Premier League
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Premier League
Igazat kell adjak Benonak, ez nem profi mentalitás. Én sem szeretem amit Mourinho csinál foci néven, de ez akkor sem megoldás.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Beno, szerinted az foci amit Mou játszat? Szerintem nem. Semmi meglepő nincs abban, hogy a csapat focizni tudó része változást akar. Szó sincs edző buktatásról, térjen észhez...Egy Costa nem fog panaszkodni, neki az ami most van tökéletes. Tolhatja a paraszt stílusát.
elég szánalmas húzás ez bárki focista is csinálja. ellehet menni a klubtól ha nem tetszik valami. nemrég átélte ezt a gladbach edzője és kora régről emlékszem mikor a valencia csinnálta ezt ronald koemannal. sorra bukták el a bajnokikat hogy kirúgják de azért a kupát behúzták ha jól emlékszem hogy európában azért ott legyenek következő évre. nevetséges dolog ez ahol mindig az edző szív hamár pár játékos összeáll az edző ellen
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na megtalálták a bűnöst, állítólag Cesc az aki inkább veszít csak ne kelljen Mourinhoval dolgoznia, mert a portugál nem bánik valami jól a staffal. Ja és Mourinhot megint eltiltották egy meccsre.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Rögtön két csapatot kilehetne pipálni, hogy potenciálisan alkalmatlan a BL-re?dzsi91 írta:Szerintem az lenne a legkirályabb ha nyáron Mou és pep csapatot cserélnének

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nèmetországban az a stilus nem fèr bele.Persze most lehet mondani Kloppot,hogy o is,de nem,a kèt ember teljesen más,Kloppot a szive vitte,Mou meg fegyverkènt,tudatosan használja a ge**isègeit.Meg Mou nem nèmet.Mert hogy Jurgen mellett ez is szol(na)dzsi91 írta:Szerintem az lenne a legkirályabb ha nyáron Mou és pep csapatot cserélnének
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem az lenne a legkirályabb ha nyáron Mou és pep csapatot cserélnének

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Szerintem is, mert ennyire nullák nem lehetnek. Hazard, Fabregas, de még Oscar is sokkal többre képes ennél. Maticnak is tele lehet és talán a Cahill-Terry kettősnél is betelt a pohár.istimester írta:Gladbach szindrómát érzek s Cselszkijnél.
Mounak menni kell, de a tulaj helyében néhány játékost hónapokra a B-be raknék át. Csak, hogy tudják a helyüket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Csak az a kérdés miért lett elegük belőle...mert nalunk megvoltak a balhek a szivárogtatások...de ott nagy a csönd ilyen tekintetben...tavaly nyertek egy bajnokságot...Costa szorta a gólokat..ott valami kibaszott nagy baj lehet a fejekben...es nem biztos hogy Mou buktatásra készulnek..hanem szimplan nincsenek formában es nincsen onbizalmuk sem...de lehet en tevedek es ok halkan utaljak Mourinhot

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Gladbach szindrómát érzek s Cselszkijnél.
Mounak menni kell, de a tulaj helyében néhány játékost hónapokra a B-be raknék át. Csak, hogy tudják a helyüket.
Édes mindegy mikor rúgják ki Mourinhot, ő már megbukott mindenki szemében, már lehet a sajátjában is.
Egyedül Abramovich tudja hogy miért nem meneszti még a portugált. Többi csak hipotézis, de mindenesetre eszméletlenül ciki ahogy jelenleg állnak. De nem is fognak hirtelen a maradék 27 meccset megnyerni. 10 pontra vannak a BL selejtező helytől. Azt még be lehet hozni egy a PLben, de ha továbbra is hasonlóan teljesítenek, akkor szinte már (15-20pont) behozhatatlan hátrányuk lesz.
11 meccsen 22 gólt kapni egy olyan szemléletű edzővel, akinek a védekezés a legfontosabb.... és mindössze 3 meccset nyerni, abból is némelyiket épphogy...egy ilyen erős kerettel... hát nem tudom... Ez nem az, hogy nincs formában 3-4 húzó játékos, itt egyértelműen hatalmas gáz van, ami szinte tuti hogy Mourinho miatt van.
Ki biztos nem esnek, de Morinho már megbukott, akármikor is rúgják ki.
Egyedül Abramovich tudja hogy miért nem meneszti még a portugált. Többi csak hipotézis, de mindenesetre eszméletlenül ciki ahogy jelenleg állnak. De nem is fognak hirtelen a maradék 27 meccset megnyerni. 10 pontra vannak a BL selejtező helytől. Azt még be lehet hozni egy a PLben, de ha továbbra is hasonlóan teljesítenek, akkor szinte már (15-20pont) behozhatatlan hátrányuk lesz.
11 meccsen 22 gólt kapni egy olyan szemléletű edzővel, akinek a védekezés a legfontosabb.... és mindössze 3 meccset nyerni, abból is némelyiket épphogy...egy ilyen erős kerettel... hát nem tudom... Ez nem az, hogy nincs formában 3-4 húzó játékos, itt egyértelműen hatalmas gáz van, ami szinte tuti hogy Mourinho miatt van.
Ki biztos nem esnek, de Morinho már megbukott, akármikor is rúgják ki.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Rodgers jó edző, de egyáltalán nem volt Pool szint, nemhogy Chelsea. 42 éves az ürge, fiatal, biztos vagyok benne, hogy pár éven/évtizeden belül fasza lesz, de még nem. Kell neki pár tanulócsapat. Az átigazolások meg egy érdekes fejezet a poolnál, ha csak BR igazolt volna, akkor Sturridge helyett Dempsey lenne itt stb. A nyári angolosítás is neki volt köszönhető.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Jó kerettel Rodgers jó játékot produkált a Poolal. Amikor a bajnoki címért versenyben voltak, akkor nagyon jó volt a Pool. Aztán a kulcsembertől megváltak, és nem sikerült pótolni. A Poolnak nehéz igazolni, nagy múltú klub, de jelenleg nem vonzó a játékosok számára, és anyagilag sem annyira erős azért, mint a többi nagy. Nem hiszem azonban, hogy Rodgers lenne a Chelsea jelenlegi helyzetében a megoldás, de én Rodgerset, mint edzőt nem írnám még le. Nyilván nem tartom top-nak, és nem szeretném a Real élére, de a PL-ben még egész jó lehet.BBeno írta:Rodgers hol jó edző? három év alatt semmi fejlődésen nem ment át a pool. vagy 4 év. enm tudom meddig volt ott. egy suárezen múlott hogy mehettek az első helyért. rosszabbnál rosszabb igazolások jellemzik őt és semmi játék.
Szerintem is ez állhat a háttérben, mert Mou már minden türelmet eljátszott. Viszont az is lehet, hogy Abra a válogatott szünetre vár, akkor lesz a legalkalmasabb az edzőcsere, lesz ideje az új Bossnak akklimatizálódni kicsit. 3 nappal a következő BL meccs előtt semmi jó nem sült volna ki az edzőcseréből. Mou-nak lehet van még két meccse a padon. Az azért vicces lenne, ha jövő hétvégén két győzelem után raknák ki.A hírek szerint azért van még Mou mindig pozícióban a Chelseanél mert Abra nem akarja kifizetni az 50 millás lelépési pénzt, csak 13-at akar ezért Abra megvárja a nyarat.

- morientes
Mèg jo,kètszáz èv után vele lettek bajnokok megintAmúgy, durva hogy a chelsea szurkolók nagyrésze mennyire kiáll mellette...

Mondjuk nekem Vialli,Gulit,Zola chelseaje sokkal jobban tetszett...áldott kilencvenes èvek

LEGIO PATRIA NOSTRA

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Realista24 írta:A hírek szerint azért van még Mou mindig pozícióban a Chelseanél mert Abra nem akarja kifizetni az 50 millás lelépési pénzt, csak 13-at akar ezért Abra megvárja a nyarat.
Majd felveszi a pénzt, és a Daily Express szerint jön vissza Benítez helyére, mert Madridban még mindig nagyon komázzák.
![]()
![]()
![]()
Madrid melyik részén?

az anyja se szereti...
Amúgy, durva hogy a chelsea szurkolók nagyrésze mennyire kiáll mellette...
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Remélem, azt tudod, h nem ő döntött az igazolásokról.BBeno írta:Rodgers hol jó edző? három év alatt semmi fejlődésen nem ment át a pool. vagy 4 év. enm tudom meddig volt ott. egy suárezen múlott hogy mehettek az első helyért. rosszabbnál rosszabb igazolások jellemzik őt és semmi játék.

Lehet, h számodra semmi játék volt, de én 100x inkább néztem a Lierpoolt, mint a Mou féle Chelseat.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Puskás Ferenc
- morientes
Akkor minden maradna a chelseanel ugy ahogy eddig,mit izgatod magadBBeno írta:Rodgers hol jó edző? három év alatt semmi fejlődésen nem ment át a pool. vagy 4 év. enm tudom meddig volt ott. egy suárezen múlott hogy mehettek az első helyért. rosszabbnál rosszabb igazolások jellemzik őt és semmi játék.

LEGIO PATRIA NOSTRA

Rodgers hol jó edző? három év alatt semmi fejlődésen nem ment át a pool. vagy 4 év. enm tudom meddig volt ott. egy suárezen múlott hogy mehettek az első helyért. rosszabbnál rosszabb igazolások jellemzik őt és semmi játék.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Ha jól tudom, Rodgers van képben a Chelseanél. Őt én jó edzőnek tartom, kb. egy Gerrard csúszáson múlott, h most nincs szobra Liverpoolban. Szvsz ebből a Chelseaből többet ki tudna hozni, mint portugál kollegája.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Na még az kellene, hogy Mou visszajöjjön, csak 1 valaki örülne neki innen a fórumról igazán