Engem pl nagyon bosszant, hogy 10 eve fizetek nekik havonta, kb 5 eve nem is keveset, de az eg vilagon semmi, semmi kedvezmeny nem jar. Nem azt varom el, hogy utanamdobjanak egy 400 ezres telefont ingyen, de azert valami modon dijazhatnak. Most a szerzodeshosszabbitasnal egyedul a legdragabb redhez volt valami 32000 ft-os keszulekkedvezmeny, de kiszamoltam, es konkretan eves szinten 40 ezret rafizetsz az eggyel olcsobb csomagra, mikozben a szolgaltatasban semmi kulonbseg nincs.Marky írta: Mi szar a Vodaban? Evek ota korlatlan csomagban vagyok, terero van mindenhol, ahol nem arnyekol a kornyezet, nem szakad a beszelgetes. Nehany eve megkotottem a szerzodesem, beallitottam a csoportos beszedest es azota egyszer voltam az uzletukben, amikor keszuleket valtottam![]()
Van lenyeges kulonbseg egyaltalan, leszamitva a csomagok arazasat?
“(Garantált sebesség 0/0 Mbit/s.)“
Hat bazzeg ennyit nagyanyam is tud garantalni ennyi penzert.
Arrol nem is beszelve, hogy az ugyfelszolgalatuk elerhetetlen miota egyesultek a upc-vel.
Nem tudom, a tobbi szolgaltato hogyan teljesit ezen a teren, de ez szerintem felhaborito, es van egy olyan erzesem, hogy az ilyesfajta mentalitast is csak a balkanon merik felvallalni.