OFF
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Putinék most biztos örülnek ennek.
Legalább az Orosz-USA viszonyok fognak rendeződni, de viszont lesz egy újabb probléma Kina.
Trump olyanokat mondott, hogy az Amerikai cégek akik Kinába viszik a gyáraikat, azokra hatalmas adóterhet fog kiszabni.
Legalább az Orosz-USA viszonyok fognak rendeződni, de viszont lesz egy újabb probléma Kina.
Trump olyanokat mondott, hogy az Amerikai cégek akik Kinába viszik a gyáraikat, azokra hatalmas adóterhet fog kiszabni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
+ziro4vr írta:Eléggé elcseszték ezt Clintonék, ezt a Trumpot, a sok botrányával, simán verni kellett volna. Csak az embereknek is feltűnt, hogy a kampánytevékenységük kb annyiból állt, hogy Trump szexista meg rasszista. Utóbbi legalább felvázolt pár tervet, gazdaságilag is vannak elképzelései. Clinton meg pózolt a celeb támogatóival, meg tolta a girl powert.
Amikor pár napja semmit nem mondott egy rendezvényen csak felvitte Jay Z-t meg Beyoncét a színpadra és Beyoncé arról beszélt, hogy milyen szipiszupi hogy nő lehet az elnök, már lefordultam a kanapéról.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Anthony írta:Most nem azért, de melyik ország nem bohóc? Csak így hirtelen: Putyin, Orbán, Merkel, Brexit, összes délamerikai elnök, mivel jobbak mint Amerika és Trump?Kercsó írta:Bohóc mindkettő. Csak az országot jellemzi, hogy egyáltalán ők idáig eljuttak...és hogy egy Trump féle személy nyerhetett.
A helyzet az, hogy még Amerikában is a népek nagy része szarul él, küszködik, és a töke tele van a polkorrektségből, meg a sok maszlagból, amit a nyugati kultúra részeként ömleszt a média. Ráadásul Obama pl. 8 év alatt semmit sem csinált, csak egy igencsak vitatott Obamacaret.
Egyre inkább az az érzésem, hogy Trump nem is akkora fail, mint ahogyan azt a média eladja. Mindenesetre kíváncsi leszek az egészre. Ja és azért amerikában sem tud olyan sok mindent csinálni az elnök, ott is a szenátusban kell átmenjenek a törvények, szóval ezért sem kell végtelenül pánikolni.
Igazad van. Sehol és soha nem jó a hatalmon lévő politikus.
Viszont ez a kettő halmozottan fogalmatlanabb az általad felsoroltaknál is.
Elég csak végig nézni Clinton pár kampány beszédet. Ott szépen leírja saját magát is ahogy mocskolja Trumpot, plusz a megfogalmazott rágalom 90%-a igaz.
Egyik kutya. Másik eb.
Beszédes, hogy a nem fehér szavazó tábor milyen szinten távol maradt az urnáktól.
Valami 15-20 százalékuk élt a szavazati jogával.
+1ericco írta:Amúgy a legnagyobb gond ez, hogy most először szavazhatott az a generáció, akik hosszú idő után szegényebbek a szüleiknél. Ez a tény még sok problémát fog szülni a nyugati társadalmakban. Innen ered a populizmus előretörése is.
S a nem nyugatiban is.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A feketék és latinok nem mentek el szavazni. Obamára igen, de egy fehér nőre sosem szavaznának, hiába demokrata.BBeno írta:csak floridan csodalkozom hogy a sok spanyolajku kozott hogy nyert trump. a tobbi oke. az ertelmisegi teruleteken mindenhol clinton nyert.
Volt két alternatíva. Vagy minden amrad a régiben, vagy valami változás történik, mégha bizonytalan is.
Amúgy Trump akkor ynerte meg a választást, mikor kb egy hónapja kihátráltak mögüle a kalsszikus republikánus politikusok. Ennél nem kellett jobb bizonyíték a lecsúszott középosztály számára, hogy ő más, mint akik idáig az országot irányították. Mert azért ne feledjük, hogy a hetvenes évek végétől az elit duván tőkegyűjtögetésbe kezdett a középosztály kárára, a szakadékok mélyültek, ehhez pedig a korrupt politikusok nyugodt arccal asszisztáltak.
Amúgy a legnagyobb gond ez, hogy most először szavazhatott az a generáció, akik hosszú idő után szegényebbek a szüleiknél. Ez a tény még sok problémát fog szülni a nyugati társadalmakban. Innen ered a populizmus előretörése is.
Merci Zizou!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Most nem azért, de melyik ország nem bohóc? Csak így hirtelen: Putyin, Orbán, Merkel, Brexit, összes délamerikai elnök, mivel jobbak mint Amerika és Trump?Kercsó írta:Bohóc mindkettő. Csak az országot jellemzi, hogy egyáltalán ők idáig eljuttak...és hogy egy Trump féle személy nyerhetett.
A helyzet az, hogy még Amerikában is a népek nagy része szarul él, küszködik, és a töke tele van a polkorrektségből, meg a sok maszlagból, amit a nyugati kultúra részeként ömleszt a média. Ráadásul Obama pl. 8 év alatt semmit sem csinált, csak egy igencsak vitatott Obamacaret.
Egyre inkább az az érzésem, hogy Trump nem is akkora fail, mint ahogyan azt a média eladja. Mindenesetre kíváncsi leszek az egészre. Ja és azért amerikában sem tud olyan sok mindent csinálni az elnök, ott is a szenátusban kell átmenjenek a törvények, szóval ezért sem kell végtelenül pánikolni.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kercsó írta:Bohóc mindkettő. Csak az országot jellemzi, hogy egyáltalán ők idáig eljuttak...és hogy egy Trump féle személy nyerhetett.
Can they do that Kennedy thing again?
+1
Egyiket sem engedném a fehér ház közelébe az biztos. Annyi közük van a politikához mint kb nekem.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Bohóc mindkettő. Csak az országot jellemzi, hogy egyáltalán ők idáig eljuttak...és hogy egy Trump féle személy nyerhetett.
Can they do that Kennedy thing again?
#whatisyourexcuse
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Eléggé elcseszték ezt Clintonék, ezt a Trumpot, a sok botrányával, simán verni kellett volna. Csak az embereknek is feltűnt, hogy a kampánytevékenységük kb annyiból állt, hogy Trump szexista meg rasszista. Utóbbi legalább felvázolt pár tervet, gazdaságilag is vannak elképzelései. Clinton meg pózolt a celeb támogatóival, meg tolta a girl powert.
Nem illik.
csak floridan csodalkozom hogy a sok spanyolajku kozott hogy nyert trump. a tobbi oke. az ertelmisegi teruleteken mindenhol clinton nyert.
Itt a lényeg.Hát a demokraták sok fehér alsó és középosztályt elnyomó, vagyis inkább hátráltató törekvése meghozta a gyümölcsét.
Ebbe buktak bele Clintonék és vele együtt a párt is.
Változást akarnak az emberek,és egyedül Trump ígért radikális változásokat.
Azt azért hozzátenném ,hogy mindenhol hagyott kiskaput hogy ha mégsem tudja megvalósítani azokat amiket ígért tudjon okosan kibújni a szorult szituációból.
Komoly nagyon ami történt,de ha felfogja építeni újra Amerikát akkor a legsikeresebb elnökök között fog szerepelni.
Én kíváncsi leszek hogy mit fog tudni elérni.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Hát a demokraták sok fehér alsó és középosztályt elnyomó, vagyis inkább hátráltató törekvése meghozta a gyümölcsét.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Be is húzta.LiamGallagher írta:Erről a valószínűsíthető Trump győzelemről könyveket fognak írni. Ekkora ellenszélben ami volt ellene és mégis befogja húzni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Erről a valószínűsíthető Trump győzelemről könyveket fognak írni. Ekkora ellenszélben ami volt ellene és mégis befogja húzni.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A srácok szeretik alul értékelni, felül meg vizsgálni a csajokat...istimester írta:Kora huszonéves sportolók csajokat dugnának. RETTENETES

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
csababarca írta:Nem tud valaki olyan online térképet, ahol vissza lehet nézni hogy változott egy település mérete, mondjuk 60 év alatt?
Egyszer találkoztam ilyennel, egy csúszkával lehetett változtatni az évszámot, és mutatta hogy nott egy adott település.
Hátha más is ismeri, használta már.
Előre is köszi:)
Emlékeim szerint, mintha a Google Earth-nél lett volna ilyen...

“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nem tud valaki olyan online térképet, ahol vissza lehet nézni hogy változott egy település mérete, mondjuk 60 év alatt?
Egyszer találkoztam ilyennel, egy csúszkával lehetett változtatni az évszámot, és mutatta hogy nott egy adott település.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."