Megnyerné az öltözőt magának.

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. május 30., kedd 10:47
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. május 29., hétfő 23:26
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 29., hétfő 23:07
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. május 29., hétfő 22:42
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. május 29., hétfő 21:37
Conte szerintem nem az a típus, aki ennyi egyéniség mellé kell. Sokkal több szabadság kell a pályán a mi keretünknek, mint ami a Chelseanél van pl. Szerintem is nagyon jó edző amúgy, csak nem egy Barcához. Aztán ki tudja persze..miVida írta:en Conte-t is a jo edzok koze raknam...nem mintha a barca szamara elerheto lett volna.
de ilyenek h puyol meg xavi...eloszor az ifibe kene vagy vmi kis csapatba teljesiteni, teljesen egyertelmu.
Sampaoli lett volna legjobb valasztas ha el tudtak volna csabitani, de akar oreg Wengernek is jol jott volna a valtas lehet... mmint talan jobb lett volna mint Valvedere
HozzászólásSzerző: miVida » 2017. május 29., hétfő 21:29
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. május 29., hétfő 21:23
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. május 29., hétfő 21:11
egyszer majd én is, korai még. túl sok a haver az öltözőben. Xavi ugyanez.Remy írta:Amúgy viccen kívül, én Puyolt megnézném. (Ha barcás lennék)
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 29., hétfő 21:09
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. május 29., hétfő 21:03
adom amit írsz, én is így gondolom alapból.Remy írta:
Ti Guardiolával megkaptátok azt, amit mi Carloval és most Zizouval. Nektek vagy Guardiola kellett volna megint, vagy valaki hozzá hasonló kaliber, aki nem feltétlen a taktikai zsenijével jut csúcsra (nevet nem tudok mondani), hanem azzal, hogy megnyeri az öltözőt (a személyiségen van a hangsúly). Egy barcánál vagy Realnal, ennyi sztárral, ezzel lehet messze eljutni. Valverdét nem érzem ilyennek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 29., hétfő 21:01
Ti Guardiolával megkaptátok azt, amit mi Carloval és most Zizouval. Nektek vagy Guardiola kellett volna megint, vagy valaki hozzá hasonló kaliber, aki nem feltétlen a taktikai zsenijével jut csúcsra (nevet nem tudok mondani), hanem azzal, hogy megnyeri az öltözőt (a személyiségen van a hangsúly). Egy barcánál vagy Realnal, ennyi sztárral, ezzel lehet messze eljutni. Valverdét nem érzem ilyennek.csababarca írta: akkor milyenre? nem kötekedés de tényleg érdekelne, mert szétnézve edzők között, elég szűkös a merítés.
Most akikről szó volt (Unzué, Sampaoli, van Gaal, Eusebio...) szerintem a legjobb opció.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. május 29., hétfő 20:57
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 29., hétfő 20:53
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. május 29., hétfő 20:50
Remy írta:Amíg az MSN van elöl, szerintem mindegy ki jön. Pláne nem egy külsős fogja őket felrázni. Elég keménykezű edzőnek tűnik, szóval JELENLEG azt mondom, nem igazán lesz kompatibilis a csapattal. Jó edző, de egy barcának nem ilyen edzőre van szüksége.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 29., hétfő 20:49
Szerintem középszer,Pellegrinire emlékeztet.Na nem mintha Lucho akkora edzőzseni lett volna de legalabb volt egyfajta státusza a múltja miatt.Remy írta:Amíg az MSN van elöl, szerintem mindegy ki jön. Pláne nem egy külsős fogja őket felrázni. Elég keménykezű edzőnek tűnik, szóval JELENLEG azt mondom, nem igazán lesz kompatibilis a csapattal. Jó edző, de egy barcának nem ilyen edzőre van szüksége.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. május 29., hétfő 20:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. május 29., hétfő 20:29
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. május 29., hétfő 20:28
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. május 29., hétfő 1:25
MagicEl Unico írta:Ezt nem igazán értem, lehet azért, mert már későre jár, de ha 26-án Real-City van, akkor hogy játszhatnak ugyanazon a napon a Barcával is?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. május 29., hétfő 1:14
Ezt nem igazán értem, lehet azért, mert már későre jár, de ha 26-án Real-City van, akkor hogy játszhatnak ugyanazon a napon a Barcával is?h3x0r írta:Jo lesz az a baratsagos el Clasico![]()
julius 23: Real vs MU
julius 26: Real vs City
julius 29: Real vs Barca
aug 2: Real vs MLS All-Stars
aug 8: Real vs MU (EU szuperkupa) vagy rosszabb esetben berakjak ide a Bernabeu kupat
aug 14: Barca - Real
aug 17: Real - Barca
aug 19 (vagy ha vasarnap jatszunk, akkor 20) a bajnoksag kezdete
A Barca 22-en a Juve, 26-an a City, 29-en meg ugye ellenunk jatszanak. Meg otthon is jatszanak meg egy brazil csapat ellen, de ahhoz egyelore nincs konkret idopont.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem