Értékeld a legutóbbi meccset
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Mondjuk a védelem sem volt a helyzet magaslatán...
Casillasról meg nem tudok mit mondani, kifejtettem a véleményemet róla..
Azért ez a 0/3 nem néz ki valami jól, az Intert meg a Rómát valahogy legyűrhettük volna, de nem nagyon volt aki gól lőjön. Másképp annyira nem érdekes, csak a szezonrajtra álljunk össze. Szerintem ez így jó is, hogy 12-éig nincs több meccs, legalább szépen össze tud rázódni a csapat a később érkezőkkel.
Örülnék nagyon, ha leakasztanánk azt a francia csatárt, akiről szó volt itt a rövidhírekben.
Casillasról meg nem tudok mit mondani, kifejtettem a véleményemet róla..
Azért ez a 0/3 nem néz ki valami jól, az Intert meg a Rómát valahogy legyűrhettük volna, de nem nagyon volt aki gól lőjön. Másképp annyira nem érdekes, csak a szezonrajtra álljunk össze. Szerintem ez így jó is, hogy 12-éig nincs több meccs, legalább szépen össze tud rázódni a csapat a később érkezőkkel.
Örülnék nagyon, ha leakasztanánk azt a francia csatárt, akiről szó volt itt a rövidhírekben.
Régen elfogyott, a hollandok ellen már teljesen egyértelmű volt, hogy ez egy állandó dolog, amit ott, azon a meccsen leművelt, a testbeszéde hihetetlen volt.RealMiki írta:@Galacticos:
Igazad van a kapusposztot illetően.
Nem láttam a meccset, de ha Casillasnak elfogyott az önbizalma, akkor tényleg vége.
Ideje a befejezésnek.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Most nézem az összefoglalót, hát ez elég gyenge volt.
Kurvára nyögvenyelős lesz így a látottak alapján a szuperkupa, de remélem azért behúzzuk.
Casillast meg felejtsük el már végre.

Kurvára nyögvenyelős lesz így a látottak alapján a szuperkupa, de remélem azért behúzzuk.

Casillast meg felejtsük el már végre.
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ritkán szoktam véleményt irni de most kell...nálam Casillas egy hatalmas hős egy ikon viszont annyira fáj nézni a játékát főleg amikor bekap 1-2potyat mert az első gólt nem varrnam a nyakába (viszont a pálya csúcsán lévő Casillas ezeket védte) de a második és harmadik golbqn nagyon mellenyult es látszott is rajta hogy nagyon letört miatta.
Szomorú de hihetetlen elhinni hogy ez a kapus aki a legendank ugy véd hogy "jaj csak épp golt ne kapjak" én ebbe a nagy gorcsossegben látom a hibákat. Szomorú de biztos vagyok benne hogy jobban tenné ha elmenne es ott nyomás nélkül védene. Lehet azt mondani hogy meccs hiány de szerintem ez mind mind fejben van eldontve. Valami nagyon nem ok nála. Mondok valamit szerintem ha Casillas elmenne es Diego Lopez kapná az elején a meccseket bizton állítom hogy nagyon jó lenne jobb mint tavaly. Ez a rivalizálás mindkettőjüket tönkretette és szerintem az eséllyel Lopez jobban élne.
Arra viszont merget vennék hogy ha marad Lopez(ami elég valószínűtlen) akkor a bajnokikon megint ő védene. Carlo az egyetlen edző akire hallgat perez csak kellett ez a meccs hogy elhiggye casillasnak az lenne a legjobb ha váltana.
Az hogy nem jutottunk tovább kurvara nem erdekel tavaly az egész csapat bevetesre kesz volt megis eleg gyatra szezon eleje lett. Szerintem jo szezonunk lessz az idén csak oldodjon meg a kapus téma. Bár ha jatszhatnank menedzser játékot en Nauert hoznam es akkor biztos évekig cimek tömkeleget nyernénk. ;-)
Szomorú de hihetetlen elhinni hogy ez a kapus aki a legendank ugy véd hogy "jaj csak épp golt ne kapjak" én ebbe a nagy gorcsossegben látom a hibákat. Szomorú de biztos vagyok benne hogy jobban tenné ha elmenne es ott nyomás nélkül védene. Lehet azt mondani hogy meccs hiány de szerintem ez mind mind fejben van eldontve. Valami nagyon nem ok nála. Mondok valamit szerintem ha Casillas elmenne es Diego Lopez kapná az elején a meccseket bizton állítom hogy nagyon jó lenne jobb mint tavaly. Ez a rivalizálás mindkettőjüket tönkretette és szerintem az eséllyel Lopez jobban élne.
Arra viszont merget vennék hogy ha marad Lopez(ami elég valószínűtlen) akkor a bajnokikon megint ő védene. Carlo az egyetlen edző akire hallgat perez csak kellett ez a meccs hogy elhiggye casillasnak az lenne a legjobb ha váltana.
Az hogy nem jutottunk tovább kurvara nem erdekel tavaly az egész csapat bevetesre kesz volt megis eleg gyatra szezon eleje lett. Szerintem jo szezonunk lessz az idén csak oldodjon meg a kapus téma. Bár ha jatszhatnank menedzser játékot en Nauert hoznam es akkor biztos évekig cimek tömkeleget nyernénk. ;-)
- Hasta el final, Vamos Real -
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Ennek a 3 meccsnek az volt a lényege, hogy összelötyögjenek a fiúk. Kicsit szokják egymást, tudják Iker mikor bakizik, ami mondjuk nem nehéz, mert kb. mindig...Carló is elmondta, hogy most kicsit rázódjanak bele, aztán jól felkészíti őket a kupára, egypár eddzőmeccs...
Akit ki lehet emelni, az
-Bale: a legjobban az tetszett, amikor odament Modrichoz, és magyarázott neki valamit. Jövőre ő lehet az egyik vezérünk...
-Carvajal: nagyot küzdött, nem is volt olyan rossz azon a poszton, de többet ne nagyon alkalmazzuk.
-Illarrának már kezdtem megörülni mert jól kezdett, de aztán...
-Casillas...
-Ramos-Pepe még mindig nagyon jók, és érzik is egymást.
-Isco is jó volt, de nem az a posztja.
KB. ennyi. Készülünk a Szuper-Kupára.
Akit ki lehet emelni, az
-Bale: a legjobban az tetszett, amikor odament Modrichoz, és magyarázott neki valamit. Jövőre ő lehet az egyik vezérünk...
-Carvajal: nagyot küzdött, nem is volt olyan rossz azon a poszton, de többet ne nagyon alkalmazzuk.
-Illarrának már kezdtem megörülni mert jól kezdett, de aztán...
-Casillas...
-Ramos-Pepe még mindig nagyon jók, és érzik is egymást.
-Isco is jó volt, de nem az a posztja.
KB. ennyi. Készülünk a Szuper-Kupára.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
@Galacticos:
Nem láttam a meccset, de ha Casillasnak elfogyott az önbizalma, akkor tényleg vége.
Ideje a befejezésnek.
Ideje a befejezésnek.
- Galacticos
ha egy kapusról kapunk hármat ez nem olyan minthogy mittomén ramosnak volt három rossz passza.miVida írta:Lehet h volt 3 bénázása, de mégse ő volt az egyetlen bénázó a csapatban... Ez az a meccs amit én szószerint KIÁBRÁNDÍTÓNAK hívok
egy kapust 1 ilyen bénázásért is hibáztatni lehet, de háromért?
röhej.
és mondom nem áll úgy a szénája hogy rá lehessen mondani hogy leszarhatja mert csak felkészülés, mint például ramos vagy mittudomén modric.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
miért? nekik is csak 1 meccsük lesz közben. jó az a pihenő. de még bernabeu kupa is lesz valamikor.h3x0r írta:Hát ööö.. hogy is mondjam?Toti írta:fantasztikus előszezon volt, köszönjük.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
én ilyen szarra még nem emlékszem.
pedig volt már máskor is világbajnokság..
és nem csak real játékosok vettek részt a vb-n..
Real
juli 27 inter
juli 30 roma
aug 2 MU
aug 12 SZUPERKUPA
Sevilla
juli 23 lyon
juli 25 braunscweig
juli 27 union berlin
aug 30 herta
aug 02 fenerbahce
aug 08 cordoba
aug 12 SZUPERKUPA
most ez komoly, hogy a Sevilla elleni meccsig otthon keszulunk?
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
na jó van ez aranyosén sem értem. azt csinálta ami egy portás dolga. a portán bemenni szándékozót beengedi.

Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Srááácok . . .Nyugi van, majd az Internek meg a MU-nak is megb@sszuk a száját a BL-ben.
Jaa, hogy nem

Jaa, hogy nem

ZIDANE
- h3x0r
Hát ööö.. hogy is mondjam?Toti írta:fantasztikus előszezon volt, köszönjük.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Real
juli 27 inter
juli 30 roma
aug 2 MU
aug 12 SZUPERKUPA
Sevilla
juli 23 lyon
juli 25 braunscweig
juli 27 union berlin
aug 30 herta
aug 02 fenerbahce
aug 08 cordoba
aug 12 SZUPERKUPA
most ez komoly, hogy a Sevilla elleni meccsig otthon keszulunk?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. augusztus 3., vasárnap 0:18-kor.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
őőőő
Iker megmutatta mire számíthatunk tőle, aki azt gondolja, hogy majd a tétmeccsekre varázsütés szerűen csúcskapussá visszaváltozik túl sok mesét néz
Arbeloa kicsit lassú, mintha ő lenne a fifa 06 a többiek meg a 14, de ettől függetlenül hasznunkra lesz részfeladatok elvégzésére
Ramos és Pepe jó páros, de Varanenak fel kell törnie mint az olajnak, sokat kell játszatni a franciát
Nacho jó kiegészítő ember, mondhatni tökéletes annak
Illarra engem semmiről nem győzött meg, helye nem lesz, ideje kevés, nem kedveznek neki a körülmények
Xabi jó lesz ha tudjuk pihentetni eleget
Khedira húzz el madridból légyszi
Bale nagyon bíztató, látszik rajta az előszezon amit elvégzett rendesen a csapattal, az önbizalma is rendben és már nem idegen test a csapatban
Isco vele én bizakodó vagyok, de figyelni kell rá, vezetgetni mert könnyen eltévedhet
CR beállt tolt pár biciklit, nem sérült le és a haja jól állt sikeres napot zárt
Fantomasz, nem fogjuk többet az életben látni
Carvajal, Modric őket nem igazán láttam, de faszák, nincs kérdés
Iker megmutatta mire számíthatunk tőle, aki azt gondolja, hogy majd a tétmeccsekre varázsütés szerűen csúcskapussá visszaváltozik túl sok mesét néz
Arbeloa kicsit lassú, mintha ő lenne a fifa 06 a többiek meg a 14, de ettől függetlenül hasznunkra lesz részfeladatok elvégzésére
Ramos és Pepe jó páros, de Varanenak fel kell törnie mint az olajnak, sokat kell játszatni a franciát
Nacho jó kiegészítő ember, mondhatni tökéletes annak
Illarra engem semmiről nem győzött meg, helye nem lesz, ideje kevés, nem kedveznek neki a körülmények
Xabi jó lesz ha tudjuk pihentetni eleget
Khedira húzz el madridból légyszi
Bale nagyon bíztató, látszik rajta az előszezon amit elvégzett rendesen a csapattal, az önbizalma is rendben és már nem idegen test a csapatban
Isco vele én bizakodó vagyok, de figyelni kell rá, vezetgetni mert könnyen eltévedhet
CR beállt tolt pár biciklit, nem sérült le és a haja jól állt sikeres napot zárt
Fantomasz, nem fogjuk többet az életben látni
Carvajal, Modric őket nem igazán láttam, de faszák, nincs kérdés
Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
csak a sevillát altattukToti írta:fantasztikus előszezon volt, köszönjük.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

én sem értem. azt csinálta ami egy portás dolga. a portán bemenni szándékozót beengedi.Nem tudom minek kell most Casillasozni rögtön.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torjack 2014. augusztus 3., vasárnap 0:16-kor.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Nem tudom minek kell most Casillasozni rögtön... (odacsődült a tömeg)
Lehet h volt 3 bénázása, de mégse ő volt az egyetlen bénázó a csapatban... Ez az a meccs amit én szószerint KIÁBRÁNDÍTÓNAK hívok
Ha ezt az egy meccset láttam volna a Realról akkor azt mondanám h egy amatőr nb1be való gárda (lehet h most sok amerikai van ezzel így... annyira fogalmatlanok az ott élők a focihoz, h hihetetlen)... NA DE nem csak ezt az meccset láttam és tudom h így motiváció és akarás híján még a felét sem mutatták a fiúk mint amire képesek. Úgy néztek ki mintha kényszerből, csak a szurkolók kedvéért kéne ott kinn rohangálniuk. Fejben senki sem volt ott... kivéve Carvajal, aki meg túlpörögte és igen fosul játszott abban a pozícióban ami abszolút nem az övé... CR pedig olyan volt mint egy olajozatlan bádogember...
Na de ahogy tehát senki nem volt a toppon úgy Casillas se, tehát ebből a "gála" meccsből nem szűrhetünk le túl sokat... (aki pedig komolyan vette ezt a meccset, arról feltételezem hogy a Minimax többi adását is komolyan veszi)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miVida 2014. augusztus 3., vasárnap 0:13-kor.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
fantasztikus előszezon volt, köszönjük.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2014. augusztus 3., vasárnap 0:11-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Felkeszulesi meccsek ide vagy oda ez a 3/0 eleg gaz. Remelem szuperkupakra osszekapjak magukat.
nem volt ezzel semmi baj, elől nem voltak meg az emberek, ennyi történt, de még így is láthattunk szép dolgokat a meccsen.
a mez meg nem is olyan vészes, egész értelmes színe van, rosszabbra számítottam.
a mez meg nem is olyan vészes, egész értelmes színe van, rosszabbra számítottam.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
meg lesz Ronaldo is. Jó oké, neki se az igazi posztja, de hatékonyabban lehozza mint Isco
Meg ugye idővel lesz majd Jesé is, ő játszott már ott régebben is
Meg ugye idővel lesz majd Jesé is, ő játszott már ott régebben is
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem, ha Benz pihen, akkor James lép fel a helyére és akkor Isco a kp-n kap szerepet. Mondjuk más kérdés, hogy ez mennyivel lenne működőképesebb.___Samy___ írta:HA nem igazolunk meg egy csatart, kurva nagy bajba leszunk
Isco sztem total sulytalan lesz, nem fogjuk tudni ot ebben arendszerben hasznalni
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Zidane nem fog unatkozniMyStiQ írta:Egyébként ezek a Castillások hihetetlenül szerencsétlenek...