Eredoen nem lehet kiloni, csak oldalankent kulon. Ha a Kedveled savon hagyod a kurzort akkor lenyilik egy menu es ott lesznek az ertesites beallitasok is. (Embereknel ugyanez van Ismeros savval)csabi* írta:megnezem majd, koszi
es azt nem tudjatok, hogy fb-on az elo kozvetitesek ertesiteseit hol tudom kiloni?

OFF
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: OFF
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Soccer Stars. Van Realos babu.csabi* írta:tudnatok mondani fain jatekokat androidra?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Van itt valaki aki Matematika (Bsc vagy MSc) szakon van?
Ha igen, akkor légyszi írjon egy privátot!
Köszi!
Ha igen, akkor légyszi írjon egy privátot!
Köszi!
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Mi nettó befizetők vagyunk. Szóval több pénzt kapunk vissza, mint amennyit befizetunk. Cserébe vám nélkül hozzáférhetnek az itteni piachoz, olcsó munkaerőhöz, ráadásul könnyebben elszívják az itteni képzett embereket. Nálunk okosabb emberek sem tudják megmondani, hogy most ez hosszú vagy rövid távon kinek kedvező, kinek kevésbé.rashidm írta:Oldalakon néha szóbajön az EU úgy, mint "kiviszi a pénzt". Erről tudna valaki valamit írni? Mármint hogy nekünk miért éri meg/miért nem éri meg az EU-ban lenni? Annyi nekem megvan, hogy kapjuk az eu-s pénzeket, meg hogy cserébe x pénzt kell nekik visszafizetni. De kb ennyiben ki is merül a tudásom erről.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Oldalakon néha szóbajön az EU úgy, mint "kiviszi a pénzt". Erről tudna valaki valamit írni? Mármint hogy nekünk miért éri meg/miért nem éri meg az EU-ban lenni? Annyi nekem megvan, hogy kapjuk az eu-s pénzeket, meg hogy cserébe x pénzt kell nekik visszafizetni. De kb ennyiben ki is merül a tudásom erről.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ó hát akkor erről van szó, miért nem ezzel kezdted.BBeno írta:digisport kommentátor. viszont elmondása szerint az ő ötlete alapján készülne a standröpipálya a vajdahunyad várnál tehát némi érdeke is lett hogy lobbizzon az olimpia mellett.

Bár egyébként a mi cégünk is eléggé érdekelt lehetne, szóval nézhetem úgy is a történetet.

Nem illik.
digisport kommentátor. viszont elmondása szerint az ő ötlete alapján készülne a standröpipálya a vajdahunyad várnál tehát némi érdeke is lett hogy lobbizzon az olimpia mellett.
-
Ki a tököm amúgy ez a Szántó Dávid?csababarca írta:Ami fura volt Szántó Dávidtól, hogy ilyet mond, hogy akkor meg lenne csinálva a metró pl...miért? Ez alap dolog lenne, ne ezzel zsarolják már a népet hogy lesz hármas metró ha megszavazzátok az olimpiát...ez nonszensz.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Te is adsz valami pacsulit legalább a pénzért?:DRealista24 írta:Lehet de mindneki jobban jár ha nekem utalja at azt a pénzt![]()
Olimpiában egyetértek az ellenzőkkel, de nem mondom nem örülnék neki, sőt biztos kint is lennék sok eseménen.
De felfordul a gyomrom ha arra gondolok, hogy ebből megint egy bizonyos szűk réteg tudja magát csak megszedni.
Ami fura volt Szántó Dávidtól, hogy ilyet mond, hogy akkor meg lenne csinálva a metró pl...miért? Ez alap dolog lenne, ne ezzel zsarolják már a népet hogy lesz hármas metró ha megszavazzátok az olimpiát...ez nonszensz.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Mi az ingatlan.com -on (ha képet is akarsz rakni, akkor fizetni kell, de ezt nézik a legtöbben), az IngatlanRoboton és a Jófogáson hirdetjük.Ajánljátok nekem magyarországi apróhirdetési oldalt, ahol érdemes ingatlant meghírdetni.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Ajánljátok nekem magyarországi apróhirdetési oldalt, ahol érdemes ingatlant meghírdetni.
Köszi.
Köszi.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
Mondjuk ha megoldanák az okosak, hogy ne legyen minden nap reggel munkába menet meg délután hazamenet dugó, akkor talán... de csak talán elgondolkoznék azon hogy érdemes lenne-e. Jah nem, mert nem lenne értelme az egésznek...ziro4vr írta:Én azt mondom, előbb egy sima hétköznapot kéne megrendezni.

- ziro4vr
Mint a többi bgf-es. Ugye pheco?
Egyébként neki mi köze hozzá?
Én azt mondom, előbb egy sima hétköznapot kéne megrendezni. De abban biztos vagyok, hogy már egy "csókossági" listát összeírtak a haverok, hogy ki szeretne hasznot húzni a megrendelésekből meg beruházásokból.

Egyébként neki mi köze hozzá?
Én azt mondom, előbb egy sima hétköznapot kéne megrendezni. De abban biztos vagyok, hogy már egy "csókossági" listát összeírtak a haverok, hogy ki szeretne hasznot húzni a megrendelésekből meg beruházásokból.

Nem illik.
seb balazseknak nagy pacsi. meg zaras elott felnyitjak az emberek szemet az olimpiarol.
birom szanto davidot de csak a demagog szoveggel tud jonni ervek helyett
birom szanto davidot de csak a demagog szoveggel tud jonni ervek helyett
- ziro4vr
Az első mondta után majdnem félreértettem...Realista24 írta: Btw Kroos kegyetlen erős kisugárzással rendelkezik. Csendes faszi, mert elég ha radnez a pályán es beszarsz. Gondoltam megosztom veletek ha mar ma találkoztunk vele es Nachoval a meccs előtti szeanszon.

Nem illik.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Pár ember iigysége nem volt elég, az egész világ kell?Realista24 írta:Lehet de mindneki jobban jár ha nekem utalja at azt a pénzt![]()
Btw Kroos kegyetlen erős kisugárzással rendelkezik. Csendes faszi, mert elég ha radnez a pályán es beszarsz. Gondoltam megosztom veletek ha mar ma találkoztunk vele es Nachoval a meccs előtti szeanszon.