TÖBB
MINT
EGY
KLUB
A Time magazin szerint Neymar a legbefolyásosabb focista, generációnként egy ilyen születik.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 21., péntek 9:14
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 20., csütörtök 18:55
Erre nem latok sok eselyt.. Persze csak azert, mert Zidane-nak a 60. percben kene cserelnie.rashidm írta:Aztán végigkocogja a maradék 30 percet.csabi* írta: ja, frissen belevezeti az első emberbe
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. április 20., csütörtök 17:39
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 20., csütörtök 17:28
Realista24 írta:
Volt mar ra példa.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 20., csütörtök 17:18
Volt mar ra példa.CS0ki írta:Csodálkoznék...Szerintem beállunk kontrákra, és amíg döntetlen, a védekezésre helyezzük a hangsúlyt. Nekem is jobban tetszene, ha inkább rátámadnánk a barcára, de nem tartom esélyesnek.De nagy kérdés, hogy Zidane tényleg úgy lesz-e a dologgal, hogy jó az X, vagy győzni szeretne és szépen meg is csapjuk őket.
Amúgy most Pique megint pofázott, amit nem neki kéne, de ebben speciel van valami. Meg is akartam említeni, hogy a barca szurkolók jó fejek voltak, sima kiesés ellenére rendesen megtapsolták a csapatot a végén. Ilyet nálunk valahogy nem tudok elképzelni...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. április 20., csütörtök 17:15
Csodálkoznék...Szerintem beállunk kontrákra, és amíg döntetlen, a védekezésre helyezzük a hangsúlyt. Nekem is jobban tetszene, ha inkább rátámadnánk a barcára, de nem tartom esélyesnek.De nagy kérdés, hogy Zidane tényleg úgy lesz-e a dologgal, hogy jó az X, vagy győzni szeretne és szépen meg is csapjuk őket.
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 20., csütörtök 15:26
Hát figyeljetek, végülis nekünk az lenne a legjobb forgatókönyv, de majd eldől vasárnap, hogy mi lesz.csabi* írta:ja, frissen belevezeti az első emberberolandantal írta: Amúgy én is erre gondoltam, becserélik majd és frissen lefutja a védelmet és onnantól már elég lenne csak egy pontos passz.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 20., csütörtök 14:56
Aztán végigkocogja a maradék 30 percet.csabi* írta:ja, frissen belevezeti az első emberberolandantal írta: Amúgy én is erre gondoltam, becserélik majd és frissen lefutja a védelmet és onnantól már elég lenne csak egy pontos passz.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. április 20., csütörtök 14:56
ja, frissen belevezeti az első emberberolandantal írta: Amúgy én is erre gondoltam, becserélik majd és frissen lefutja a védelmet és onnantól már elég lenne csak egy pontos passz.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. április 20., csütörtök 14:40
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 20., csütörtök 14:38
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 20., csütörtök 14:35
No, ha jól felkészült állapotban (mint mentális mint fizikai) áll majd fel a csapathoz, akkor komoly veszélyt jelenthet. Pláne akkor amikor Alba felzárkózik egy támadásunkhoz, és egy kontrából a szélen elrobog a vadló.Realista24 írta:Bale edzett, teljesen normálisan, 90%, hogy kezdő lesz.
Amúgy én is erre gondoltam, becserélik majd és frissen lefutja a védelmet és onnantól már elég lenne csak egy pontos passz.Tádám írta:Szerintem amúgy benne van, hogy attól még a padon kezd, valahogy azt érzem, hogy inkább Isco vagy Asensio kezd majd, de aztán persze jön a gálakezdő..
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. április 20., csütörtök 14:33
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 20., csütörtök 14:31
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. április 20., csütörtök 14:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 20., csütörtök 14:28
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2017. április 20., csütörtök 14:26
A tegnapi teljesítményünket, a tili-toli és alibi játékot elnézve azt mondanám, hogy sima madridi győzelem várható, de egy ilyen mérkőzésnek teljesen más a hangulata, a varázsa, tehát bármi megtörténhet.Realista24 írta:Ki hogy vélekedik? Szavazás.
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. április 20., csütörtök 14:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 20., csütörtök 14:15
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. április 20., csütörtök 14:11
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem