EURO 2024

Archívum

Ki nyeri szerinted az EB-t?

A szavazás 2024. július 15., hétfő 16:28-kor befejeződött.

Anglia
33
37%
Spanyolország
56
63%

Szavazatok száma: 89

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

Re: EURO 2024

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. június 19., szerda 22:41

Irrealis elvaras volt a tovabbjutas a csoportbol ket ilyen eros ellenfel mellett. Amin lehet bankodni az az elso 45 perc Svajc ellen, amikor egy egyszeru passzt se tudtak atvenni.
Egyszeruen ebben ennyi van, a legjobb embereink nincsenek formaban, a padrol pedig nincs kit behozni.

Azt viszont kiemelnem, hogy szerintem Rossiek nem jol keszultek fel erre a 3 meccsre. Semmi ertelme nem volt Irorszaggal es Izraellel meccselni, amikor az elso ket meccsunkon labdabiztos, kombinativ csapatok ellen kellett jatszanunk. Nem is sikerult eros kontrakat jatszani, az elorevagott labdak utan nem volt felfejlodes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marky 2024. június 19., szerda 22:42-kor.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 19., szerda 22:36

Hiába dob bele rengeteg pénzt, vannak nagyszerű ifiakadèmiák, de hiába amíg annak adnak lehetőséget akiknek a szülei plusz pénzt csepegtetnek az edzőnek de gyerek falabu, a tehetségesek de szegények meg a kispadon ülnek, addig amíg teljesen el nem veszik a kedvüket a focitól és ott hagyják, tapasztalat. Innen szegenykent alig tudsz kitörni, hogy észrevegyék a tehetsegedet. Itt alapjaiban van baj az országban, és nem csak a fociban van ez így.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 19., szerda 22:27

MarioCirolo írta:
dzsi91 írta: Én teljesen elégedett vagyok a válogatott teljesítményével mert nekünk minden világesemény jutalomjáték. A mi harcunk a selejtezők, ott kell hozni az eredményeket és azt jól abszolváltuk. Viszont ez a szánalmas bírózás egy lófasz semmin ahol igazából orbán volt a balfasz elég elszomorító. Láttunk már bírózni hasonló semmin másokat is de ez a válogatott kurvára nem az a szint ahol az edzőnek ilyen kirohanást kell rendezni egy olyan meccs után amit a németek végig kézben tartottak.

Kurva unalmas már amikor ilyen tükörsima meccsekbe is egy szitu miatt belekell magyarázni, hogy itt micsoda rablás történt mert úgy kevesebb a felelősség.

De a másik oldal is nevetséges, svájc ellen mindenki mondjon le aztán van jó 20 percünk a németek ellen és mindenki hős csak megloptak minket. Néma sportot csinálnék az egész futballból ha lehetne.

A válogatottból meg tényleg hiányzik egy Szalai.Nincs vezér a pályán. Szoboszlaitól ne is várjuk el huszonakárhány évesen.
Mindennel egyetertek, kiveve az elejevel. Az elmult 14 evben annyi allami penz lett beletolva a magyar fociba, amivel hosszu evekre meg lehetett volna alapozni egy sikeres valogatotatt es tobb sikeres klub csapatot is. Megemeltek a resztvevo csapatok szamat is es egy eleg gyengecske csoportbol jutottunk tovabb. Most ott tartunk, hogy ket meccs utan siman kiesesre allunk, evek ota egy klub csapatunk jatszik europaban (a nemzet csapata tele idegenlegiosokkal) es a valogatott legjobb jatekosai, vagy kulfoldiek, vagy gyerek koruk ota kulfoldon nevelkedtek. Sem Rossit, sem a jatekosokat nem bantom, de sokkal tobbet vartam es figyelembe veve az ar/ertek relaciot, szamomra ez oriasi csalodas (eddig).
Kb egyetértek veled. Azonban 14 éve olyan mélyen voltunk, hogy a mélytengeri búvárt is alulról néztük...
Egyszerűen nincs piaca a magyar játékosoknak, több Szoboszlai, Sallai, Vili, Schäfer kell. Mert amíg a németek egy Sane-t hoznak be csereként, addig nálunk egy megyeibe sem való Kleinheisler cammog be.... Óriási a tudásbeli különbség és nem csak a németekhez, hanem a svájciakhoz képest is.
Ha 10* ennyi pénzt dob Vitya a fociba, akkor is nagyon messze lennénk.

Már az is szép, hogy egyáltalán kijutunk egy nemzetközi eseményre és egy-egy játékosunk meg tudja magát mutatni.
Menni kell tovább ezen az úton és tanulni, tanulni , tanulni

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. június 19., szerda 22:25

Szerintem szobonál a következő szezon vízválasztó lesz, én azt megvárom.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 19., szerda 22:24

dzsi91 írta:
realbeckham írta:

Fasza írás, +1. Ez a rész nálam nem ilyen. Nekem ez nem kor függő. Vagy van, vagy nincs. Meredek peldakat tudok hozni, mert ebbe vagyunk benne hetrol hetre, de egy judeban van. Egy crben is volt/van. Messiben sosem volt.
Persze vannak olyan arcok akikben már 20 évesen is ott van ez a vezér dolog mint cé vagy bellinghem de a többség inkább beleöregszik ebbe a szerepbe mint mondjuk kroos vagy modric. Szoboszlaira most nagyon sok minden rá van erőltetve a liverpool transzfer miatt. Világklasszisnak hívják karszalagot kap. Nincs a helyén kezelve az egész ember.

Ő egy europai szinten is teljesen oké játékos ami nekünk magyaroknak kurva nagy szám de a magyar média úgy kezeli sokszor mintha itt egy Ibrahimovic-svédország kapcsolat lenne. És akkor amikor nem hozza amit nem tud hozni szétszedik.

Neki is elkell gondolkozni, hogy hogyan menedzseli magát mert ezek a reklámvállalások így üthetnek vissza. Domi meal meg magyar tuning ha nem jönnek az eredmények.

Nem lett következő puskásunk. Van egy jó játékosunk aki eljutott egy europai top csapatba ez tök jó és eddig ennyi a történet.
Szoboszlait ti milyen kaliberű játékosnak tartjátok?
Kikkel lehet egy csoportba rakni?
Kíváncsi vagyok, a média pedig nagyon túlzó vele kapcsolatba.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. június 19., szerda 22:15

Peti765 írta: Én kritizáltam, vállalom,de ön magához képest szarul játszik,de nyilván nem ő tehet a veresegekről.
De pont erről van szó. Legalábbis szerintem. Én is többet vártam tőle, de mi van, ha a csúcs nem az ő szintje? Nincsenek mellette top játékosok és akkor ennyit tud.
A többivel egyet értek🙂
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Pite86
Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 19., szerda 22:02

Peti765 írta:
Én kritizáltam
Miért ne lehetne kritizálni ha a teljesítményükkel okot adnak rá. Egyébként a mai rendben lett volna ha verjük az elsőbe a svájci csapatot. Ott olyan szar focit toltunk amiért megérdemlik bőven a kritikát.
Nem csak Szobi hanem mindenki más is. Az a baj, hogy elhitették sok magyarral, hogy hu meg ha na majd most Szoboszlai gyakorlatilag intézi az EB-t

Sajnos nem így lett, de miért is lett volna így amikor a fiú nincs még ott és lehet soha nem is lesz ott azon a szinten.
Engem az ő helyében kurvára zavart volna az amit a média csinál főleg a magyar. Lehet kellett volna egy ilyen Szalai féle kirohanás vagy nem is tudom, de lehet ő is elhitte már azokat amiket írtak, írnak róla.
Ha verjük a Skótokat megint Istenek lesznek a média szerint... és kezdődik minden az elejéről.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. június 19., szerda 21:48

dzsi91 írta: Én teljesen elégedett vagyok a válogatott teljesítményével mert nekünk minden világesemény jutalomjáték. A mi harcunk a selejtezők, ott kell hozni az eredményeket és azt jól abszolváltuk. Viszont ez a szánalmas bírózás egy lófasz semmin ahol igazából orbán volt a balfasz elég elszomorító. Láttunk már bírózni hasonló semmin másokat is de ez a válogatott kurvára nem az a szint ahol az edzőnek ilyen kirohanást kell rendezni egy olyan meccs után amit a németek végig kézben tartottak.

Kurva unalmas már amikor ilyen tükörsima meccsekbe is egy szitu miatt belekell magyarázni, hogy itt micsoda rablás történt mert úgy kevesebb a felelősség.

De a másik oldal is nevetséges, svájc ellen mindenki mondjon le aztán van jó 20 percünk a németek ellen és mindenki hős csak megloptak minket. Néma sportot csinálnék az egész futballból ha lehetne.

A válogatottból meg tényleg hiányzik egy Szalai.Nincs vezér a pályán. Szoboszlaitól ne is várjuk el huszonakárhány évesen.
Mindennel egyetertek, kiveve az elejevel. Az elmult 14 evben annyi allami penz lett beletolva a magyar fociba, amivel hosszu evekre meg lehetett volna alapozni egy sikeres valogatotatt es tobb sikeres klub csapatot is. Megemeltek a resztvevo csapatok szamat is es egy eleg gyengecske csoportbol jutottunk tovabb. Most ott tartunk, hogy ket meccs utan siman kiesesre allunk, evek ota egy klub csapatunk jatszik europaban (a nemzet csapata tele idegenlegiosokkal) es a valogatott legjobb jatekosai, vagy kulfoldiek, vagy gyerek koruk ota kulfoldon nevelkedtek. Sem Rossit, sem a jatekosokat nem bantom, de sokkal tobbet vartam es figyelembe veve az ar/ertek relaciot, szamomra ez oriasi csalodas (eddig).

Peti765
Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Peti765 » 2024. június 19., szerda 21:44

M1Ö írta:
realbeckham írta: Senki nem hasonlitotta hozzájuk dominikot Ozil. Egy szoval sem. A szpiritorol szól az iras. Nem valami ocska zrika.
Ez nem feltétlen neked szólt, csak te hoztad fel a példát. Nálunk (a magyaroknál) már mindenki világklasszisnak nézi. Közbe ettől olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől. Ezért nem értem, hogy miért kell elő venni?
Én kritizáltam, vállalom,de ön magához képest szarul játszik,de nyilván nem ő tehet a veresegekről.
A legnagyobb hiba az a magyar média, most is mindegyik focis portál valaki másban látja a hibát,pl az egyik bírói hiba miatt kaptunk ki felirat,a másik nem állt fel a német újságíró a magyar himnusz alatt stb stb. Ez egy ilyen nemzet főleg ha felülről is mindig valaki másban keresik a hibát mint saját magunkban.
Még mindig nem látom, hogy mi egyáltalán mit fogunk Skócia ellen kezdeni,mert szerintem ez oda is kevés lesz,de mindegy is mert kevés esélye van már a továbbjutásnak.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. június 19., szerda 21:36

Ez a Shaqiri mekkora tornafocista. Parádé :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. június 19., szerda 21:35

M1Ö írta:
realbeckham írta: Senki nem hasonlitotta hozzájuk dominikot Ozil. Egy szoval sem. A szpiritorol szól az iras. Nem valami ocska zrika.
Ez nem feltétlen neked szólt, csak te hoztad fel a példát. Nálunk (a magyaroknál) már mindenki világklasszisnak nézi. Közbe ettől olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől. Ezért nem értem, hogy miért kell elő venni?
Ja okés, értelek. Adom.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. június 19., szerda 21:31

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 19., szerda 21:27

ELSiete írta: Atyaég mekkora Svájc gól...
Esélyes az EB legszebb góljára, gyönyörű.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. június 19., szerda 21:27

Azt úgy kell elrakni a sarokba! Mintha magamat látnám!!

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. június 19., szerda 21:26

Atyaég mekkora Svájc gól...
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. június 19., szerda 21:25

Senki nem hasonlitotta hozzájuk dominikot Ozil. Egy szoval sem. A szpiritorol szól az iras. Nem valami ocska zrika.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. június 19., szerda 21:22

realbeckham írta: Meredek peldakat tudok hozni, mert ebbe vagyunk benne hetrol hetre, de egy judeban van. Egy crben is volt/van
De egy Szoboszlait miért kell hozzájuk hasonlítani? Én elhiszem, hogy kell a magyar népnek egy klasszis, de a Szobi nagyon messze van tőle. Soha nem lesz klasszis, játszhat bárhol... Akkor egy ilyen magyar válogatottba se várjuk el tőle, hogy majd ő megoldja nekünk a továbbjutást. Magyar szinten klasszis, de hát az hol van a legjobb válogatottak ellen? Kellene mellé még 6 ilyen játékos minimum.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. június 19., szerda 21:18

realbeckham írta:
dzsi91 írta: Szoboszlaitól ne is várjuk el huszonakárhány évesen.
Fasza írás, +1. Ez a rész nálam nem ilyen. Nekem ez nem kor függő. Vagy van, vagy nincs. Meredek peldakat tudok hozni, mert ebbe vagyunk benne hetrol hetre, de egy judeban van. Egy crben is volt/van. Messiben sosem volt.
Persze vannak olyan arcok akikben már 20 évesen is ott van ez a vezér dolog mint cé vagy bellinghem de a többség inkább beleöregszik ebbe a szerepbe mint mondjuk kroos vagy modric. Szoboszlaira most nagyon sok minden rá van erőltetve a liverpool transzfer miatt. Világklasszisnak hívják karszalagot kap. Nincs a helyén kezelve az egész ember.

Ő egy europai szinten is teljesen oké játékos ami nekünk magyaroknak kurva nagy szám de a magyar média úgy kezeli sokszor mintha itt egy Ibrahimovic-svédország kapcsolat lenne. És akkor amikor nem hozza amit nem tud hozni szétszedik.

Neki is elkell gondolkozni, hogy hogyan menedzseli magát mert ezek a reklámvállalások így üthetnek vissza. Domi meal meg magyar tuning ha nem jönnek az eredmények.

Nem lett következő puskásunk. Van egy jó játékosunk aki eljutott egy europai top csapatba ez tök jó és eddig ennyi a történet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 19., szerda 21:15

Yazid írta: Szerintetek a holnapi spa olasz ilyen finomkodos "ugyis tovabbjutottunk" bari meccs lesz?
Igen.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2024. június 19., szerda 21:15

Svájcináci :lol:

Vissza: