haljak meg először megnéztem a tágra zárt szemeket

szóval. láttam én már ezt a filmet korábban, túl sok jót írtak ahhoz h kihagyjam... első nézésre nem estem hanyatt tőle, de mivel rég láttam, úgy tartottam korrektnek ha megnézem másodjára is, annak ellenére h sztem tipikusan egyszer nézhető film.
második nézésre sem volt olyan hű de überkirály, de azért elég korrekt darab. kicsit olyan érzésem van a filmmel, meg a forgatókönyvvel kapcsolatban, hogy az író kitalált egy csattanót és az egész többit ahhoz építette fel. a két főszereplőt leszámítva a többi karakter nekem nagyon nagyon tölteléknek tűnt (a nő, meg az alkesz pali) mint akik csak azért szerepelnek, hogy nem vmi két emberes darab legyen. ami még vicces és a nő is említette Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elég valószínű h a pali egy-két fényképről kiszúrta ki a gyilkos, mert csúnyán néz a nőre

a vége nagyon tetszett, valljuk be az nagyot dob az összképen.
összességben nem untam, ha 3. alkalommal is meg kellene néznem nem lenne probléma.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor a stadiont mutatják a csávó mekkora ajtóablak ziccert ver kapufára 1v1-ben

7.5/10 - jó indulattal