Premier League

Foci a Real Madridon túl...
M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 23., szerda 11:15

Minden Arsenal meccset nézek, tényleg feljavult a mezőnymunkája is. Sokat jár vissza elkérni a labdát, teszi-veszi. Viszont csapatvédekezésben még mindig nem az igazi. Jobban oda teszi magát, mint az előző éveiben, de ettől több kéne tőle. Valaki írta, hogy 60 percekre eltűnik. Akkor össze keveri Bale-lel, mert Özilen minden támadás átmegy, ott van mindenhol. Tehát szerintem a feladatát, az irányítást tökéletesen elvégzi. De erről volt már korábban egy vitám Kerlonnal, hogy a szép statisztika inkább a csapat javulásának köszönhető. Külön Özilnek "csak" a mezőnymunkája javult. Az asszisztjai korábban is ilyen kimelkedőek lettek volna, ha a társak be is lövik. Mert bármennyire bújocskázott, tavaly, tavaly előtt is akkor tette oda gólhelyzetbe a labdát amikor akarta, csak Giroud-ék maguk alatt teljesítettek. A lényeg, hogy idén szerintem kijelenthető, hogy Ő a legjobb 10es.
sentry írta:Egy baja volt, az hogy olyan volt mint az időjárás, szeszélyes... ha volt kedve focizni... akkor aztán osztotta a zsugákat, nem is akármilyeneket.
Tehát Özil ugyanaz mint Guti. Mert Özil is mikor kedve van, akkor oda teszi és úgy, ahova akarja.
sentry írta:Lehet rég láttad mit tudott Guti
https://www.youtube.com/watch?v=kR5Ta6rfhQ4

Itt van jó pár asszisztja és van köztük nem egy, ami amolyan "Gutis", amit nem sokan dobnának be.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 23., szerda 9:30

:lol: :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. december 23., szerda 0:36

sentry írta:Lehet rég láttad mit tudott Guti
Ez az a videó amit 50x-re nézve is tátott szájjal néznék.
Gutiról még jó magam is összedobtam egy-két videót régen, az egyik legnagyobb kedvenc volt. Szóval tisztában vagyok vele, hogy mihez is hasonlítottam. :salute: A vidit meg be akartam dobni a lájkolt videók közé, de már ott volt. :mrgreen:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 23., szerda 0:04

TheBull6 írta:Kb 4 meccsüket nem láttam az egész szezonban. Özilnek már akár 25 gólpassza is lehetne, néha nagyobb helyzeteket basznak el a srácok, mint amiket máskor belőnek. Legtöbbször pedig kioszt meccsenként 2-3 olyan labdát amit még a visszajátszás, vagy épp tv leállítás és visszapörgetés után se tudok megérteni, hogy ő azt hogy látta. Nálam Özil a zseni kategória, az utolsó ilyen akit láttam Madridban az Guti volt. Most pedig talán Modric mozog ezen a szinten. De rajta kívül most van még pár potenciális ember aki képes lehetne erre. Az már más kérdés, hogy képes lesz-e vagy hogy egyáltalán nálunk fog megtörténni az, vagy máshol.
És a zseni jelzővel nem legendát meg világlegjobbját akar belőle szerintem senki se csinálni, de azt azért ne vegyük már el tőle, hogy k*rva jó érzéke van ahhoz amit csinál. Valószínűleg sose lesz aranylabdás, nem is várja el tőle ezt senki szerintem, főleg hogy kb az elkövetkező 5 évben is támadó fogja majd kapni a labdát. De azért nem is egy átlag ember. Nem kell Ronaldinho "oda se nézek" stílusban adni a passzokat, hogy zseni legyél, vagy éppen rabonával vagy bármivel. Szerintem épp elég hozzá az is, hogy olyan dolgokat láss amit a védő nem fog, vagy úgy érezd a csapattársad mozgását, hogy a tökéletes ütemben ugrasd ki.
Én nem akartam ebbe belefolyni, mert tényleg keveset láttam Özilt az Arsenalban.
De ez a mondat nagyon erős. Mondhatom annyira, hogy jelzőt se tudok rá írni.

Guti, talán az egyik legnagyobb zseni volt ami a passzokat illeti. Ő tényleg az volt, neki tényleg olyan labdái voltak hogy ember nem értette, hogy azt hogy látta, de oda is tette, ahova akarta.

Egy baja volt, az hogy olyan volt mint az időjárás, szeszélyes... ha volt kedve focizni... akkor aztán osztotta a zsugákat, nem is akármilyeneket.

Lehet rég láttad mit tudott Guti
Ez az a videó amit 50x-re nézve is tátott szájjal néznék.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 22., kedd 23:52

Realista24 írta:Ha lesz időm, visszanézem a gólpasszait, hogy abból mennyi volt valóban gólpassz, mert a Walcottnak adott labdája sem az nálam. Pláne hogy nem is neki akarta :lol:

Ha végignézted már, ha komolyan írod :lol: akkor dobj egy PÜ-t mindenképp róla.
Viccen kívül érdekel!!
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 22., kedd 23:39

Ha lesz időm, visszanézem a gólpasszait, hogy abból mennyi volt valóban gólpassz, mert a Walcottnak adott labdája sem az nálam. Pláne hogy nem is neki akarta :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2015. december 22., kedd 23:34

Özil zseni :lol: :lol: :lol:
tegnap is kiosztott 2 gólpasszt, de szerintem egy intelligens focista 100-ból 100x észreveszi a folyosókat. zsirut is és walcottot is kihagyhatatlan helyzetbe hozta. :D

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. december 22., kedd 23:34

Kb 4 meccsüket nem láttam az egész szezonban. Özilnek már akár 25 gólpassza is lehetne, néha nagyobb helyzeteket basznak el a srácok, mint amiket máskor belőnek. Legtöbbször pedig kioszt meccsenként 2-3 olyan labdát amit még a visszajátszás, vagy épp tv leállítás és visszapörgetés után se tudok megérteni, hogy ő azt hogy látta. Nálam Özil a zseni kategória, az utolsó ilyen akit láttam Madridban az Guti volt. Most pedig talán Modric mozog ezen a szinten. De rajta kívül most van még pár potenciális ember aki képes lehetne erre. Az már más kérdés, hogy képes lesz-e vagy hogy egyáltalán nálunk fog megtörténni az, vagy máshol.
És a zseni jelzővel nem legendát meg világlegjobbját akar belőle szerintem senki se csinálni, de azt azért ne vegyük már el tőle, hogy k*rva jó érzéke van ahhoz amit csinál. Valószínűleg sose lesz aranylabdás, nem is várja el tőle ezt senki szerintem, főleg hogy kb az elkövetkező 5 évben is támadó fogja majd kapni a labdát. De azért nem is egy átlag ember. Nem kell Ronaldinho "oda se nézek" stílusban adni a passzokat, hogy zseni legyél, vagy éppen rabonával vagy bármivel. Szerintem épp elég hozzá az is, hogy olyan dolgokat láss amit a védő nem fog, vagy úgy érezd a csapattársad mozgását, hogy a tökéletes ütemben ugrasd ki.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 22., kedd 23:24

Kerlon írta:Eszmecsere a fórum lényege, bár itt már a divatfikázás is egész jól működik. Ha céltábla leszek meg az én bajom lesz.
Kar hogy elég sokszor elfelejted a lényeget. Persze ilyenkor jól jönnek a nagy szavak. Na sebaj. Lépjünk. Majd kiderül ami beborul.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 22., kedd 23:17

Eszmecsere a fórum lényege, bár itt már a divatfikázás is egész jól működik. Ha céltábla leszek meg az én bajom lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 22., kedd 23:14

Mondjuk nem én szoktam sírni ha betamadnak valamiert... De leszarom. Zsenizz, csak majd ne érjen váratlanul ha arcba kapod aztán átmesz nem követendő stílusba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 22., kedd 21:42

Realista24 írta:
Kerlon írta:Gondolom az is Özil hibája, ha valaki kihagyja, miután helyzetbe hozta a német.
Közel vagy az elkattanashoz, csak óvatosan.
Idéznélek:
"Nem hiányoztak az ilyen kommentjeid."
Nem szoktam zöldezni, mert nincs igazából bajom veletek, mindig megvolt a "távozásom" oka, de tényleg érzékenyen érint egy-két komment pár témában. De ne szívd mellre, engem is, másokat is csak mi nem írjuk oda utána, hogy óvatosan. Max. fosi vagy ki.
K

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. december 22., kedd 21:07

Nem az összeset, de egy nagyobb mennyiséget láttam az Arsenaltól. Jól játszik, nem több. Kihozza magából ami benne van és ebben a csapat is a lehető legjobban partner, köré épül a csapat. 16os előtt jól adogat, ha kinyílik előttük terület, szinte mindig úgy játsszák, hogy ő ossza le az utolsó passzt, amiket jól megold. A tegnapi az egyik legjobb meccse volt

Azért ez nagyon kevés, hogy zsenizzük. Felállt fal ellen ő sem ér többet, mint egy James vagy Bale. Továbbra sem gyors, alig tud embert megverni 1v1ben, ha terület van előtte csak akkor tud érvényesülni, ha passzolni kell, egyedül nem tud üres területeket kihasználni, gólveszély alig van benne
Illene ezekben is mutatni valamit, ha zseni akar lenni

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 22., kedd 18:54

Kerlon írta:Gondolom az is Özil hibája, ha valaki kihagyja, miután helyzetbe hozta a német.
Közel vagy az elkattanashoz, csak óvatosan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. december 22., kedd 18:50

Hungarokatalán írta:
kelemen.istvan írta:Angliában senki nem érdemli meg, hogy bajnok legyen. :lol:
Leicester sem? :roll:
Szerintem nem. De lényegtelen, hogy megérdemelnék-e, mert 5-6 körül talán végeznek. Szerintem. :kivagyhe:

Jah, és Özil nem zseni. :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 22., kedd 18:43

Gondolom az is Özil hibája, ha valaki kihagyja, miután helyzetbe hozta a német.
K

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 22., kedd 18:40

2 évig bujkált rendesen. Én csak a nagyobb Arsenal meccseket nézem, de kevés meccsen volt konstansan jó. A tegnapi meccsen aktívabb volt a szokásosnál, de ott is igazából a két gólpasszal tűnt ki. Annyi a különbség az idei és a korábbi szezonok között, hogy most van is valaki, aki belövi a helyzeteket. Giroud például megtáltosodott, Walcott és Ramsey is olyan formában játszanak, amilyenben a korábbi években nem, és maga a csapat is kicsit magabiztosabb lett. Talán Sanchez sérülése sem kifejezetten hátrány, mert Cambellel, Flaminivel és Ramseyvel a csapat elbírja Özil hangulatfüggő védekezését. Cech is jót tett nekik, van egy kapus akire számíthatnak.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 22., kedd 18:39

Realista24 írta:
Kerlon írta: Megteremtette a különbséget, mert képes rá, mert zseni. Mert bármikor képes rá főleg, ha jó napja van, mert zseni.

Az Arsenalt meg nagyon lenézitek, mintha egy másodvonalas angol csapatról beszélnétek.
Nem hiányoztak az ilyen kommentjeid. Túl sok az egy emberre jutó zsenizes. Szerintem.
Ha nem hát nem... Ez a véleményem róla, ha nem lenne zseni, akkor minden második bokorban előhúzna valaki egy félszezon alatt 15 gólpasszt meg nem akármilyen megoldásokat a semmiből. Nem tökéletes játékos, de páratlan dolgokra képes, amikre a többség nem és nem is lesz képes, mert nem tanulható dolgok, hanem ösztönből jönnek.
K

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 22., kedd 18:32

lestat írta:Ez a bujkálásos story kicsit erős már nem azért.
Szoktatok itt folyamatosan Arsenal meccset nézni hogy ezt így megállapítsátok?
Mert nálunk tényleg bujkált ez igaz de most mégis csak 26 éves már...és nemhiszem h a semmire szopkodja az angol sajtó meg az egész Arsenal brigád mert ők is tudták tavaly meg elotte nagyon szidni.
Az hogy zseni vagy sem...hát az attol fugg ki mit tart annak...ha Cesc zseni mert faszák a zsugái vagy Xavi...akkor lehet ő is az...ráadásul ő ezerszer technikásabb mint pl a 2 említett.

Sajtóból nem indulnék ki. Ezért is kérdeztem, hogy van e valaki aki folyamatosan nézi, követi a Senal meccseket és van viszonyítási alapja azzal amit nálunk csinált.
Mert már leírtam 2x, de leírom harmadjára is,hogy a statokat hozta nálunk is. Ezzel nem volt gond. Mégis mindenki tapsolt, amikor eladtuk.
Ronaldo is hozná a 40-45 gólos idényeket a PSG-be, de isten sem akarná hogy visszavegyük, ha elmegy.
Mekkora hypeot kapott csak azért, hogy minket fricskázzanak?!
ZIDANE

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 22., kedd 18:29

Ez a bujkálásos story kicsit erős már nem azért.
Szoktatok itt folyamatosan Arsenal meccset nézni hogy ezt így megállapítsátok?
Mert nálunk tényleg bujkált ez igaz de most mégis csak 26 éves már...és nemhiszem h a semmire szopkodja az angol sajtó meg az egész Arsenal brigád mert ők is tudták tavaly meg elotte nagyon szidni.
Az hogy zseni vagy sem...hát az attol fugg ki mit tart annak...ha Cesc zseni mert faszák a zsugái vagy Xavi...akkor lehet ő is az...ráadásul ő ezerszer technikásabb mint pl a 2 említett.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Vissza: