TheBull6 írta:Kb 4 meccsüket nem láttam az egész szezonban. Özilnek már akár 25 gólpassza is lehetne, néha nagyobb helyzeteket basznak el a srácok, mint amiket máskor belőnek. Legtöbbször pedig kioszt meccsenként 2-3 olyan labdát amit még a visszajátszás, vagy épp tv leállítás és visszapörgetés után se tudok megérteni, hogy ő azt hogy látta. Nálam Özil a zseni kategória, az utolsó ilyen akit láttam Madridban az Guti volt. Most pedig talán Modric mozog ezen a szinten. De rajta kívül most van még pár potenciális ember aki képes lehetne erre. Az már más kérdés, hogy képes lesz-e vagy hogy egyáltalán nálunk fog megtörténni az, vagy máshol.
És a zseni jelzővel nem legendát meg világlegjobbját akar belőle szerintem senki se csinálni, de azt azért ne vegyük már el tőle, hogy k*rva jó érzéke van ahhoz amit csinál. Valószínűleg sose lesz aranylabdás, nem is várja el tőle ezt senki szerintem, főleg hogy kb az elkövetkező 5 évben is támadó fogja majd kapni a labdát. De azért nem is egy átlag ember. Nem kell Ronaldinho "oda se nézek" stílusban adni a passzokat, hogy zseni legyél, vagy éppen rabonával vagy bármivel. Szerintem épp elég hozzá az is, hogy olyan dolgokat láss amit a védő nem fog, vagy úgy érezd a csapattársad mozgását, hogy a tökéletes ütemben ugrasd ki.
Én nem akartam ebbe belefolyni, mert tényleg keveset láttam Özilt az Arsenalban.
De ez a mondat nagyon erős. Mondhatom annyira, hogy jelzőt se tudok rá írni.
Guti, talán az egyik legnagyobb
zseni volt ami a passzokat illeti. Ő tényleg az volt, neki tényleg olyan labdái voltak hogy ember nem értette, hogy azt hogy látta, de oda is tette, ahova akarta.
Egy baja volt, az hogy olyan volt mint az időjárás, szeszélyes... ha volt kedve focizni... akkor aztán osztotta a zsugákat, nem is akármilyeneket.
Lehet rég láttad mit tudott Guti
Ez az a videó amit 50x-re nézve is tátott szájjal néznék.