SzakadokRealista24 írta:Ezt lájkolta közben
https://pbs.twimg.com/media/Dy_TIg3VAAAfJuE.jpg

HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. február 9., szombat 21:58
SzakadokRealista24 írta:Ezt lájkolta közben
https://pbs.twimg.com/media/Dy_TIg3VAAAfJuE.jpg
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 9., szombat 21:54
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. február 9., szombat 21:51
Zseniális.dannen írta:https://i.imgur.com/ox8K192.gifRemy írta:A gólörömről van valami gif vagy rövid videó?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 9., szombat 21:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 9., szombat 21:49
Ez Griezmannak szólt. Gondolom én.RealAsensio írta:Csak tudnam, honnan ez a kreativitas, amiket kitalal egy-egy goloromre, vagy instagramos uzeneteknek. Elkepeszto a csavo, mindig tokeletesen valaszol. A legtokeletesebb valasz megis a 92:48 volt.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. február 9., szombat 21:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. február 9., szombat 21:34
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. február 9., szombat 18:19
Egyértelmű volt.lestat írta:Megint van golorom amirol lehet beszelni.
Szerintem griezmannt fikazta![]()
Egyeb tipp?
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. február 9., szombat 18:19
Van benne valami, a múltkori ilyenért.lestat írta:Megint van golorom amirol lehet beszelni.
Szerintem griezmannt fikazta![]()
Egyeb tipp?
HozzászólásSzerző: lestat » 2019. február 9., szombat 18:14
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. február 5., kedd 14:43
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. február 5., kedd 13:07
egy igazán nagyot már kineveltünkSüti írta:Guti, Raúl, Xabi Alonso, Ramos stb. stb.Ramostól azt is megkérdezték, hogy a jövőben szeretne-e edző lenni. Sergio így válaszolt erre a kérdésre: “Ez olyasvalami, amit szeretnék a későbbiekben. Jó érzéssel tölt el mikor a csapattársaimmal beszélgetek, vagy tanácsokat adok másoknak. Egy vezér vagyok, egy kapitány. Ezek a dolgok hasonlóak ahhoz, amiket az edzők csinálnak.”
Szépen lassan potenciális edzőkből is komoly kis utánpótlásunk lesz.
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. február 5., kedd 11:57
Guti, Raúl, Xabi Alonso, Ramos stb. stb.Ramostól azt is megkérdezték, hogy a jövőben szeretne-e edző lenni. Sergio így válaszolt erre a kérdésre: “Ez olyasvalami, amit szeretnék a későbbiekben. Jó érzéssel tölt el mikor a csapattársaimmal beszélgetek, vagy tanácsokat adok másoknak. Egy vezér vagyok, egy kapitány. Ezek a dolgok hasonlóak ahhoz, amiket az edzők csinálnak.”
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. február 4., hétfő 17:56
Továbbra is ajánlom:RaúlCF írta:lehet válogatni mindenből.
Tottinho írta:Olvasd vissza mit írtál az előbb
Ezen van a hangsúly.RaúlCF írta:Ramos meccsenként ötször repül így.
Kercsó írta:tegnap a becsúszásnál tudtam, hogy te már készíted is a gifet RaúlCFnek![]()
tanár volt tegnap is. az ő remek formája is kell a stabilitáshoz.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. február 4., hétfő 17:41
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. február 4., hétfő 17:35
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. február 4., hétfő 16:26
Ehhez a témához még (áthoztam ide), tegnapTottinho írta:Olvasd vissza mit írtál az előbb, azt írtad MECCSENKÉNT 5X csinál ilyet amilyet Rodrygo. Totális hülyeség.RaúlCF írta: nem kell ennyire személyes támadásnak venni. Ramos az egyik legjobb védő ettől még sokszor durván játszik, könyököl, odatart, és vannak elég érdekes megmozdulásai. én is csípem de letagadni hogy van benne egy kis elmebeteg faktor hát inkább ezen nevess.
Meg kell nézni mire kap sárgákat, más védőknél átlagba semmi. Nagyítóval nézik a bírók, minden apró megmozdulását. Ha pl. felugrik egy fejeshez, mivel kézzel veszed ekkor a lendületet (én még olyat nem láttam aki leszorított kézzel tud lendületet venni) és egy kicsit hozzá ér az ellenfélhez már sárga.
Vagy pl. Suáreznél (akire pontosan az elmebeteg vagy a patkány jelzők amik itt említve vannak illenek) lapok maradnak el sokkal nagyobb eseteknél és csak nézel, hogy ez wtf, hol a lap? A sajtóban meg mintha nem is történt volna meg, Ramost meg már mindenféle brutális embernek leírják.
Valamint tartom, hogy egy védőnek aki méghozzá a csapat kapitánya olykor-olykor bele kell vinni egy kicsi keményet is. Érezze az ellen, hogy itt határozottság van és nem fogja olyan könnyen elvinni a labdát.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. január 31., csütörtök 13:39
Ezzel megszakadna a sorozat és végre lesz közte egy igazán jó. Amire azt mondod, hogy na ezigen, megérdemelte a díjatRealista24 írta: De az Oscar filmek nagy százaléka szar.
Ja és Csabitól meg nem ezt vártamCsabi írta:És mégis mit csinál majd 8 részen keresztül? Panenkakat rúg meg insta képeket tölt fel motivációs idézettel?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 31., csütörtök 13:20
De az Oscar filmek nagy százaléka szar.Tottinho írta:Mi az hogy, már az első filmkockák készítésekor tudni lehetett, hogy Oscar díjasSüti írta:Tottinho szerintem látatlanban Oscarra jelölné.![]()
Egyébként nyilván instant nézős.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. január 31., csütörtök 12:41
Mi az hogy, már az első filmkockák készítésekor tudni lehetett, hogy Oscar díjasSüti írta:Tottinho szerintem látatlanban Oscarra jelölné.![]()
Egyébként nyilván instant nézős.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem