Az 5. Öngól az Eb-n persze ellenünk minden csapat a legjobbját nyújtja.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 19., szerda 21:13
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. június 19., szerda 21:08
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. június 19., szerda 21:05
Fasza írás, +1. Ez a rész nálam nem ilyen. Nekem ez nem kor függő. Vagy van, vagy nincs. Meredek peldakat tudok hozni, mert ebbe vagyunk benne hetrol hetre, de egy judeban van. Egy crben is volt/van. Messiben sosem volt.dzsi91 írta: Szoboszlaitól ne is várjuk el huszonakárhány évesen.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. június 19., szerda 20:54
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. június 19., szerda 20:52
Horvát+albánba abszolút nincs már benne szerintem a győzelem erre fogadni is mernék (fogok is'shutterisland írta: okes, akkor utni a skotokat valahogy, es kiszurkolni, hogy az alban-horvat duobol egyik se nyerjen, max x-eljen, es legyen meg legalabb 1 olyan csoportharmadik, aki 1 vagy 2 pontos, vagy egy hulyere vert, nalunk is gyengebb gk-s 3 pontos.
a jo oreg magyar valogatott + matek kombo is back.![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. június 19., szerda 20:40
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 19., szerda 20:35
Én is onnan gyüttem vérem.p.csabi1 írta:Szabolcsba nem bele állni!L.Miki írta:
Hagyjad, Szabolcsi Tyukodrol most gyakornok az MTVA-nál![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. június 19., szerda 20:34
Csak ésszel fiúk.p.csabi1 írta:Szabolcsba nem bele állni!L.Miki írta:
Hagyjad, Szabolcsi Tyukodrol most gyakornok az MTVA-nál![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. június 19., szerda 20:30
Szabolcsba nem bele állni!L.Miki írta:Hagyjad, Szabolcsi Tyukodrol most gyakornok az MTVA-nálNika91127 írta: Mi ez a riporter? Ennyire nem tud magyar vagy nem magyar és ennyire jól tud?![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 19., szerda 20:21
Hagyjad, Szabolcsi Tyukodrol most gyakornok az MTVA-nálNika91127 írta: Mi ez a riporter? Ennyire nem tud magyar vagy nem magyar és ennyire jól tud?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. június 19., szerda 20:20
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2024. június 19., szerda 20:16
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 19., szerda 20:14
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 19., szerda 20:13
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. június 19., szerda 20:10
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. június 19., szerda 20:10
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. június 19., szerda 20:09
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 19., szerda 20:08
Teljesen egyetértek! Sokan nem ültek fel a szobo hypvonatra, viszont hogy mindentanyakábakellvarrni vonatra igen. Teljesen más szerepe van most jelenleg, és én láttam cseleket is tőle, láttam kényszerítőt is, csak akinek leadta a labdát közben ő beindult már nem kapta vissza, és ez többször is ugyanígy megtörtént. Itt csapatszinten nem vagyunk most meggyőzőek, Svájc ellen nagy arccal mentünk ki, itt jók voltunk egy darabig, de kezeljük helyén, azért nagy csoda lett volna, ha megverjük ezt a német válogatottat...istimester írta: Szoboszlai jelenleg teljesen más pozícióban játszik mint a selejtezők során, szvsz ez ugyanolyan faszság Rossi részéről, mint amikor 6-ba próbálgatta. Én sem ültem fel a hype vonatra, de láttam az első válogatott meccsén és nem érzem túl fairnek ezeket az üres nem hajt, nem alkat puffogtatásokat, meg azt, hogy szinte egx emberen verik le a az EB vereségeket. Orbán összeesik, Gula bazdmeg kirugja a terdevel a sajat kezeből, de ők gondolom pozitiv értékeléseket fognak kapni.
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. június 19., szerda 20:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 19., szerda 20:02
De te miről beszélsz?Peti765 írta: Én azt sem látom, hogy hogyan fogjuk megverni Skóciát ezzel a mentalitással.
Megint megy a magyarázkodás, hogy így a svájci meccs meg a nem tudom mi.
Ez fentről büdösodik,szokták mondani.
Semmi különöset nem csináltak csak volt szív lélek az utóbb pár évben,ez most hiányzott legutóbb még jobban.
Ez még a 85-86 os magyar válogatottó lis messze van pedig azokat is savazták rendesen .
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem