Na én meg is hallgattam az egyiket. Már nem emlékszem melyik volt
Vicceltem

,
asszem ez:
Dreamerz - Végtelenélet
Hát kb ennyire maradt meg, mint az a felső sor jellemzi

Bár az album cím az tetszik, arra felfigyeltem.
Hol is kezdjem. Nem az én világom. Nagyon nem. Sose tudtam igazán értékelni a rapet. De ebbe nem megyek bele. Sose tartottam túlzottan nagyra. De inkább ebbe sem. Zene nekem máshol kezdődik, de jobban járok, ha ebbe sem. Nem tud lekötni, nem tud megfogni egy rap szám. Nem szeretem. Ennyi. 2-3 szám van azt hiszem, talán, nagyon max, amire azt tudom mondani, hogy na ez igen, ez teljesítmény, ez tetszik. Ja, nem az albumról beszéltem, hanem úgy a rap számokról. Ami néha pozitívum tud lenni, és az albumunknál is megfigyelhető elég sokszor, a szöveg. Jó dolgokról énekelnek többnyire, persze vannak elbaszott szarok, semmi értelemmel. Itt ebben az albumban nem volt ilyen. Tényleg a szövege, amiről szól, amit jelenteni akar, az jó, általában jókat írnak. Csak számomra olyan érdektelen, elfogadhatatlan körítéssel, tálalásban, amit nem tudok értékelni sajnos. Többször felfigyeltem, hogy na ez király, ez tetszik, amit mond (más kérdés az ahogy..). De nem maradt meg hosszútávon egy sem. Nem is nagyon emlékszem már rá, pedig 3-4 órája hallgattam meg. Nagyon lassan telt el a 67 perc.
Semmi személyes, meg nem mondom én azt, hogy szar ez. Nem nekem való, ennyi. Szóval ez most kb legyen:
3.5/10 jó szívűen.
Másikat is meg akartam még hallgatni, de kell a saját zeném most a nap többi részében. Majd a napokban jövök.