A DM-féle tavalyi szitu baromi ritkán ennyire sikeres. Azt ne várjuk, hogy megint húz Carlo egy ilyet. Abból kell főznünk, ami van, és az nem túl rózsás.Tavaly szeptemberben ki gondolta volna,hogy az agyatlan argentín lesz a kulcs a sikeres szezonhoz? Szerintem senki, idén lehet akár egy Illara-Isco-Jesé-Bale(DM posztján) is könnyen megoldás mint tavaly Mariska...Hámesz sem annyira fogalmatlan mint itt sokan gondolják.Alonso és DM távozásával gyengültünk de szerintem csak rövid távon,ősszel keresgélni fog a mester tavaszra meg összeáll minden, legyen meg a BL elődöntő onnantól meg bármi lehet. A bajnokságból meg még 35 forduló van... Tavaly sem bíztatok a csapatban mégis megcsinálták, én bízok bennük aztán ha nem sikerül na bumm, jövőre is itt leszek meg azután is... A decima valahogy kielégített engem most egy időre,de persze engem is zavar Perez ámokfutása, erről viszont csak ő tehet és nem Ancelotti hámesz vagy Casillas(mert őt sem Ancelotti rakja a kezdőbe sajnos)...
Hameszről meg annyit, idővel jó lehet, de én idén is sikereket akarok. Engem a BL győzelem nem elégített ki. A Barca féle kupahalmozásra áhítozom, arra, hogy az összes csapat lefossa a bokáját, ha kilép ellenünk a pályára. Nagyon kevés kupát nyertünk az elmúlt 12 évben, ideje lenne feltölteni a vitrint, és engem kibaszottul zavar az elszalasztott lehetőség ténye, pláne annak a fényében, hogy ennek a legnagyobb oka, egy Facebook-sztár, egy futball-celeb, aki ráadásul jelenleg nem jobb az elmúlt 40 év legjobb labda nélküli irányítójánál. James nem fog elég időt kapni, hogy itt klasszissá nője ki magát. Akkor meg minek?
Amúgy meg olyat sem hallottam én még futballszurkolótól, hogy egy kupa őt kielégítette. Ez tipikusan az előre magyarázzuk a bizonyítványt hozzáállás. Az elmúlt években elég sok savazást kaptunk innen-onnan, most adhattunk volna a savazóknak, és ismét sanyarú évekkel szolgálhatunk volna az utálóinknak. Erre mi történik? Még adjuk alájuk a lovat.
Én akkor leszek elégedett, ha mi is megcsináljuk azt, amit a Barca, az Inter és a BM. A triplázást. Azután majd elfogadok 1-2 gyengébb évet. Addig viszont nem. Nehogy már a 20. század legsikeresebb klubja erre ne legyen képes a 21. században ekkora gazdasági erővel a háta mögött...