Szerinte ő és Kroos(ő érthető) igazi brazil szinttorjack írta:carvajal megvan, de khediráról mit mondott? zseni? miért nincs kezdőben a világbajnok?wxyz írta:Lényegtelen mit mond Hegyi. A meccs előtt Khedirával meg Carvajallal elintézte, hogy ne nézzék semmibe. Aki hinni fog ezután neki, annak úgyis mindegy, mert teljesen elfogult, nélküle is ezeket mondaná
Szerintem megártott neki a Bayern és a brazilok kivégzése, a Barcelona rossz szezonja

Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyszer volt Budán kutyavásár.dzsi91 írta:Campeeeoooones!! Kűlön öröm ahogy a rivális szurkolók vergődnek és imádkoznak esténként,hogy majd ugyanaz legyen mint a galaktikus érában

Azt ennyiből is lehet látni, hogy James egyáltalán nem tud védekezni, és a másik kettő is inkább előre játékban jó...Géci írta:Most komolyan... Van 3 játékos akik életükbe nem tolták egy csapatban. Letoltak egymással 1 hetet és itt mindenki azt várta, hogy itt majd támadása se lesz a Sevillának!!?? Viccesek vagytok azért...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Minden várakozásomat felűlmúlták a srácok,szezon első meccsén egy egész nyáron errekészülő Sevilla ellen nem számítottam Ennyire sima meccsre és szépen is toltuk...de az látszik ,hogy ez még csak a kezdet. Brutál csapatunk van az a helyzet.
Kroos tanár volt James meg volt még illetődve.A BBC Továbbra is a világ legerősebb támadó triója,nagyon érzik egymást.Iker tette a dolgát nem sok volt neki, Cr meg továbra sem ember.
Campeeeoooones!! Kűlön öröm ahogy a rivális szurkolók vergődnek és imádkoznak esténként,hogy majd ugyanaz legyen mint a galaktikus érában
Kroos tanár volt James meg volt még illetődve.A BBC Továbbra is a világ legerősebb támadó triója,nagyon érzik egymást.Iker tette a dolgát nem sok volt neki, Cr meg továbra sem ember.

Campeeeoooones!! Kűlön öröm ahogy a rivális szurkolók vergődnek és imádkoznak esténként,hogy majd ugyanaz legyen mint a galaktikus érában

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
ahogy tartja a mondás, jobb ma egy di maria, mint holnap egy túzok.Szóval én úgy érzem, ahhoz, hogy egészségesen működjön ez az egész, el kell engednünk pár arcot, még ha ez sokaknak nem is fog tetszeni. Ti hogy érzitek?

ha megy, sok sikert neki, ha nem, akkor meg meg fog harcolni a helyéért. khedirától viszont valami úton-módon meg kell szabadulni. ha meg mindkettő menne, azért egy cserecsatáron még elgondolkoznék. lehet csűrni-csavarni, de karimnak nem igazán van alternatívája.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most komolyan... Van 3 játékos akik életükbe nem tolták egy csapatban. Letoltak egymással 1 hetet és itt mindenki azt várta, hogy itt majd támadása se lesz a Sevillának!!?? Viccesek vagytok azért...
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
+1cart írta:Azért azt lehetett látni, hogy a Modric-Kroos páros kiegészülve Jamessel nem mondható valami erősnek védekezésben...

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kroos érettebb jätékos mint James. Érdemes várni még ezzel a véleménnyel. Isco amùgy nagyon jó volt Kroosal!!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Na éppen nyaraláson vagyok, így egy horvát kocsmából néztem a meccset, az utolsó 20 percről viszont már lemaradtam.
Jók voltunk, tetszik a csapat.
DM most nem hiányzott.
Hát meglátjuk mi lesz vele...
Újabb trófea a zsebben
Jól nyomtuk, így tovább és akkor nagyon szép szezon elé nézünk
Jók voltunk, tetszik a csapat.
DM most nem hiányzott.
Hát meglátjuk mi lesz vele...
Újabb trófea a zsebben

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát én azt láttam, hogy uraltuk a meccset. Nyilván nagyobb csapatok ellen lehet majd variálni Xabival vagy illarravál, de teljesen korrekt volt ma a csapat.cart írta:Azért azt lehetett látni, hogy a Modric-Kroos páros kiegészülve Jamessel nem mondható valami erősnek védekezésben...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Azért azt lehetett látni, hogy a Modric-Kroos páros kiegészülve Jamessel nem mondható valami erősnek védekezésben...
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Összességében nagyon tetszett, amit láttam, Kroos nagyon durván adta és ez volt még csak az első tét meccse.
Kroos-Modric
milyen bugik lesznek itt tejóég, alig várom a folytatást.
Hámesz meg bele fog jönni...(Az a löket azért nem volt rossz.)
Úgy gondolom bitang a keretünk, viszont Di Mariának mennie kell.
Nem fogja ő tűrni a folyamatos padozást és azt gondolom túl sok lenne amúgy is a minőségi arc a padra.
Ha ő és Khedira lépne, akkor megfelelően lehetne forgatni a keretet, az Alonso,Isco,Illara,Jesé pad bőven elég jó lenne szerintem. Ha meg nem megy Di MAria, akkor teljesen felesleges volt James megvétele, mert az Isco-Di MAria páros elég lett volna, akárcsak tavaly. Szóval én úgy érzem, ahhoz, hogy egészségesen működjön ez az egész, el kell engednünk pár arcot, még ha ez sokaknak nem is fog tetszeni. Ti hogy érzitek?

Kroos-Modric

Hámesz meg bele fog jönni...(Az a löket azért nem volt rossz.)
Úgy gondolom bitang a keretünk, viszont Di Mariának mennie kell.
Nem fogja ő tűrni a folyamatos padozást és azt gondolom túl sok lenne amúgy is a minőségi arc a padra.
Ha ő és Khedira lépne, akkor megfelelően lehetne forgatni a keretet, az Alonso,Isco,Illara,Jesé pad bőven elég jó lenne szerintem. Ha meg nem megy Di MAria, akkor teljesen felesleges volt James megvétele, mert az Isco-Di MAria páros elég lett volna, akárcsak tavaly. Szóval én úgy érzem, ahhoz, hogy egészségesen működjön ez az egész, el kell engednünk pár arcot, még ha ez sokaknak nem is fog tetszeni. Ti hogy érzitek?
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
carvajal megvan, de khediráról mit mondott? zseni? miért nincs kezdőben a világbajnok?wxyz írta:Lényegtelen mit mond Hegyi. A meccs előtt Khedirával meg Carvajallal elintézte, hogy ne nézzék semmibe. Aki hinni fog ezután neki, annak úgyis mindegy, mert teljesen elfogult, nélküle is ezeket mondaná
Szerintem megártott neki a Bayern és a brazilok kivégzése, a Barcelona rossz szezonja
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Sokkal nehezebb meccsre számítottam, nem gondoltam volna, hogy ekkora különbség lesz majd a két csapat között...mondjuk még egyelőre nem tökéletes a játék, vannak védelmi megingások is...az újaknak is bele kell majd rázódniuk.
Szerintem érkezők már nem lesznek, viszont Khedira és Di Maria távozni fog a nyár végén...az argentinért nagyon nagy kár lesz...
Szerintem érkezők már nem lesznek, viszont Khedira és Di Maria távozni fog a nyár végén...az argentinért nagyon nagy kár lesz...
Lényegtelen mit mond Hegyi. A meccs előtt Khedirával meg Carvajallal elintézte, hogy ne nézzék semmibe. Aki hinni fog ezután neki, annak úgyis mindegy, mert teljesen elfogult, nélküle is ezeket mondaná
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
azért hegyi dicsért is bőven...kezd átállni ő is, de csak fokozatosan szabad

- L.Miki
Ezért néztem én a Digi Tv-t. Ott gyönyörűen elbeszélgettek Ronaldoról, a csapatról, bevágták Ronaldo nyilatkozatát stb. Teljesen más a szint, a Sport tv úgy ahogyan van egy nagy kalap...MorataMartin írta:Sporttv ma is kitesz magaért!:@ Neki állnak a díjkiosztónál Rakiticet meg a Barcát éltetni. Hegyi azért odaszúrja h Crnek rossz VB-je volt, míg ez a mosolygós meleg műsorvezető meg benyögi kérdés ez mire lesz elég a Suarezzel felálló Barca ellen.:S

-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Sporttv ma is kitesz magaért!:@ Neki állnak a díjkiosztónál Rakiticet meg a Barcát éltetni. Hegyi azért odaszúrja h Crnek rossz VB-je volt, míg ez a mosolygós meleg műsorvezető meg benyögi kérdés ez mire lesz elég a Suarezzel felálló Barca ellen.:S
- L.Miki
Platini meg ad majd Péreznek, hogy ő adta oda az érmet Ronaldonak, miközben neki kellett volna.wZoLee7 írta:Xabi volt a legnagyobb az érem átvételekor, az a tekintet

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
hát a játék képéről kár írni, az még nagyon nincs kész...Kroos gyorsan megtalálta a helyét
én is csak azt emelném ki, hogy a kupa átvételekor DM (az egész meccsel ellentétben) nagyon is jókedvű volt, Iker felemelte a kupát, átadta és ment oda hozzá...a társak sem akarják hogy elmenjen...
Xabi volt a legnagyobb az érem átvételekor, az a tekintet

én is csak azt emelném ki, hogy a kupa átvételekor DM (az egész meccsel ellentétben) nagyon is jókedvű volt, Iker felemelte a kupát, átadta és ment oda hozzá...a társak sem akarják hogy elmenjen...
Xabi volt a legnagyobb az érem átvételekor, az a tekintet