Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: chronic » 2020. október 28., szerda 19:55

AdamTaylor írta:
petiamadridista írta: Lassan elkezdek Higuaín best of Real Madrid videókat nézegetni, mert bőven ezerszer jobb játékos volt mint a Diaz,Vinijuni, Rodrygo, Jovic, Kubo, Brahim, Mahim, Sehim ....faszom tengely..
csak hogy ne kelljen sokat keresgélni.
https://www.youtube.com/watch?v=flH6DLGblvg
:agree:
:lol: :lol: :lol:
Kurvaanyját. Már bocsi. :mrgreen:

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. október 28., szerda 19:54

AdamTaylor írta:
petiamadridista írta: Lassan elkezdek Higuaín best of Real Madrid videókat nézegetni, mert bőven ezerszer jobb játékos volt mint a Diaz,Vinijuni, Rodrygo, Jovic, Kubo, Brahim, Mahim, Sehim ....faszom tengely..

Köszönöm. :)
Hát igen. Itt egy a döntő pillanatokban rendre kreténkedő csatár. Aki 33 éves korára leélte magát.
De ennek a csávónak amikor annyi idős volt mint most Jovic már 60 gólja volt egy Real Madridban.
És az első 45 meccsén dupla annyi mint most Viniciusnak. És az a 45 meccs javarészén csere volt.
Nem kezdő.
Szar játékos volt. De legalább egy Betisnek elntudott rakni kettőt ha jó napja volt.
Vagy egy Espanyolna 3at.
Legalább volt a sok szar közt pár kellemes délutánja.
És így is kevés volt.

Há akkor a mostaniak????
Mi ez??

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. október 28., szerda 19:21

petiamadridista írta: Lassan elkezdek Higuaín best of Real Madrid videókat nézegetni, mert bőven ezerszer jobb játékos volt mint a Diaz,Vinijuni, Rodrygo, Jovic, Kubo, Brahim, Mahim, Sehim ......
Nem keverném ide azokat, akik elmennek kölcsönbe fejlődni, lsd. Kubo, vagy akár Brahim. Kubo első EL meccsén speciel krvajól játszott, gól+gólpassz. A braziloknak is ezt az utat kellett volna bejárniuk, a probléma az áruk volt, meg, hogy pont eladtuk CR-t és valaki megborult a stábban, hogy majd Vini itt berobban valamiféle üstökösként. Rodrygót miért nem adtuk kölcsön, az rejtély. Reiniernél legalább már rájöttünk, pech, hogy pont szar helyre sikerült őt meg küldeni :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

AdamTaylor
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2020. október 28., szerda 19:19

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. október 28., szerda 19:03

Én komolyan örülök ennek.
:lol:
De tényleg.
Ez azt is jelenti h az a sok foslé ami kifelé egyértelmű az belül is az.
Ergo mondjuk Hazardnak is szóltak hogy öccsém jó lenne ha nem csak vakargatnád 15 millióért hanem basznál magaddal valamit, meg hogy ezek a brazilok max cserejátékosok, rossz esetben azok, vagy jó esetben azok se.
És ennek lesz valami foganatja már végre bazze.

Lassan eljön egy olyan mélység ahonnan már nincs visszaút.
Igen. Lassan elkezdek Higuaín best of Real Madrid videókat nézegetni, mert bőven ezerszer jobb játékos volt mint a Diaz,Vinijuni, Rodrygo, Jovic, Kubo, Brahim, Mahim, Sehim ....faszom tengely..

Durva leírni ezt a tényt.. durva.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. október 28., szerda 18:56

Realista24 írta:
dzsi91 írta: Nem értem mi a gond, nyilván kívülről szarul fest de hát rólunk úgy is mindig csak szart írnak. Benzema elmondta mendynek,hogy a gyerek nem tud focizni. Van itt a fórumon valaki akinek ez újdonság?

Nem hiszem,hogy ebből házon belül gond lenne,max viniciusznak esik rosszul ami engem nem izgat.Hátha le akar majd lépni ezért.
Jött ilyen hír is, hogy Vinicius "köre" szerint nincs gond, az ilyen a profik életének a része.
Meg olyan is, hogy a csapattársak és stábtagok közül többen aggódnak Vini döntéshozó képessége miatt a 16-os környékén. :lol: Lehet, hogy ez ilyen gyakori téma a srácok közt, kibeszélni, hogy Juni mekkora balfasz. Amúgy nyilvánvaló, hogy igen, csak ne kerüljön ki kamerák elé, mert a sajtó most, hogy nincs Bale vadászik az ilyen témákra. Nem irigylem Zizout a következő sajtkonfokon.

Az is sokatmondó, hogy 0-szor passzolt neki a második félidőben...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. október 28., szerda 18:55

Benzema környezete szerint kamu, bár mi mást mondanának. Viszont ha igaz akkor kurva gáz szerintem, függetlenül attól, hogy Vini tényleg nulla volt.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. október 28., szerda 18:44

A Bajnokok Ligája történetében csupán négy játékos van, aki 30 vagy annál több csapat ellen szerzett gólt:

✅ Lionel Messi
✅ Cristiano Ronaldo
✅ Raúl
🆕 Karim Benzema
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 28., szerda 18:43

dzsi91 írta: Nem értem mi a gond, nyilván kívülről szarul fest de hát rólunk úgy is mindig csak szart írnak. Benzema elmondta mendynek,hogy a gyerek nem tud focizni. Van itt a fórumon valaki akinek ez újdonság?

Nem hiszem,hogy ebből házon belül gond lenne,max viniciusznak esik rosszul ami engem nem izgat.Hátha le akar majd lépni ezért.
Jött ilyen hír is, hogy Vinicius "köre" szerint nincs gond, az ilyen a profik életének a része.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2020. október 28., szerda 18:37

1-2 embernek biztos :D :lol:

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2020. október 28., szerda 18:36

Kerlon írta: Szerintem van eléggé jóba Karim Perezzel és Zizouval is, hogy nyíltan elmondja nekik a véleményét a kialakult helyzetről.
Ebben a kérdésben, ahogy írtam is, szerintem Perezék Zidane feje fölött döntöttek.

Szóval Zidane-nak nem hiszem, hogy mondani kellene, mennyire semmitérő a brazil...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. október 28., szerda 18:35

Nem értem mi a gond, nyilván kívülről szarul fest de hát rólunk úgy is mindig csak szart írnak. Benzema elmondta mendynek,hogy a gyerek nem tud focizni. Van itt a fórumon valaki akinek ez újdonság?

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 28., szerda 18:27

Swineherd írta: Szerintem nem hülye Karim.
El tudom képzelni, hogy ez egy megbeszélt figyelemfelkeltés, hogy a minden balfaszsága ellenére kritikamentesen kezelt brazil "hasznosságára" rámutassanak.

Zidane, ahogy emlékszem, tavaly kölcsön akarta adni, de az indokolatlan és megmagyarázhatatlan hype és marketingérték miatt az öregék marasztalták.

Aztán ki tudja...
Szerintem van eléggé jóba Karim Perezzel és Zizouval is, hogy nyíltan elmondja nekik a véleményét a kialakult helyzetről.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2020. október 28., szerda 17:43

Szerintem nem hülye Karim.
El tudom képzelni, hogy ez egy megbeszélt figyelemfelkeltés, hogy a minden balfaszsága ellenére kritikamentesen kezelt brazil "hasznosságára" rámutassanak.

Zidane, ahogy emlékszem, tavaly kölcsön akarta adni, de az indokolatlan és megmagyarázhatatlan hype és marketingérték miatt az öregék marasztalták.

Aztán ki tudja...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 28., szerda 17:33

kiserik írta:
Realista24 írta:

Az egyik flop gólt szerzett :-( Beszarsz :-(
Korábban írtam, hogy ez mentette meg a teljesítményét. 8 meccs alatt a másodikat. Nem olyan jó mutató... :-(

Amúgy valószínűleg lehet a videónak igazság alapja és korábbi a probléma. Átpörgettem az első félidőt és Karim végig tudomást sem vett Viniről. Vagy 3-4 olyan eset volt, mikor alapból passzolni szokott, de inkább nem tette. Még ha igaza is van, szerintem ez gusztustalan módja a probléma kezelésének és nagyon rosszat tesz ezzel a csapattal illetve meccsek mehetnek el rajta.
Első félidőben passzolt neki hármat, másodikban nullát.

Mielőtt messzemenő következtetést vonsz le, nem árt ha megvárjuk az ügy további fejleményeit. Mert szerintem lesznek.

A teljesítménye pedig nem fényes, de pont tegnap sokat ért a gólja. De tovább is lehet csavarni, ha Vini nem lenne egy balfallosz, lehet több gólja lenne vagy gólpassza.

Ki tudja? A lényegen nem változtat, Vinicius egy botrányosan szar játékos, csak szerencsés csillagzat alatt született.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 28., szerda 17:21

Realista24 írta:
kiserik írta:
A két flop megbeszéli, hogy ne passzoljanak a harmadik flopnak. Beszarsz :lol: :lol: :lol: 3. számú CSK...
Korábban írtam, hogy ez mentette meg a teljesítményét. 8 meccs alatt a másodikat. Nem olyan jó mutató... :-(

Amúgy valószínűleg lehet a videónak igazság alapja és korábbi a probléma. Átpörgettem az első félidőt és Karim végig tudomást sem vett Viniről. Vagy 3-4 olyan eset volt, mikor alapból passzolni szokott, de inkább nem tette. Még ha igaza is van, szerintem ez gusztustalan módja a probléma kezelésének és nagyon rosszat tesz ezzel a csapattal illetve meccsek mehetnek el rajta.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 28., szerda 17:18

Karim Benzema joins Lionel Messi as the only players to score in 16 consecutive Champions League seasons 🌟
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. október 28., szerda 16:57

kiserik írta:
ToniKroos írta: Ha Vini buta, akkor ez Karimról is legalább annyira elmondható. Az ilyet miért kamerák előtt kell megbeszélni, mikor előtte jöttek ki az öltözőből? De amúgy ilyeneket, hogy mondhat valaki a csapattársára, főleg úgy, hogy ő is legalább akkora flop idén és a társa se játszott finoman szólva se kiemelkedő meccset.
A másik meg, hogy múltkor Isco elégedetlenkedett, most Benzema mond ilyeneket, ezek nem vetnek jó fényt a csapatra és árulkodó arról is milyen a morál most a csapatnál.
A két flop megbeszéli, hogy ne passzoljanak a harmadik flopnak. Beszarsz :lol: :lol: :lol: 3. számú CSK...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. október 28., szerda 16:28

A két flop megbeszéli, hogy ne passzoljanak a harmadik flopnak. Beszarsz :lol: :lol: :lol: 3. számú CSK
Te mit erolkodsz?? :lol: probalod elterelni Vinirol nep haragjat, mindenki azt lat bele ebbe a szituba amit akar, de azt akkor sem lehet veka alarejteni, h Vini soha nem lesz Real szintu jatekos,
Benzema meg letette orokre a nevjegyet.
Meg hogy a jovo Realjaban....
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. október 28., szerda 16:22

ToniKroos írta: Ha Vini buta, akkor ez Karimról is legalább annyira elmondható. Az ilyet miért kamerák előtt kell megbeszélni, mikor előtte jöttek ki az öltözőből? De amúgy ilyeneket, hogy mondhat valaki a csapattársára, főleg úgy, hogy ő is legalább akkora flop idén és a társa se játszott finoman szólva se kiemelkedő meccset.
A másik meg, hogy múltkor Isco elégedetlenkedett, most Benzema mond ilyeneket, ezek nem vetnek jó fényt a csapatra és árulkodó arról is milyen a morál most a csapatnál.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vissza: