Agüero? Nyomott 12 meccset idén. Hagyjuk már.Norbii írta:De bruyne teljesitmenye elegge hullamzo. Meg mindig inkabb aguero, yaya, silva triobol valasztanek ki vkit a citybol ha kene.

Az a Silva se csinál idén semmit.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 28., hétfő 22:08
Agüero? Nyomott 12 meccset idén. Hagyjuk már.Norbii írta:De bruyne teljesitmenye elegge hullamzo. Meg mindig inkabb aguero, yaya, silva triobol valasztanek ki vkit a citybol ha kene.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 28., hétfő 22:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 28., hétfő 22:02
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 28., hétfő 21:55
Negatív csúcs is van.Realista24 írta:Five of Man United's last Eight home games in all competitions have been 0-0 draws.
Foci csúcsa.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 28., hétfő 21:40
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 28., hétfő 21:35
Alig várom már, hogy kapják a pofont, mert most mindenki várja, aztán majd rájönnek, hogy csöbörből vödörbe estek.ziro4vr írta:Na majd odamegy Mou és fellendül a támadófoci.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 28., hétfő 21:21
Na majd odamegy Mou és fellendül a támadófoci.Realista24 írta:Five of Man United's last Eight home games in all competitions have been 0-0 draws.
Foci csúcsa.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 28., hétfő 21:09
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. december 28., hétfő 20:52
Szerintem az elso 2 honap inkabb Alexis Sanchezrol szolt. Ha nem lesz maradando a serulese, akkor meg o is beleszolhat legjobbja cimbe, ha az agyusok nyernek...Yaya, De Bruyne, es esetleg par ujonnan berobbant meg eselyes lehet...az igaz, h a media a hatter sokat dobhat a megitelesnel.Kerlon írta:A teljesítményével is rászolgál, most is kb. az összes veszélyes támadásban részt vett és nem rajta múlt, hogy csak 2 lett a meccs. Henry rekordját is lazán lefogja nyomni szerintem vagy 5-8 gólpasszal, aminek jó sajtó visszhangja lesz. De igazából a jó sajtója már így is megvan. Első két hely egyike is garantált jelenleg talán Mahrez a legnagyobb kihívója, de a Leicester gondolom visszaesik majd, de ezt már az Atleticoról is elhittük nem régen.numberone1 írta:Hat mondjuk amilyen a PL es a jatekos felhozatal(es formajuk) Ozil konnyen lehet akar a legjobb iden.
HozzászólásSzerző: Ónó » 2015. december 28., hétfő 20:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 28., hétfő 20:33
segítekwxyz írta:segítekKerlon írta: én felkínáltam egy fogadást a PL legjobbja megítélésében, te meg írtál egy baromságot meg Kanté nevű ürgét, megértem, hogy valaki utálja, nem ismeri el, de hogy köze nincs hozzá...
úgy véleményezed, baromságozod amit írtam, hogy közben elismered nem vagy képben a témában
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. december 28., hétfő 20:30
segítekKerlon írta: én felkínáltam egy fogadást a PL legjobbja megítélésében, te meg írtál egy baromságot meg Kanté nevű ürgét, megértem, hogy valaki utálja, nem ismeri el, de hogy köze nincs hozzá...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 28., hétfő 20:25
A teljesítményével is rászolgál, most is kb. az összes veszélyes támadásban részt vett és nem rajta múlt, hogy csak 2 lett a meccs. Henry rekordját is lazán lefogja nyomni szerintem vagy 5-8 gólpasszal, aminek jó sajtó visszhangja lesz. De igazából a jó sajtója már így is megvan. Első két hely egyike is garantált jelenleg talán Mahrez a legnagyobb kihívója, de a Leicester gondolom visszaesik majd, de ezt már az Atleticoról is elhittük nem régen.numberone1 írta:Hat mondjuk amilyen a PL es a jatekos felhozatal(es formajuk) Ozil konnyen lehet akar a legjobb iden.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 28., hétfő 20:24
Nem azt írtam, hogy ugyanolyan jó, mint Neymar. De alapjaiban hasonló a játékuk, mert Neymarnak is kell terület, mégis él, mint hal a vízben.morientes írta:Az a Neymaral valo osszehasonlitás meg tetszett
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 28., hétfő 20:21
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. december 28., hétfő 20:20
Akit lecsereltek az hogy lehetett vegig a palyan?Jól van, nem csalódtam a Chelsea hagyományokban, 93. percben 0-0-nál kell cserélni. #idegenbenjóazx
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 28., hétfő 20:19
Többet nem szólok, csak kiraklak. Vagy normálisan vagy kapcsold ki.Kerlon írta:csak elfelejtette, hogy Böde Dani fogja nyerni az EB-t, mert 100 kiló bazdmeg
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 28., hétfő 20:15
én felkínáltam egy fogadást a PL legjobbja megítélésében, te meg írtál egy baromságot meg Kanté nevű ürgét, megértem, hogy valaki utálja, nem ismeri el, de hogy köze nincs hozzá...wxyz írta:olvasd át amit írtál és rájössz, hogy kinek nem kell komolyan venni kitKerlon írta: nem láttam Kantet játszani, de a mondat első fele után nem is tudlak komolyan venni
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. december 28., hétfő 20:11
olvasd át amit írtál és rájössz, hogy kinek nem kell komolyan venni kitKerlon írta: nem láttam Kantet játszani, de a mondat első fele után nem is tudlak komolyan venni
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 28., hétfő 20:11
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem