Köszi, ezt nem láttam. Igen ez ugyanaz a térd. Remélem csak discomfort.

Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Rendesen kiszakadt a kecsapos köcsög éjszaka.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jordan Poole az új Hulk, kézzel roppintja el az ellenfelek térdét.Tjacks írta: Mocskosul kivagyok már a sérülésektől, de nem értem az "intézte el" kifejezést. A két eset ég és föld, itt konkrétan dupláztak Morantet és közben álló helyzetben volt kontakt. Vagy nem jó videót nézek?
-
Mocskosul kivagyok már a sérülésektől, de nem értem az "intézte el" kifejezést. A két eset ég és föld, itt konkrétan dupláztak Morantet és közben álló helyzetben volt kontakt. Vagy nem jó videót nézek?nmate írta: Na, Poole meg Morantet intézte el. Kíváncsi vagyok ebből mi lesz, inkább bénázásnak tűnik, mint szándékosnak.
Remélem lesz 4ik meccsen, mert azt szeretném ha vele együtt esnének ki.
Más:
Curry most 34 ha minden igaz, az ő játékstílusával- szétfutja az agyát- én megmerem kockáztatni hogy túl van a peak korszakán, innentől lejtő. Persze nyilván kurva magasra tette a lécet, tehát nála a lejtő menet is bőven jó lehet.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na, Poole meg Morantet intézte el. Kíváncsi vagyok ebből mi lesz, inkább bénázásnak tűnik, mint szándékosnak.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Tjacks írta:Ez nem a körzeti bajnokság azértrikko írta: Rettentően gyengén dobnak kintről...
Mint egy középiskolai csapat.
Az meg külön agyrém, hogy Giannis irányít ...![]()
Nem is ezt mondtam. De azért na... Ezen a szinten ilyen százalékkal dobni... Ráadásul voltak ott szín tiszta triplák is.
Giannis is valami 3/24-el áll. Nem is értem, hogy miért szórja el.
A lényeg, hogy nyert a Bucks
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Tatum testvér komolyat megy ma,ilyenek nem férnek bele,ha te vagy a celtics első számú játékosa.
-
Giannis is elkezdte a shimmy táncot, ez ragályos már

-
Ez nem a körzeti bajnokság azértrikko írta: Rettentően gyengén dobnak kintről...
Az meg külön agyrém, hogy Giannis irányít ...

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Rettentően gyengén dobnak kintről...
-
Nincs túl nagy iram, kintről mindkét csapat pocsék egyenlőre. Giannis brutál, de a 3 személyi miatt bajba lehet a bucks.
- nmate
Remélem végig ilyen szoros marad ez a Bucks - Celtics párharc, én kb biztos vagyok a 7 meccsben. Eddig amúgy ennek az elég gyenge playoffnak messze a legjobb párosítása.
-
Visszanéztem a Brooks, payton esetet. Hát nah, esélye nem volt a labdára ennek a nyomoréknak, , fejre ment a büdös paraszt.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ezek a specko jatekos traitek, pl kb carryvel meg boritassal bedobom az elzarasnal a ket vedo közé a labdat, aztan elfutok koztuk is ilyen, nyilvan a labda ugymond szabalytalansag nelkul labdavezetes kozben "magatol" nem tud iranyt valtani
Aztan iverson wide crossovere is folyamatos fujas targya volt, az eurostepet mar elhittek, hogy csak elhuzott hosszabb lepes es iranyvaltas, de anno nem egyszer fujtak be azt is.
Aztan jott harden faszsaga, ezt a mai napig hagyjak, hogy a stepback az nem is az, hanem dupla stepback, meg sidestep, csak leutes utan lep vele 4-5-ot
De igazabol biroi oldalrol nem ez a baj, kellenek a jatekosok feszegetni a hatarokat, nincs azzal baj, a baj azzal van, amikor 20ezer ember latja a helyszinen visszajatszas nelkul, hogy faszsagot fuj az ember...
Meg ezek a puha szar faltokra szorjak ki az embert, trash talk, ami kb az eszenciaja a sportnak, az se mehet, de ez nem csak a birok hibaja, hanem a kopasz idiota odafenn, aki remegve fel, nehogy a sok feka osszeverje egymast, mert akkor jonne a jobboldal meg a marketingertek es bevetelvesztes, ezt nem engedheti meg, szoval ezert van vasszigor es puhaszar kosarlabda.

Aztan iverson wide crossovere is folyamatos fujas targya volt, az eurostepet mar elhittek, hogy csak elhuzott hosszabb lepes es iranyvaltas, de anno nem egyszer fujtak be azt is.
Aztan jott harden faszsaga, ezt a mai napig hagyjak, hogy a stepback az nem is az, hanem dupla stepback, meg sidestep, csak leutes utan lep vele 4-5-ot
De igazabol biroi oldalrol nem ez a baj, kellenek a jatekosok feszegetni a hatarokat, nincs azzal baj, a baj azzal van, amikor 20ezer ember latja a helyszinen visszajatszas nelkul, hogy faszsagot fuj az ember...
Meg ezek a puha szar faltokra szorjak ki az embert, trash talk, ami kb az eszenciaja a sportnak, az se mehet, de ez nem csak a birok hibaja, hanem a kopasz idiota odafenn, aki remegve fel, nehogy a sok feka osszeverje egymast, mert akkor jonne a jobboldal meg a marketingertek es bevetelvesztes, ezt nem engedheti meg, szoval ezert van vasszigor es puhaszar kosarlabda.
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Tisztában vagyok vele.hehetheoriginal írta: Nem full fiba szabalyok szerint megy, ha nem szerez vele ordenare nagy elonyt, vagy annyira nem latvanyos, hogy a pivot labbal ellep megállás után, akkor nem fujjak be.
De Morant konkrétan lépked kezében a labdával, labdavezetèsnél is van hogy tartja a kezében ráborít többször. Nagyon látványosan csinálja, nehéz nem észrevenni.
Na mindegy, nem ezen múlik, csak furcsa.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem full fiba szabalyok szerint megy, ha nem szerez vele ordenare nagy elonyt, vagy annyira nem latvanyos, hogy a pivot labbal ellep megállás után, akkor nem fujjak be.csababarca írta: Vicces hogy az nba-ben a lépéshiba ilyen néha befújt dolog.
Morant tök szabálytalanul lépked, borít a kezével, stb, és semmi soha.
GPII-t szépen kiiktatták, kíváncsi vagyok mennyit kap, de ez ránézésre 2 meccs alsóhangon.
A tamado vs vedofalt meg felugras utan a gyűrűnel akar zsakolas kozben is mindig kerdeses volt, es ha minden egyes akciot visszaneznenek, akkor kuka az egesz sportag, muszaj a birokra hagyatkozni
thereisonly1ronaldo
- nmate
A show érdekében fújják ezeket mindig. Beasley féle zsákolás is támadóhiba volt, de az ilyet nem fújod be, mert a nézők megköpködnek.csababarca írta: Vicces hogy az nba-ben a lépéshiba ilyen néha befújt dolog.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Vicces hogy az nba-ben a lépéshiba ilyen néha befújt dolog.
GPII-t szépen kiiktatták, kíváncsi vagyok mennyit kap, de ez ránézésre 2 meccs alsóhangon.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Nekem sokkal szimpibb, mint egy Suns féle játék, az összes szeleburdisággal együtt. Csak kapkodod a fejed egy meccsen. Morant utolsó negyede parádé volt, egy Beasley féle dunk hiányzott csak belőle.hala real írta: GP II-t szepen kiiktattak. Nekem nagyon nem szimpatikus ez az egesz memphis csapat, moranttel egyutt.
Nagyon szeretem a GSWt, szóval nyerjen a jobbik, úgy mint a Celtics Bucks párharcban is.