hát amúgy valóban vicc. a legmagasabb szinten szerintem csak nálunk fordulhat az elő, hogy beállít a játékos 3 nappal a transzfer szezon lezárása előtt, hogy ő menni akar, és szó nélkül elengedjük. azt kellett volna mondain, hogy "igen édesapám? majd mész ha találunk 3 nap alatt a helyedre valakit, ha meg nem, akkor mehetsz télen." a vezetőség munkája a nyáron egy nagy kerek nulla...lenne, ha kroos nem lenne itt.hehe írta:amúgy ja, a legnagyobb köcsög itt csabialonzó volt amúgy![]()

Értékeld a legutóbbi meccset
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
ezt így el is hinném,ha mondjuk a 60.perctől kezdődtek volna a problémák.realistahuni írta:
Modric, Kroos elfáradt, Isco nem védekezett, visszaesett a védekezésben amúgy is gyenge kp-nk.
Plusz az atmanal jól nyúlt bele bojler gyula(vagy csak Simeone telefonált le) az Arda, Griezmann cserékkel.
ellenben a 46.percben már lehetett látni hogy valami kurvára más..
ezt is adom.dannen írta:ronaldot lefogták/elfáradt/sérült és ennyi. első félidőben is csak miatta voltak helyzeteink, ő verte a védőit sorra és lőtt/beadott/gólpasszt adott (volna)
szóval második féldiőre leengedett, más meg rajta kívül nincs elől, szomorú kimondani de ez van
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

Csak egy gondolat.
Ha több meccsen keresztül egy-két kivétellel mindenki gyengén játszik egy csapatban, biztos, hogy egyénenként kell elővenni a játékosokat?
Nem lehet, hogy másban van a hiba?
Mielőtt valaki félre értene, nem edzőváltásra gondolok
Ha több meccsen keresztül egy-két kivétellel mindenki gyengén játszik egy csapatban, biztos, hogy egyénenként kell elővenni a játékosokat?
Nem lehet, hogy másban van a hiba?
Mielőtt valaki félre értene, nem edzőváltásra gondolok
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Első félidő rendben volt, egy védelmi hibát leszámítva , helyenként jól játszottunk.. voltak szép megmozdulások ziccer.. Atletico csak nyomozta a labdát.. a 2 félidő nem tetszett , ott már görcsös volt a csapat .. és nem ment gördülékenyen a játék , ott már az Atletico is többet kezdeményezett .. 3 forduló után vegyes képet kaptunk a csapatról.. tud nagyon jól is játszani, Sociedad első 30 perce is full jó játék majd mélyrepülés.. meg kell találnia Ancelottinak az egyensúlyt! összességében nem úgy alakult ez a 2 utóbbi meccs ahogy szerettük volna! de nem kell temetni a csapatot, mert ha állandósítják a jó játékot, és a védelmet stabilizálják .. lesz jobb is.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Modric, Kroos elfáradt, Isco nem védekezett, visszaesett a védekezésben amúgy is gyenge kp-nk.nem értem hogy hogy tudtunk ennyire visszaesni!!!
Plusz az atmanal jól nyúlt bele bojler gyula(vagy csak Simeone telefonált le) az Arda, Griezmann cserékkel.
kíváncsi vagyok a nyilatkozatokra.
bár használhatjuk az ancelotti generátort is.
jöhet majd a sablon.
túl kell lépni.
előre kell tekinteni.
tanulni kell a hibákból.
változás lesz ez biztos! (lófasz lesz az a biztos, nem változás)
fejben már a basel elleni keddi bl meccsen kell lenni.
el kell felejteni a mérkőzést.
nem volt szerencsénk.
az első félidő jó volt.
elvesztettük az intenzitást.
kíváncsi vagyok ezekből a mondatokból mennyi fog elhangzani a nyilatkozatokban.
bár használhatjuk az ancelotti generátort is.
jöhet majd a sablon.
túl kell lépni.
előre kell tekinteni.
tanulni kell a hibákból.
változás lesz ez biztos! (lófasz lesz az a biztos, nem változás)
fejben már a basel elleni keddi bl meccsen kell lenni.
el kell felejteni a mérkőzést.
nem volt szerencsénk.
az első félidő jó volt.
elvesztettük az intenzitást.
kíváncsi vagyok ezekből a mondatokból mennyi fog elhangzani a nyilatkozatokban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2014. szeptember 13., szombat 22:50-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
de miért fogytunk el a második félidőre ennyire látványosan???
valaki magyarázza már el..ilyen első félidő után,komolyan alig vártam a félidőben hogy folytatódjon mert egyszerűen már láttam ahogy tönkre verjük őket.
katasztrófa volt az atletico,csak kurva mákosak voltak megint.
aztán mi lett? ráültünk,megváltozott a játék képe,majd jött a cumi.
nem értem hogy hogy tudtunk ennyire visszaesni!!!
szerk.
a második félidőre kroos,és modric is elkészült az erejével,egyszerűen teljesen súlytalanok lettek,előre felé meg az egész meccsen nem tudtak/mertek vállalni.
valaki magyarázza már el..ilyen első félidő után,komolyan alig vártam a félidőben hogy folytatódjon mert egyszerűen már láttam ahogy tönkre verjük őket.
katasztrófa volt az atletico,csak kurva mákosak voltak megint.
aztán mi lett? ráültünk,megváltozott a játék képe,majd jött a cumi.
nem értem hogy hogy tudtunk ennyire visszaesni!!!
szerk.
a második félidőre kroos,és modric is elkészült az erejével,egyszerűen teljesen súlytalanok lettek,előre felé meg az egész meccsen nem tudtak/mertek vállalni.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
és ugyanúgy fog hozzá tapsolni mindenki, mint idén Jamesnélaz benne a szép, hogy tényleg megcsinálja
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
az benne a szép, hogy tényleg megcsináljarevolver írta:Ha pedig idén nem fogunk nyerni semmit, akkor Perez apó idehozza Reust is majd jövőre..

kell a faxnak egy vidal vagy egy pogba, ha hozhatsz reust is

kapus
védők
kroos,james, reus
bbc

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Megyünk a Riazorba. CsodásToti írta:jövőhéten kivel játszunk? fix, h szenvedni fogunk. sztem ki is kapunk.

-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
Arbeloa olyan gyenge volt,hogy kétszer is a listán lehet?Ki volt az Atlético Madrid ellen a leggyengébb?

gratulálok az egész szarhoz.
egyszerűen nevetség, és a legszarabb az egészben, h semmi sem fog változni. jövőhéten kivel játszunk? fix, h szenvedni fogunk. sztem ki is kapunk. lehet röhögni, de ez van.
ha meg pánikhangulat van az meg nem véletlen. kilátástalan az egész.
3 meccsen 2 vereség?
hagyjuk már.
3 meccsen 6 kapott gól?
okádék!
a legnagyobb geci az meg xabi alonso. szpja le guardiolát meg az egész bayern öltözőt úgy ahogy van, h neki 72 órával az átigazolási időszak vége előtt kell kitalálni, h új motivációra van szüksége. véletlenül se tudjuk pótolni.
egyszerűen nevetség, és a legszarabb az egészben, h semmi sem fog változni. jövőhéten kivel játszunk? fix, h szenvedni fogunk. sztem ki is kapunk. lehet röhögni, de ez van.
ha meg pánikhangulat van az meg nem véletlen. kilátástalan az egész.
3 meccsen 2 vereség?
hagyjuk már.
3 meccsen 6 kapott gól?
okádék!
a legnagyobb geci az meg xabi alonso. szpja le guardiolát meg az egész bayern öltözőt úgy ahogy van, h neki 72 órával az átigazolási időszak vége előtt kell kitalálni, h új motivációra van szüksége. véletlenül se tudjuk pótolni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Haggyatok már, 4 meccs nem volt elég, hogy észrevegyétek, hogy gáz van?Világvége hangulat: ON.
Persze lehetne mondani, hogy időben jött a pofon, csak az a bibi, hogy már igazolni nem lehet, így abból kell főzni amink van. És nincs túl sok lehetőség. Vagy átállunk 3 védős rendszerre, vagy elkezdjük nyomatni az egy éve padozó tök átlag Illarrat. Hát köszi szépen, így legyen az ember nyugodt.

- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Ha idén nem nyerünk semmit akkor fejek fognak hullani...ez biztos...revolver írta:Ha pedig idén nem fogunk nyerni semmit, akkor Perez apó idehozza Reust is majd jövőre..
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Most tudtam a szezonban először elcsípni egy Real meccset....hát nem mondom, hogy jól szórakoztam!Nem volt egy nagy színvonalú meccs, esetleg CR-t tudnám kiemelni!Az viszont, hogy hazai pályán kikapni a matracosoktól hatalmas szégyen!Gondolom a játékosok le se szarják..
Viszont amit néhány játékos csinált az vérlázító...Bale,James,Benzema atyaég....egyik 90 a másik 80 millióba került a harmadikkal meg szerződést hosszabbítanak!Bale egy hihetetlenül egyszerű játékos, érte 90-t fizetni botrány!James pedig egy full átlag srác, semmi extra, súlytalan nagyon!Benzema meg...már régen nemhogy a kezdőben a keretben sem kellene lennie!Egy kicseszett 0 csávó, sebaj majd tol egy fotót a fészbukra!
Remélem nyáron lép minél előbb, nálam most végleg leírta magát!(csak ne az Arsenalba könyörgöm, már Özil is éppen elég
) Casillas meg...itt van Navas de minek?
Most sorolhatnám sokáig, de ez úgy szar ahogy van, 1-2 normális igazolással le lehetett volna zárni a keretet erre meg...nevetséges!Nem kell kongatni a vészharangot, még simán meg lehet a bajnokság(mondjuk ilyen játékkal nem), de nagyon észbe kellene kapnia néhány embernek a csapatban és a vezetőségben is!

Viszont amit néhány játékos csinált az vérlázító...Bale,James,Benzema atyaég....egyik 90 a másik 80 millióba került a harmadikkal meg szerződést hosszabbítanak!Bale egy hihetetlenül egyszerű játékos, érte 90-t fizetni botrány!James pedig egy full átlag srác, semmi extra, súlytalan nagyon!Benzema meg...már régen nemhogy a kezdőben a keretben sem kellene lennie!Egy kicseszett 0 csávó, sebaj majd tol egy fotót a fészbukra!

Most sorolhatnám sokáig, de ez úgy szar ahogy van, 1-2 normális igazolással le lehetett volna zárni a keretet erre meg...nevetséges!Nem kell kongatni a vészharangot, még simán meg lehet a bajnokság(mondjuk ilyen játékkal nem), de nagyon észbe kellene kapnia néhány embernek a csapatban és a vezetőségben is!

-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Ha pedig idén nem fogunk nyerni semmit, akkor Perez apó idehozza Reust is majd jövőre..

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Világvége hangulat: ON. Egyetértek abban hogy valamelyik támadó kárára be kell kerülnie a csapatba egy védekező arcnak. Ebben a rendszerben Modric és Kroos erejét teljesen elveszi a védekezés amit egyébként szarul is csinálnak. Egyértelmű a helyzet. A bökkenő ott van hogy Jamest nem ültedheted le mert 80 milla volt. Emiatt fogunk szívni egész szezonban. Ennyi a történet.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szeptember 13: Pánik hangulat és mindenki takarodjon
madridom én így szeretlek
értem látom én is hogy baj van, de itt egyetlen felelős van az pedig a megalomán elnökünk acsapat mellett Továbbra is kitartok megfognak tenni minden tőlük telhetőt ,hogy helyrehozzák Perez ámokfutását.Atletico meg Felőlem nyerhet 100szor is a Bl döntő volt a Derby azt meg elbukták.
Kicsit lazítaon mindenki,tavaly nagy siker volt erre vártam 12 évet,nem leszek telhetetlen bár tény hogy egy majom us jobban erősített volna meg egy Bl győztes keretet mint Perez.

Kicsit lazítaon mindenki,tavaly nagy siker volt erre vártam 12 évet,nem leszek telhetetlen bár tény hogy egy majom us jobban erősített volna meg egy Bl győztes keretet mint Perez.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Siralmas hogy lehet így leamortizálni egy BL-győztes együttest. A szurkolók húzzák fel csak a mai kudarc után is magukat, míg az ilyenek mint Benzema meg jó kedvűen fogja költeni tovább a sok pénz, amit ezért kap.