Hungarokatalán írta:Most még nevettek, de ha bejön a jóslaton, én fogok.
![]()
Ha meg nem akkor jöhet a senki sem tévedhetetlen szöveg

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 21., hétfő 19:58
Hungarokatalán írta:Most még nevettek, de ha bejön a jóslaton, én fogok.
![]()
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. december 21., hétfő 19:55
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. december 21., hétfő 19:34
Aztán megérik kirugdosni őket majd az orvosi szobából havonta.Hungarokatalán írta:Szerintem nyáron várható egy Reus-Auba-Gundogan pakk.![]()
+1 jó kapus valszeg Leno, de sajnos akár Stegen is lehet.
És ezzel meg is lesz a bajnokság 16/17-es szezonban. 17/18-asban pedig a BL.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 21., hétfő 19:28
Hungarokatalán írta:Szerintem nyáron várható egy Reus-Auba-Gundogan pakk.![]()
És ezzel meg is lesz a bajnokság 16/17-es szezonban. 17/18-asban pedig a BL.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 21., hétfő 18:52
Akárcsak a DortmunddalHungarokatalán írta:Szerintem nyáron várható egy Reus-Auba-Gundogan pakk.![]()
És ezzel meg is lesz a bajnokság 16/17-es szezonban. 17/18-asban ledig a BL.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. december 21., hétfő 18:50
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 21., hétfő 18:41
Ha van esze,gyorsan lecsap Vardyra,istenek lesztek a ligábansucre írta:remélem, időben jöttek ez a pofonok, hogy Klopp ráeszméljen, bizony kell igazolni télen. Egy szerb srác jön is majd a nyáron, nyáron fog érkezni még Matip (előszerződést kötünk vele), Sane már lehet a télen, és ugye gündi remélem nyáron
HozzászólásSzerző: sucre » 2015. december 21., hétfő 18:37
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 20., vasárnap 16:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 20., vasárnap 15:57
Sztm Pochettino van olyan jo,csak nincsen akkora hájpja.Meg persze nem akkora motivátor mint JurgenTény, viszont a Poolnál van a legjobb edző jelenleg a PL-ben (szerintem), szóval normális igazolásokkal azért erős lehet a Pool.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 20., vasárnap 15:20
Tény, viszont a Poolnál van a legjobb edző jelenleg a PL-ben (szerintem), szóval normális igazolásokkal azért erős lehet a Pool.morientes írta:Hát nem konnyu odaèrni a 4. helyre.A bagyok mellett ott a leicester,a palace,a spurs,szal mèg az el kupás helyek is nehezek,mert arra pályázik az everton vagy a wes ham...pl.Remy írta:Lesz itt igazolás bőven télen. Kell is, mert gyenge idén is a PL, egy jó hajrával oda lehet érni a 4. helyre. Nyáron meg max foltozgatni kell. Kíváncsi leszek, hogy kik jönnek és mennek.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 20., vasárnap 15:18
Hát nem konnyu odaèrni a 4. helyre.A nagyok mellett ott a leicester,a palace,a spurs,szal mèg az el kupás helyek is nehezek,mert arra pályázik az everton vagy a west ham...pl.Vagy akár ez a watford.Remy írta:Lesz itt igazolás bőven télen. Kell is, mert gyenge idén is a PL, egy jó hajrával oda lehet érni a 4. helyre. Nyáron meg max foltozgatni kell. Kíváncsi leszek, hogy kik jönnek és mennek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 20., vasárnap 15:13
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. december 20., vasárnap 15:13
Már egy jó ideje keres is. Elvileg Leno a kiszemelt.torjack írta:Asszem Klopp kezdhet kapust keresni. A béna belgát nem Bogdán fogja kiszorítani.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 20., vasárnap 15:11
Már elkezdett, a leverkusenes Lenot nézte ki asszem. Nem is járna vele rosszul.torjack írta:Asszem Klopp kezdhet kapust keresni. A béna belgát nem Bogdán fogja kiszorítani.
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. december 20., vasárnap 15:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 20., vasárnap 15:00
Ez egy ilyen liga.Az angol bajnokságban ilyet vajhmi kevèsszer fujnak le,ezt neki is tudni kell.GT37 írta:Az egy dolog, hogy hibázott, amikor kiejtette a labdát a kezéből, viszont utána az sem segített neki, ahogy Aké odarúgott...
http://streamable.com/wpv2
http://streamable.com/e9r4
Sajnálom szegényt.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. december 20., vasárnap 14:54
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 20., vasárnap 14:51
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. december 20., vasárnap 14:50
a szogletet odaejtette az ellenfel ele.sebydani írta:Mi történt srácok? Nem tudom nézni a meccset sajnos.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem