Politika
Re: Politika
Orbán vezeti ki Európából Magyarországot miközben ott van benne.
Semmi logika nincs mögötte, mindenki tudja hogy az USAt meg az oroszokat se érdeklik a Magyarok, nagy ívben letojnak minket, addig foglalkoznak velünk, amíg ők is pénzt keresnek valamin vagy amíg játsszuk a palotapincsit nekik.
Egyetlen esélyünk az EU, ami nem hibátlan, de nem az hogy pénzt se kapunk már onnan, hanem kb odajárnak Vityáék az asztaluk közepére szarni, miközben dojcstomi tapsolja az ukrán áldozatok beszédét.
Olyan gazdasági intézkedéseket tesznek, amik max a rendszerváltás előtt voltak elfogadottak, olyan butaságokkal magyarázva, ami után el kéne venni az összestől a doktori címet.
Közben meg mindenki tudja, hogy hosszútávon csak sokkal többet ártanak.
Ezek teljesen alkalmatlanok sajnos bármire is már, ez van mikor a szakemberek el vannak zavarva a kormánytól, mert azok nem bólogatnak minden faszságra és tele lesz tömve a kormány fogalmatlan, buta pártkatonákkal
Semmi logika nincs mögötte, mindenki tudja hogy az USAt meg az oroszokat se érdeklik a Magyarok, nagy ívben letojnak minket, addig foglalkoznak velünk, amíg ők is pénzt keresnek valamin vagy amíg játsszuk a palotapincsit nekik.
Egyetlen esélyünk az EU, ami nem hibátlan, de nem az hogy pénzt se kapunk már onnan, hanem kb odajárnak Vityáék az asztaluk közepére szarni, miközben dojcstomi tapsolja az ukrán áldozatok beszédét.
Olyan gazdasági intézkedéseket tesznek, amik max a rendszerváltás előtt voltak elfogadottak, olyan butaságokkal magyarázva, ami után el kéne venni az összestől a doktori címet.
Közben meg mindenki tudja, hogy hosszútávon csak sokkal többet ártanak.
Ezek teljesen alkalmatlanok sajnos bármire is már, ez van mikor a szakemberek el vannak zavarva a kormánytól, mert azok nem bólogatnak minden faszságra és tele lesz tömve a kormány fogalmatlan, buta pártkatonákkal
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
azert jelentem meg mert csababarca utalgatott a szovjet himusz linkelesemreferni írta: Imádom mikor ilyen kis apró szarságoknál megjelensz, ami a nagy egészt tekintve lényegtelen, de mikor épp lebontja a Fidesz az utolsó olyan dolgokat is, amitől még nem fehéroroszország vagyunk meg olyan ígérgetéseket tolnak, amivel végleg csődbe tehetik az országot akkor valahogy sehol nem vagy![]()
amugy van olyan fidesz kritika amivel egyetertek de nem birom ezt a vilagvege hangulatos veszett ellenszavazast hogy lassan barki aki elindul azt egyesek megszavaznak itt a fidesz helyett...
a masik hogy ugy erkeztem a forumra hogy felcsesztem magam az ilyen gutihaz felek elfogultsagan es beleszalltam itt idegbol par emberbe meg masfel napig kardoztam a fidesz mellett, ezek utan cringe lenne bologatni meg pluszegyezni minden egyes fidesz kritikat.
leirtam mar parszor van itt eleget szidva a fidesz, sokszor jogosan, de nem ertek egyet azzal hogyha valami rossz akkor annal barmi mas csak jobb lehet es mindenaron le kell oket valtani barki keruljon oda.
soha nem kritizaltam peldaul a kutyapartot, a mi hazankot, illetve mzp-t sem nagyon (kevesbe mint a fideszt), megis birkazva meg pedofideszesezve vagyok, ezek utan csodalkoztok?
Imádom mikor ilyen kis apró szarságoknál megjelensz, ami a nagy egészt tekintve lényegtelen, de mikor épp lebontja a Fidesz az utolsó olyan dolgokat is, amitől még nem fehéroroszország vagyunk meg olyan ígérgetéseket tolnak, amivel végleg csődbe tehetik az országot akkor valahogy sehol nem vagy

-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
leirtam korabban is hogy hont szerintem nem fideszes.gutihaz14 írta:es hontot linkelsz1madridista írta:
![]()
amugy van kulonbseg mikor egy meglevo adot bizonyos retegek szamara elengedsz, meg mikor ujat vezetsz be...
ferni nem is tudom hogy kerulhetnek ki hangfelvetelek meg "bennfentes informaciok a masikrol ebben az orszagban... nem is tudom ki kezdte... majd most jon az aldozati poz
https://www.facebook.com/hontandras75/p ... 3KVLsJcp9l
ez meg a masik...![]()
nem az hogy egyertelmuen a csicska fidesz muve ez is, meg a hontot kell meghallgatni
mondjuk nem csodalkozom hogy te kiborultal rajta de cegledinek volt multkor egy cikke arrol hogy mivel a fidesz leepitette a fekek es ellensulyok rendszeret ezert ha nem lesz 2/3a a tiszanak akkor is veszett sok joguk lesz ahhoz kepest hogy mondjuk 14 eve mennyi volt egy 50+1es kormanynak. es ez nem egeszseges elnezve magyar petert...
tipikusan az a fajta szavazo vagy mint az alabbi videoban lathato nyugger, csak ellenzeki oldalon
https://www.youtube.com/watch?v=D7XJZlsLhgs
es hontot linkelsz1madridista írta:Ha már valaki nagyon szellemes szovjet himnusz linkelt múltkor ugye.![]()
amugy van kulonbseg mikor egy meglevo adot bizonyos retegek szamara elengedsz, meg mikor ujat vezetsz be...
ferni nem is tudom hogy kerulhetnek ki hangfelvetelek meg "bennfentes informaciok a masikrol ebben az orszagban... nem is tudom ki kezdte... majd most jon az aldozati poz
ez meg a masik...

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
A Választási Földrajz mandátumbecslése, ha a legutóbbi Medián mérés szerint alakulnának a listás szavazatarányok:
Tisza: 119
Fidesz: 73
MH: 7
Nekem túl szép, hogy igaz legyen, de aláírnám
Tisza: 119
Fidesz: 73
MH: 7
Nekem túl szép, hogy igaz legyen, de aláírnám

-
Ha már valaki nagyon szellemes szovjet himnusz linkelt múltkor ugye.

ez meg a masik...
De ez mi, hogy maga az EP elismerte tegnap a hibát,ki van mondva egyértelműen és bazdmeg ugyanúgy mondják ma is tovább, ugyanúgy kint van mindenholRealMadridFanatic írta:Az jövőre kiderül.ferni írta: Egészen szánalmas, hogy ezek bármit hazudhatnak minden következmény nélkül
Gusztustalan, hogy már mondanod se kell valamit amit félreérthetnek, szimplán odavarázsoltatták valahogy a nevét és bumm, megy a propaganda a háborúpárti MPről
Mi lesz még itt a következő 1 évben ha már ennyire lent van már most a színvonal?
- RealMadridFanatic
Az jövőre kiderül.ferni írta: Egészen szánalmas, hogy ezek bármit hazudhatnak minden következmény nélkül
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
De megint, hogy kerül ki orvosi papír bárkiről is, kajak hol élünk?'shutterisland írta: mindekozben vizsgalatot indit a kormany ruszin-szendi romulusz zsirleszivasanak ugyeben.
![]()
Ez az EP-s Magyar Péter aláírás is komoly sztori, hányinger az egész, kíváncsi leszek kiderül-e, hogy került oda és hiába lett bejelentve nem írt alá semmit, a propaganda háborúzza tovább össze MPt...
Egészen szánalmas, hogy ezek bármit hazudhatnak minden következmény nélkül
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
2 szavazat a DK mellett --> bújjatok elő, szeretnénk megismerni Titeket

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mindekozben vizsgalatot indit a kormany ruszin-szendi romulusz zsirleszivasanak ugyeben.

- BlancoMark
Nem akarok egy kocsog lenni, de szerintem a lakossag egy jelentos reszenek ezek mar osszetett gazdasagi kerdesek es nem ertik, szoval tok mindegy mit hoznak ki ezek a kutatasok. A valasztasok a krumplifozelek szintjen dolnek el az orszagban.swfan írta: https://hvg.hu/gazdasag/20250312_Median ... oldseg-ebx
Még a fideszesek többsége is inkább az áfacsökkentést javasolná, nem pedig a visszatérítést. Ami még érdekesebb, hogy a nyugdíjas korosztály 70%-a szintén Magyar javaslatával ért egyet
https://hvg.hu/gazdasag/20250312_Median ... oldseg-ebx
Még a fideszesek többsége is inkább az áfacsökkentést javasolná, nem pedig a visszatérítést. Ami még érdekesebb, hogy a nyugdíjas korosztály 70%-a szintén Magyar javaslatával ért egyet
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Senki nem mondta, hogy sajnalni kell. En sem irtam ilyet. Sot, utaltam ra, hogy nekik ez igy is ugy is megeri, mert akkora a piac itthon, de a verseny attol meg korlatozva van, mert folyton belepofazik a politika. Jobban, mint mashol Europaban. A kiszamithato jogi kornyezet es adozas, ugyebar…Tjacks írta:Annak ellenére hogy semmi értelme ennek az árrés stopnak - sőt ahogy írtátok páran valószínűleg visszafele fog elsülni - , azért hadd ne kelljen már szegény multit sajnálniRealVazquez írta:
A kereskedelmi láncok (főleg a külföldiek) pedig szándékosan még rá is fognak erősíteni, hogy dafke a kormány ellen menjenek. Jogosan. Ilyen rendszerben kinek éri meg? A lidl vagy az aldi is képben van, hogy visszataszító körülmények között “versenyeznek”. A magyar piacot viszont nem fogják itt hagyni.
Summa summarum, visszafele fog elsulni ez is, illetve a hetkoznapi ember fogja beszopni.![]()

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Lényegében ha ez végig megy a tervek szerint, akkor ez nem kedvezmény, vagy valami.cart írta: Leginkább a gyerek nélküli nők szívják meg akik ugyan azért a munkáért kevesebb pénzt fognak kapni.
Hanem különadó a gyermektelenekre.
Ezért a Magyar Népköztársaság Minisztertanácsa a következőket rendeli:
1. §
Gyermektelenek adóját köteles fizetni a 20. életévéi betöltött az a személy, akinek önálló keresete, vagy jövedelme van és nincsen élő - vérszerinti, vagy örökbefogadott - gyermeke.
Ez 1953, Rákosi korszak dicső évei.
Ha már valaki nagyon szellemes szovjet himnusz linkelt múltkor ugye.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Leginkább a gyerek nélküli nők szívják meg akik ugyan azért a munkáért kevesebb pénzt fognak kapni.
- csababarca
https://csalad.hu/tamogatasok/szja-30-a ... mentessegeswfan írta:
Családi adókedvezményre voltak jogosultak, most már teljes SZJA-mentesség lesz
erre gondoltam, ez volt eddig is.
de valóban más a mostani.
Családi adókedvezményre voltak jogosultak, most már teljes SZJA-mentesség leszcsababarca írta: Én most tök vakon vagyok, de nem eddig is úgy volt, hogy 30 év alatt amennyiben szültél, akkor szja mentes voltál?
1-2 éve (lehet több hozták) a 25 év alattiak szja mentessége után.
Mi ebben az új?
- csababarca
Én most tök vakon vagyok, de nem eddig is úgy volt, hogy 30 év alatt amennyiben szültél, akkor szja mentes voltál?
Mi ebben az új?
Mi ebben az új?