Madridom Filmklub

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
francois
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma

Re: Madridom Filmklub

HozzászólásSzerző: francois » 2014. június 10., kedd 11:31

szemekbe zárt titkok

haljak meg először megnéztem a tágra zárt szemeket :lol:

szóval. láttam én már ezt a filmet korábban, túl sok jót írtak ahhoz h kihagyjam... első nézésre nem estem hanyatt tőle, de mivel rég láttam, úgy tartottam korrektnek ha megnézem másodjára is, annak ellenére h sztem tipikusan egyszer nézhető film.
második nézésre sem volt olyan hű de überkirály, de azért elég korrekt darab. kicsit olyan érzésem van a filmmel, meg a forgatókönyvvel kapcsolatban, hogy az író kitalált egy csattanót és az egész többit ahhoz építette fel. a két főszereplőt leszámítva a többi karakter nekem nagyon nagyon tölteléknek tűnt (a nő, meg az alkesz pali) mint akik csak azért szerepelnek, hogy nem vmi két emberes darab legyen. ami még vicces és a nő is említette Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elég valószínű h a pali egy-két fényképről kiszúrta ki a gyilkos, mert csúnyán néz a nőre :lol: igen :lol:

a vége nagyon tetszett, valljuk be az nagyot dob az összképen.

összességben nem untam, ha 3. alkalommal is meg kellene néznem nem lenne probléma.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor a stadiont mutatják a csávó mekkora ajtóablak ziccert ver kapufára 1v1-ben :lol:

7.5/10 - jó indulattal :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 8., vasárnap 9:41

Na eddig nem is olyan vészes a helyzet, úgy látom túlparáztam a dolgot.

Köszi srácok, hogy nem láttátok olyan sokan :lol:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. június 8., vasárnap 9:35

Szemekbe zárt titkok
Nagyjából egyetértek az előttem szólóval. A színészek nagyon jók, igényes film. Nem mondom, hogy végig lekötött, mert néhol szerintem ellaposodott, de ez nem volt vészes. Olvastam hogy sokaknak nem jött be a vége, hát nem tudom, nekem tetszett. Negatívumot én se tudnék mondani, talán a játékidő lehetett volna egy kisit rövidebb. Soledad Villamil kisasszony egyből megfogott, jó is milf :mrgreen:
Régóta tervben volt, de mindig elmaradt a megnézése, úgyhogy köszönöm az ajánlást. 8/10
Kép

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. június 7., szombat 18:01

Szemekbe zárt titkok
Nem láttam még, sőt,az előzetese alapján nem is néztem volna meg (már a szöveges előzetes alapján). Asszonnyal sajnos csak úgy lehet filmet nézni, ha neki tetszik az előzetes :mrgreen: igazából jó volt, a játékideje is még a tűrhető kategóriába tartozott. Negatívumot annyira nem tudok elmondani róla, hálaistennek nem volt szétnyálazva, nem volt benne semmi nagyon egyértelmű, és tulajdonképpen semmi idiótaság sem, valahol minden várható volt és mégsem :) A szereplők durván jók voltak, olykor humoros alkotást láthattunk, volt benne kellő izgalom, lekötötte az ember figyelmét. Hálaistennek még a vége sem lett elcseszve, pedig szerintem a legtöbb film (nálam biztosan) ott bukik meg.
Spoilerezni nem szeretnék, így ennyit most erről. Köszi az ajánlást, tetszett, remek indítás! :agree:
8,5/10

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 6., péntek 21:13

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... ring#gid=3

Itt lehet majd követni a pontokat.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 6., péntek 20:56

Santi írta:A bőr, amelyben élek
Tízpertíz. :salute: :salute: :salute:

On.

soadroli

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. június 6., péntek 20:55

Az jó film. Na most este szerintem meglesem az ajánlást, reméljük jó lesz. :D
Kép

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. június 6., péntek 20:52

A bőr, amelyben élek

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. június 6., péntek 19:47

Nem láttam még én sem. :) Mi lett volna az eredeti ajánlás, ha szabad tudni?

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 6., péntek 0:50

lordgabi írta:
Ferni minden turnus idején benézett ide, hogy mikor fogja valaki bedobni végre, másokkal is ajánltatta több ízben is, hát tessék! :Đ
jaja :p
én meg egy ilyenbe kezdtem bele, de ha jól emlékszem nem bírtam végig, pedig ha ajánlani kellett volna vmit ez beillett volna pont ide, mert kb semmi mást nem tudtam volna mondani, ne mvagyok egy nagy filmes :) :mrgreen:
ezt meg már nem is tudom miért néztem meg anno, de nem kellett benne csalódnom, mert ez egy nagyon jó film.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. június 6., péntek 0:47

Legalább már kétszer láttam eddig, IMDb-n 9 ponton áll, legutóbb tavaly nyáron néztem meg, mindenre emlékszem belőle, így most nem fogom újrázni, tehát Szemekbe zárt titkok - 9/10.
Nagyszerű film.

2012.01.12., 03:47-kor írtam róla ezt:
Szemekbe zárt titkok (El secreto de sus ojos, 2009)

Nem is tudom milyen rég nem láttam külföldi filmet (nem amerikai), nagyszerű volt, a történet, a kivitelezés végig, akik szeretik a drámákat, azoknak ajánlós, pedig nem úgy indult, hogy ilyen jó film lesz belőle.
Nyugodt, szép zene, megható (több helyen) történet, meg tudja érinteni az embert, olyan film. IMDb-n 161., 8.2-es értékelése van, nem maradtak kérdések bennem a film után, végre minden egyértelművé vált, lezárult a történet - bennem is. :smile:
Oscar-díj (2010) - Legjobb idegennyelvű film, ezt sem szabad elfelejteni, és köszönöm az ajánlást Shutterisland-nek, bár előtte is hallottam róla, de ő szólt nekem, hogy érdemes megnézni.

9/10.
Ferni minden turnus idején benézett ide, hogy mikor fogja valaki bedobni végre, másokkal is ajánltatta több ízben is, hát tessék! :Đ
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

soadroli

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. június 5., csütörtök 19:49

Nem láttam, és már rég tervben van. :D
Kép

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. június 5., csütörtök 19:48

Én láttam, de megnézem újra, csak neked. :Đ

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 5., csütörtök 19:18

Király :mrgreen:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. június 5., csütörtök 19:14

Nem láttam. :smile:

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 5., csütörtök 19:05

Remy írta:150 éve meg akarom nézni, jó ajánlás :)
Köszönöm :mrgreen: Na legalább még valaki hasonlókat, legalább annyit, hogy nem látta, aztán boldog is vagyok :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 5., csütörtök 18:44

150 éve meg akarom nézni, jó ajánlás :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 5., csütörtök 18:36

Na itt vagyok. Bocsi a késésért.

Bajba sodortam magam, mert nagy hirtelen kiválasztottam a thrillert, mondván tudom, hogy mit akarok hozni, de csak azután kezdtem el gondolkodni, hogy vajon jó lesz-e ide, elég színvonalas-e, illetve nem túl mainstream... Úgyhogy segítséget is kérve -amit utólag is köszi-, elvetettem eredeti ötletemet, és nagy pánikban ezer másik thriller közül válogattam, de mindegyik, amit úgy gondoltam, hogy hoznám, eléggé ismert volt. Így válogathattam a sok szar közül, és maradt az imádkozás, hogy azért mégse mondja mindenki, hogy ezt már láttam..
Eléggé elgondolkozom ezek után, hogy lehet későbbiekben passzívan veszek részt csak a klubban, mert nem tudom megítélni a filmekről, hogy mennyire ismertek, hogy vajon hányan láthattátok, ide való-e..

Lakótársam mutatta, vele néztük meg két éve, és egyből megfogott a film. Sokáig a hatása alatt álltam, nagyon tetszett. Nagyon nem mennék bele, meghagyom nektek. Végig tartja a szintet, izgalmas, nagy hatású, sokkoló... Egyszóval pazar. Csodás színészi játék, figyeljétek csak a szemüket!
Az ajánlásom:

Szemekbe zárt titkok

remélem lesz 1-2 ember, aki nem látta.

IMDb-n 10-est adtam rá csontnélkül. Itt nem adok ennyit, nem akarom felszopkodni az ajánlásomat, sőt nem is tartom valami jó ajánlásnak :lol: :lol: , és itt az is számít. Körülményekből, ha nem is a legjobb ajánlást, de szerintem a legjobb filmet azért igyekeztem kihozni. 9-nél lejjebb azért így sem megyek, mert nem érdemel (szerintem) annál kevesebbet.

9/10

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 4., szerda 21:23

Na változott a programom.. Valamikor késődélután/estefele tudok majd jönni. Kb. 4-6, kelet felől.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. június 3., kedd 19:35

Santi írta:nem csináltam még ilyet, de mások (pl asszem lordgabi) már igen, úgyhogy ebben nem leszek úttörő, de kiváncsi vagyok milyen lesz így.
Az első rohadt jól sikerült, talált-sűllyedt (Elcserélt életek - 9,26-tal zárt, korábban nem láttam), a második már kevésbé (Jákób lajtorjája - 6,03), A szentjánosbogarak sírja felemásan, 6,74-el zárt, de ezt korábban már megnéztem, kapott hideget-meleget; aztán a Felperzselt föld is elég jó átlagot kapott (7,28), ezt sem néztem meg korábban; Az osztály (Klass) c. filmet már láttam korábban, engem akkor megfogott, a többségnek itt nem tetszett, hátulról végzett a harmadik helyen (6,35); A halál jele volt a leggyengébb ajánlásom, utolsó lett, botrányos átlag, én is az utolsók között pótoltam be - 5,43; szerencsére sikerült kiköszörülnöm ezt a csorbát a következő turnusban, A vadászatot hoztam látatlanba, 7,85-el megnyerte a kört, számomra is meglepetés volt; legutóbb pedig a Stoker c. filmet hoztam - 6,57-el zárt, korábban kétszer is láttam, a középmezőnyben végzett.

Summa summárum, jobban jártok, ha olyan filmet hozok, amelyet korábban még nem láttam, eddig úgy áll, hogy egy olyat fogok hozni, amelyet már kétszer láttam korábban, ki tudja mi sül majd ki belőle?! :D
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Vissza: