Remy írta:és lefújja

volt írta:Benzema lövőhelyzetben erre a spori lefújja.
Ezt írtátok a másik topikban.
Benzemát szabálytalannak látta a bíró a tizenhatosnál, de épp lejárt a 3 perc, és egyből lefújta ahelyett, hogy sípolt volna a szabálytalanság után egyből, és kifelé ítélt volna - ennyi történt.
Engem is felszabott, ahogyan mindenkit, hogy ilyen gólt kaptunk, de a miénk is szerencsés volt, csak többet tettünk érte az egész meccs folyamán, teljesen megérdemelten vezettünk, mert a szabálytalanságokon kívül mindenben jobban álltunk...ilyen a foci, gólra játsszák, mint a legtöbb sportágat, a végén pedig jönni kellett volna a büntetőnek és a második sárgának.
Sajna 99%, hogy nem fogom tudni élőben követni a pénteki meccset, nyugodtabb lettem volna, ha 0-0, vagy 1-0, szövegesen pörgetni fogom telóról, ha szétkopik a képernyő, akkor is, győzni kell, Hala Madrid!
Szerkesztve: DM pedig nagyon kell ide, nehéz elképzelni, hogy kivel pótolnánk, ha a maradék 11 nap során elpasszolnánk (egyből jönne, ha nem írnám, hogy Pogba), főleg ha nincs CR a fontos meccseken, és Bale is eltűnik, amikor a legjobban hajtani kellene (az utolsó 10-15 percben nem láttam).