Fasza, még azt se mondhatom majd el magamról, hogy 1 évig BME-s voltam..

HozzászólásSzerző: Caraway » 2016. december 5., hétfő 15:37
HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2016. december 5., hétfő 13:26
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. december 5., hétfő 12:48
Bezony! Lengyel cimboráim mutatták a fukkot.MesQueUnClub írta:ŐŐŐ ezt nem tudom hova írjam.. Az év RPG játéka díjat egy DLC kapta meg! GGWP
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. december 5., hétfő 7:16
Pasztmek, de öreg vagyok...MesQueUnClub írta:ŐŐŐ ezt nem tudom hova írjam.. Az év RPG játéka díjat egy DLC kapta meg! GGWP
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 5., hétfő 7:13
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. december 3., szombat 12:02
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. december 3., szombat 8:38
Kösziiii!!!Kercsó írta:10 másodperc 1 jó beinSport stream kihalászása innen___Samy___ írta:Bein Sportsnak van online sugárzása? Haveréknál holnap Ray Hudsonnal akarjuk nézni a meccset, csak jó lenne, ha nem meccs előtt kellene streameket keresgélnem, amin ők közvetítenek.
AceStream playerrel általában 10 másodperc késés van az élőképhez képest. De legalább HD.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2016. december 3., szombat 0:08
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. december 2., péntek 23:23
10 másodperc 1 jó beinSport stream kihalászása innen___Samy___ írta:Bein Sportsnak van online sugárzása? Haveréknál holnap Ray Hudsonnal akarjuk nézni a meccset, csak jó lenne, ha nem meccs előtt kellene streameket keresgélnem, amin ők közvetítenek.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. december 2., péntek 22:02
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. december 2., péntek 17:04
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. december 2., péntek 16:31
koszii, szabolcsiakban lehet biznisebydani írta:Sasszem klinikán nővérem 2 hete, sógorom 2 éve csináltatta. Mindkettő patent mód sikerült és mindketten elégedettek. Reklám OFF.csabi* írta:szoszi, van valakinek tapasztalata lezeres latasjavitasrol?
a st. jamest es a sasszem klinikat neztem ill a debrecenit javasolta meg a doki, ez is lenne a legkozelebb
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. december 2., péntek 16:29
Sasszem klinikán nővérem 2 hete, sógorom 2 éve csináltatta. Mindkettő patent mód sikerült és mindketten elégedettek. Reklám OFF.csabi* írta:szoszi, van valakinek tapasztalata lezeres latasjavitasrol?
a st. jamest es a sasszem klinikat neztem ill a debrecenit javasolta meg a doki, ez is lenne a legkozelebb
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. december 2., péntek 16:27
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 2., péntek 13:51
KAG írta:Na jó, nekem sehogy sem sikerül összehozni egy normális avát.![]()
ebből a képből valaki össze tud nekem tenni egy normális avát?
Nem kell semmi csili-vili, csak a normális 130x180 as méret.
Az összes online editor egy kalap szar... Hiába állítom be a méretet tök mást ad ki, lásd profilképem![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 2., péntek 13:50
Komolyan én nem hiszem el, ez a fórum az univerzum legjobb helye.filatáska írta:Ebbe most botlottam bele, vmi ,,hajnövesztő''... http://www.asamihairgrowth.com/hu_offic ... 1400467874
Vélemény?![]()
Nem ér kinevtni!K*rva naív vagyok, hogy reménykedek a hatásosságában?
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. december 2., péntek 13:43
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. december 1., csütörtök 23:31
Ne kérdezz és nem hazudunk.filatáska írta:Ebbe most botlottam bele, vmi ,,hajnövesztő''... http://www.asamihairgrowth.com/hu_offic ... 1400467874
Vélemény?![]()
Nem ér kinevtni!K*rva naív vagyok, hogy reménykedek a hatásosságában?
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2016. december 1., csütörtök 23:24
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem