Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. május 21., péntek 9:14

Szerintem sem Allegri lenne a megvalto, de egy pragmatikusabb edzovel konnyebben lehetne felepiteni az uj csapatot, mint a 0 kilometeres legendainkkal.
En Ancelottit tamogatnam amugy, de szerintem o nem fordul meg Perezek fejeben. O nem pragmatikus, de csereben ismeri a kozeget es ha kapna a nyaron 1-2 klasszist, akkor kihozna beloluk a maximumot.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. május 21., péntek 9:05

Realista24 írta:
kiserik írta:
Jajj. Csak a tisztánlátás végett, Allegri eredményei a Milannal: bajnok, második, harmadik, majd januárban felállt a 11. helyen. Abba a kútba pont akkor esett a csapat, amikor ő volt a vezető edző. Persze ehhez kellett a vezetés is, de szörnyű volt, amit a keretre rá akart erőltetni. Aztán vigyorogva átállt az ősi ellenfélhez, majd az egy csapatos bajnokságot uralta. Géniusz :lol:
Az egycsapatos bajnokság megnyerése mellett 20 év után elvitte az olasz kupát a Juvénak és 12 év után BL döntőt játszottak, majd két év múlva újra a döntőbe kerültek.

A Milannál meg olyan játékosok távoztak és nem lettek pótolva, mint Thiago Silva vagy Ibra.

Nagyon egyoldalúan tudjátok nézni a dolgokat.
Egyrészt írtam, hogy a vezetőség vastagon benne volt, másrészt én akkoriban elég sok Milan meccset láttam ahhoz, hogy véleményt mondjak Allegri akkori munkásságáról. Azért nézem egyoldalúan, mert azt láttam. Juve meccseket soha nem néztem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 21., péntek 9:00

Gyerekek, végre lesz egy legenda aki innen vonul vissza? :lol:

Bale considers retiring after Real Madrid return

The 31-year-old has made no secret in the dressing room that he intends to push his fitness to the limit, always putting the European Championship first, and he has also made no secret of his intention to return to Real Madrid this summer to complete the remaining year of his contract at the new Santiago Bernabéu and then retire from football, as this newspaper has learned.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2021. május 21., péntek 8:50

A Raul-Guti-Xabi Alonso vonalat szándékosan hagytam ki, ha Zidane lep en külsőst hoznék. Max befurdunk vele, aztan felevkor johetnek a fenti arcok. De mindenesetre megprobalnam.

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2021. május 21., péntek 8:47

kiserik írta: Aztán vigyorogva átállt az ősi ellenfélhez, majd az egy csapatos bajnokságot uralta. Géniusz
Vagy azért lett egycsapatos a bajnokság, mert leuralta. Nézőpont kérdése. 5 olasz bajnoki cím zsinórban, azért ne legyen már itt szarba nézve gyerekek :lol:
Mellesleg olaszoknál ez az ősi ellenfél dolog kb. nem létezik. Két kezem se lenne elég megszámolni hány nagy játékos/edző képviselte a Milant, a Juvét, az Intert is karrierje alatt.

HA(!!!!!!!) távozik ZZ nincs Allegrinél alkalmasabb jelölt.
füst írta: Szerintem nincs edző aki elég jó lenne a madridom ezerfejű cézárának. :D

True af. :kalapos:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 21., péntek 8:46

Ok, akinek nincs sikítófrásza Allegritől, joggal mondja, hogy de ezt-azt elért.. Nem egy rossz edző, nyilván.. De a véleményem/Kiserik véleményét tartom róla..
Realista24 írta: Allegrire nem úgy kell nézni, mint a következő 10 év edzőjére, hanem úgy, hogy az elérhető opciók közül a jobbak közé tartozik.

Szerintem senkinek meg sem fordulna a fejébe lecserélni Zidane-t Allegrire (jó, ronaldo99-nek és társainak fix, hogy igen), de ha ZZ úgy dönt, hogy lelép (nem fog - Mbappéval megkukizza Európát és a Barcát odavissza hatos gólkülönbséggel), akkor nem rossz opció.
Ezt el tudom fogadni, hogy lehet ő a legkisebb rossz, bár én rövid távon sem nézném..

De igen.. Maradjon ZZ, jöjjön Bappe, Európa megint legyen felhúzva.. Na.. Ez már tetszik :D :D zsáá
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 21., péntek 8:34

kodo írta: Jolvan, akit Allegritol raz a hideg az mit mondana Loewre?

Azt se szabad elfelejteni, hogy valószínűleg nem fogunk edzot igazolni, szoval Klopp peldaul kizarva, nem hinnem hogy ingyen elengedne a pool. Aki ingyen van az Allegri es Loew, legalabbis nekem nem jut eszembol mas most jelenleg.
Meg Raúl, de lehetett olvasni Ancelottiról is. Bár neki van szerződése szintén, és Zidane nélkül úgysem menne semmire :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2021. május 21., péntek 8:20

Jolvan, akit Allegritol raz a hideg az mit mondana Loewre?

Azt se szabad elfelejteni, hogy valószínűleg nem fogunk edzot igazolni, szoval Klopp peldaul kizarva, nem hinnem hogy ingyen elengedne a pool. Aki ingyen van az Allegri es Loew, legalabbis nekem nem jut eszembol mas most jelenleg.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. május 21., péntek 8:18

Szerintem nincs edző aki elég jó lenne a madridom ezerfejű cézárának. :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 21., péntek 8:12

kiserik írta:
Marky írta:
Gyoztes tipus. A Milan az o tavozasaval esett a kut melyere, a Juveval pedig mindig ott voltak az eselyesek kozott, hiaba nem az ovek volt a legbaszobb keret.
Jajj. Csak a tisztánlátás végett, Allegri eredményei a Milannal: bajnok, második, harmadik, majd januárban felállt a 11. helyen. Abba a kútba pont akkor esett a csapat, amikor ő volt a vezető edző. Persze ehhez kellett a vezetés is, de szörnyű volt, amit a keretre rá akart erőltetni. Aztán vigyorogva átállt az ősi ellenfélhez, majd az egy csapatos bajnokságot uralta. Géniusz :lol:
Az egycsapatos bajnokság megnyerése mellett 20 év után elvitte az olasz kupát a Juvénak és 12 év után BL döntőt játszottak, majd két év múlva újra a döntőbe kerültek.

A Milannál meg olyan játékosok távoztak és nem lettek pótolva, mint Thiago Silva vagy Ibra.

Nagyon egyoldalúan tudjátok nézni a dolgokat.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. május 21., péntek 8:09

Marky írta:
Gascoigne írta:

Fel nem tudom fogni, mit lát Perez ebben a se színe, se szaga emberben. :(
Gyoztes tipus. A Milan az o tavozasaval esett a kut melyere, a Juveval pedig mindig ott voltak az eselyesek kozott, hiaba nem az ovek volt a legbaszobb keret.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 21., péntek 8:06

Allegrire nem úgy kell nézni, mint a következő 10 év edzőjére, hanem úgy, hogy az elérhető opciók közül a jobbak közé tartozik.

Szerintem senkinek meg sem fordulna a fejébe lecserélni Zidane-t Allegrire (jó, ronaldo99-nek és társainak fix, hogy igen), de ha ZZ úgy dönt, hogy lelép (nem fog - Mbappéval megkukizza Európát és a Barcát odavissza hatos gólkülönbséggel), akkor nem rossz opció.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 21., péntek 7:16

Mindig kérdéses az ilyen olasz nagymenőknél, hogy mit tudnának külföldön nyújtani. Engem kifejezetten aggaszt, hogy semmilyen külföldi tapasztalata nincsen.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. május 21., péntek 6:53

Nem Allgeri mellett akarok kardoskodni, de azert remelem ennel profibb szempontok menten igyekeznek helyettest talalni, ha ZZ lepne.

Ez meg az elso hsz.
A masodikkal mar lehet legalabb vitatkozni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. május 21., péntek 6:52

Ha Zidane valóban távozik, akkor mindenképpen Allegri lenne a legjobb választás. Ez nem is kérdés. Én abban is bízok az ő esetében, hogy tud új csapatot építeni majd. Továbbá abban is, hogy a Marcelo, Isco, Asensio, Hazard, Bale, Mariano vonaltól megszabadít minket.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 21., péntek 6:52

Realista24 írta: A kinezete hogy jön az eredményesseghez?
Sehogy.. Nyilván..
Zsigerből belőlem ezt váltja ki.. (Egyszerűen a név/fejforma predesztinál dolgokra, superbowl-t sem lehet nyerni, ha valakit úgy hívnak Jared Goff, egyszerűen nem adja ki :D )

Nem azt mondom, h Allegri egy kókler, de belőlem pont nem a győztes érzést váltja ki.. Amikor dec.-ben ment itt a nagy "távozz ZZ", fel mertem hozni, hogy tök jól elment 2szer is BL döntőig, de csak elbukta -> válasz, igen, de a korszakos barca meg Real ellen..
Ok, elfogadom, meg mindent meg lehet magyarázni, meg minden döntőnek kell legyen vesztese is, de annak általában oka van..

Egycsapatos bajnokságokat nyert meg, a siker kapuját meg még nem törte át.. Szerintem kevés a Real padjára. Hiányzik belőle a karizma...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 21., péntek 6:29

raul 4 ever írta:
Marky írta:
Az, győztes típus :D :D Ez nálam akkora ellentmondás mint: Gyurcsány és a mentális egészség/Németh Szilárd és a gyönyörű férfitest (csakhogy mind2 oldalba egyenlően belerúgjak)...
Allegri fejére is pont ránézek és az jut eszembe, hogy igen.. Ez egy győztes férfi...
Vagy inkább hogy: egy kis mitugrász digó, egy 0 gerincű p*csköszörű..

Nemtom, nekem az egész feje visszataszító, egyszerűen nem bizalomgerjesztő.. A hideg ráz, ha meglátom..
Szerintem borzasztó választás lenne..
A kinezete hogy jön az eredményesseghez?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 21., péntek 6:27

Marky írta:
Gascoigne írta:

Az, győztes típus :D :D Ez nálam akkora ellentmondás mint: Gyurcsány és a mentális egészség/Németh Szilárd és a gyönyörű férfitest (csakhogy mind2 oldalba egyenlően belerúgjak)...
Allegri fejére is pont ránézek és az jut eszembe, hogy igen.. Ez egy győztes férfi...
Vagy inkább hogy: egy kis mitugrász digó, egy 0 gerincű p*csköszörű..

Nemtom, nekem az egész feje visszataszító, egyszerűen nem bizalomgerjesztő.. A hideg ráz, ha meglátom..
Szerintem borzasztó választás lenne..
Pláne úgy, hogy most ki van a padon.. ZZ után mondjuk lehetetlen felfelé váltani, de még vele egy szintű embert találni sem volna egyszerű..
Allegri csúnya downgrade..

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. május 21., péntek 2:01

Gascoigne írta:
Realista24 írta: Allegri has said "NO" to Tottenham. The Italian coach, without a team, has rejected Tottenham's interest because he wants to see what happens with Zidane and the Madrid bench.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. május 20., csütörtök 23:01

Kylian Mbappé has already made his decision: He wants to play for Real Madrid, with or without Zidane. The manager's future does not matter. @diarioas
|
Erling Haaland is ready to wait one more year for Real Madrid. He knows Kylian Mbappé is the club's main priority for 2021. @abc_deportes

Realista24 írta: Real Madrid is one of the clubs interested in Robert Lewandowski whose favourite destinations are Spain and England. Chelsea is leading the race.
@diarioas via @SkySportDE
Although Real Madrid's priority is still Mbappe and then Haaland they will "keep an eye" on Lewandowski. @diarioas
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: