidzárlatok. Van még majdnem két hetük és még egy meccsük. Reménykedek, hogy akkor jön a legjobb performansz tőlük, amikor kell.

Körte és Nacho lesz döntőben, már elég egyértelmű. Innentől minden bajnoki meccs egy edzésnek felel meg.
Güler nagy játékos lesz ez biztos, nagyon remélem hogy itt és nem a helyzet miatt máshol mint Odegaard.
Szép a Dortmund menetelése de én mindig nem tartom Real Madrid elleni BL döntő szintnek, így akár egy Nachot is elbír a kezdő.
Güler nagy játékos lesz ez biztos, nagyon remélem hogy itt és nem a helyzet miatt máshol mint Odegaard.
Szép a Dortmund menetelése de én mindig nem tartom Real Madrid elleni BL döntő szintnek, így akár egy Nachot is elbír a kezdő.
- kecsu10
Tuti biztos. Épp most olvasom Sacchi könyvét, aki ugyanezt csinálta a nagy Milannal, a laikusok nem látták, hogy mennyire lehajtotta a játékosokat, hogy formát időzítsen, hogy akkor teljesítsenek a legjobban, amikor a leginkább kell. Carlo pedig teljes mértékben Sacchi tanítványa, tehát nagy megfejtések nincsenek. Dolgozik a stáb keményen a döntőre, de kell is, nagy meccs lesz. A szezon legnehezebb meccse jön.R. Carlos írta: Szerintem valami olyasmi felkészülés lehet most a csapatnál tippre mint a 22-es BL döntő előtt. Szedik rendbe a srácokat, hogy csúcsformában legyenek a fontos meccsre. Ezért most vannak rövidzárlatok. Van még majdnem két hetük és még egy meccsük. Reménykedek, hogy akkor jön a legjobb performansz tőlük, amikor kell.
Nem kaptunk ki az a lényeg, meg kiderült hogy Nacho kelljen kezdjen.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Szerintem valami olyasmi felkészülés lehet most a csapatnál tippre mint a 22-es BL döntő előtt. Szedik rendbe a srácokat, hogy csúcsformában legyenek a fontos meccsre. Ezért most vannak rövidzárlatok. Van még majdnem két hetük és még egy meccsük. Reménykedek, hogy akkor jön a legjobb performansz tőlük, amikor kell.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Szokásos dráma. A Villareal ma hajtott a konferencia ligáért, de következő meccs már biztosan lötyögősebb lesz.
Stabil uton jarunk egy darab dontetlen miatt?

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem tetszik, hogy itt pihentetunk meg teljesen kiesunk a formabol emiatt a mikiegerkupa dontojere.
Nagyon nem kene elbaszni, de eddig stabil uton jarunk, hogy elveszitsuk az elso beelldontonket. tovabbra sem szeretetszolgalat, hogy minden jottment itt ajandekperceket kapjon. A szezon legfontosabb egy db meccse van hatra.
Nagyon nem kene elbaszni, de eddig stabil uton jarunk, hogy elveszitsuk az elso beelldontonket. tovabbra sem szeretetszolgalat, hogy minden jottment itt ajandekperceket kapjon. A szezon legfontosabb egy db meccse van hatra.
thereisonly1ronaldo
vagjatok eret egy atmozgato edzes utan bazmeg
beszaras
beszaras
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Értem, hogy tét nélküli meccs volt számunkra, de ez a második félidő valami botrányos volt. Szerintem a szezon leggyengébb félideje.
- Pad'em
Vini: 2904 mins, 23 goals & 11 assists
Bellingham: 3469 mins, 23 goals & 12 assists
Not many teams get to enjoy two Ballon d’Or candidates playing for them at once. But that is the case for Real Madrid with Jude Bellingham and Vinicius Junior. Both could finish first and second in the race this year — @MarioCortegana
És ehhez jön még Mbappé. Az morci lesz jövőre.
Bellingham: 3469 mins, 23 goals & 12 assists
Not many teams get to enjoy two Ballon d’Or candidates playing for them at once. But that is the case for Real Madrid with Jude Bellingham and Vinicius Junior. Both could finish first and second in the race this year — @MarioCortegana
És ehhez jön még Mbappé. Az morci lesz jövőre.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"