Ha lelép, akkor Bale is maradni fog, ebben szinte biztos vagyok. Előre nem is kell már igazolás.Pad'em írta: Isco amekkora túlélő kinézem belőle, hogy ha ZZ lép akkor marad "bizonyítani" az új edzőnek![]()

HozzászólásSzerző: flori » 2021. május 17., hétfő 12:48
Ha lelép, akkor Bale is maradni fog, ebben szinte biztos vagyok. Előre nem is kell már igazolás.Pad'em írta: Isco amekkora túlélő kinézem belőle, hogy ha ZZ lép akkor marad "bizonyítani" az új edzőnek![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 17., hétfő 12:43
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 17., hétfő 12:35
HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2021. május 17., hétfő 12:26
+1Mickey írta:Ez az amit az emberek fújnak már egy jó ideje, hellyel közzel...Pad'em írta: AS:
- 10 játékos eladó ha lesz érdeklődő: Hazard, Bale, Isco, Asensio, Varane, Jović, Mariano, Ceballos, Marcelo & Mayoral.
Párszor írtam már, de újra: Varanet eladnám, ne menjen ingyen sehova. Odri ezek szerint maradhat tehermentesítésre, ez egy érdekes fordulat lenne, ezzel nem számoltam. Talán még Isco és Mayoral távozására látok esélyt. A többi szerintem a nyakunkon marad, vagy lesz egy- egy kölcsön...
Nem túl rózsás, sokadjára sem.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 17., hétfő 12:21
Ramos inkább hosszabbítson, aztán tegye le itt a lantot...mindkét KH eladása lehet erős lenne, ezzel szemben jönne egy Alaba, talán, a pénzt pedig inkább máshova kellene beáldozni, ha van a kasszában. Marci és Miguel csere rendben van.ziro4vr írta: Egy nyár alatt ZZ, Varane, Marcelo és Ramos off, na azért az kemény lenne. De legalább Béla visszatér.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 17., hétfő 12:14
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 17., hétfő 12:12
Ez az amit az emberek fújnak már egy jó ideje, hellyel közzel...Pad'em írta: AS:
- 10 játékos eladó ha lesz érdeklődő: Hazard, Bale, Isco, Asensio, Varane, Jović, Mariano, Ceballos, Marcelo & Mayoral.
- Asensióra számítunk jövőre is, de több klub is érdeklődik iránta. Ha Asensio nyitott a távozásra eladhatjuk - Juve az egyik opció.
- Ceballos nem akar újabb kölcsönt, ha újra távozik akkor végleg. A klub nem zárkózik el az eladásától, de úgy vélik fontos játékos lehet a jövőben.
Realitás ebből, kb Varane meg Mayoral eladása, Ceballost talán rá tudjuk sózni egy spanyol csapatra még. A többinél elég gyengék a lehetőségek szerintem.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 17., hétfő 11:58
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. május 16., vasárnap 19:25
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. május 15., szombat 18:11
Bale-t el kell felejteni, Hazard-t is. Nekik itt nincs jövőjük. Mbappét kellene hozni, Viníciust és Hazard-t beáldozni érte.KTamas091 írta: Egy stabill Ckm Fedevel kiegeszulve elotte egy Benzema,Bale - akkor azert sztem rugnanak ketten 40 golt legalabb a bajnokikon.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 15., szombat 17:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 15., szombat 16:46
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. május 15., szombat 10:58
Bocsi,de szerintem ez maga lenne a katasztrófa.KTamas091 írta: Egy stabill Ckm Fedevel kiegeszulve elotte egy Benzema,Bale - akkor azert sztem rugnanak ketten 40 golt legalabb a bajnokikon.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. május 15., szombat 10:39
Nem gondoltam volna, hogy ember még akarja itt Bale-t látni.KTamas091 írta: Egy stabill Ckm Fedevel kiegeszulve elotte egy Benzema,Bale - akkor azert sztem rugnanak ketten 40 golt legalabb a bajnokikon.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. május 15., szombat 10:26
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 15., szombat 9:21
füst írta: Valahol örülnék is neki ha elmenne, hogy láthassuk mire megyünk igazán taktikus edzőkkel, hogy majd Pochettino és Öde elhozza nekünk a 14.et.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 14., péntek 21:41
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2021. május 14., péntek 21:39
Én elhiszem, hogy megfáradt, Real padján kis idő is elég hozzá. Vannak sérelmei is. Ezen részét viszont nem értem. Biztos rosszul esnek dolgok neki, de pont ő, aki már több mint 10 évet eltöltött a klub kötelekében, kellene tudnia, hogy itt mindenkit kikezdenek rosszabb napokon.flori írta: Remelem nem igaz. De ezt a belefaradt dumat nagyon nehezen tudom elfogadni indokkent. Megis mibe? Azert nem ult a padon 10 evet, pont most lesz ot, az is megszakitassal. Azert annyit sem kapott mint anno Jose. Nagyon sajnalnam, ha elmenne. Szukseg van meg ra itt, Pereznek meg kell gyoznie.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. május 14., péntek 21:17
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. május 14., péntek 21:05
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem