+1Kerlon írta: Szerintem is.
Amúgy meg Juve, Real, Monaco, Atleticot várok a 4 közé.
Ezzel a negyessel en is kiegyeznek.
Egy Monaco esetleges vegso gyozelmevel sem lennek elkeseredve.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. március 17., péntek 18:19
+1Kerlon írta: Szerintem is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 17., péntek 18:09
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 17., péntek 17:58
Barca sima lesz, senkinek ne legyen ketsege. Ok ott lesznek a legjobb negy kozott, remelem mi is. Szerintem a Dortmund megfogja a Monacot, de ne legyen igazam. Atletico sima.Kerlon írta:Szerintem is.Remy írta:Atletico és Monaco tovább fog menni.
Simeone nagy esélye. Sikerül felpörgetnie a csapatát, megint döntőzhetnek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 17., péntek 17:54
Szerintem is.Remy írta:Atletico és Monaco tovább fog menni.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 17., péntek 17:34
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 17., péntek 17:28
Szerintem h ha mi kiesnénk a bayern ellen,matracékról akkora teher esne le h röhögve behúznák a bl-tRemy írta:Atletico és Monaco tovább fog menni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 17., péntek 17:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. március 17., péntek 17:07
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 17., péntek 16:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 17., péntek 16:51
Ezt a hasonlatot, te Atyaegziro4vr írta:ZZ sajnos eddig nem azt mutatta, hogy itt formaidőzítés lenne vagy tudatos építkezés. A keret önmagában alkalmas rá, hogy a sorozatterhelést bírja, de egyénileg jelenleg kb 2-3 emberről lehet elmondani a csapatban, hogy formában van. Ez nagyon gáz. Nem látom hogy ez 1 hónap múlva sokkal jobb lesz, de legyen úgy.
Ülünk egy kemény szorulással jelenleg a budin, mindig valahogy visszatartjuk, aztán abban a 2 hétben jön a cifrafosás, most így állunk.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. március 17., péntek 16:49
Részletkérdés, de Bayern az a Juve sajnos.TheBull6 írta:Max a két Juve közti meccsen a Gijon ellen.
Atleti, Két Juve, Barca
Már látom magam előtt ahogy a "swag-yolo húúú de flegma, király stílusom van" Neymar és Alves mennyit fog bratyizni majd egymással a szélen.dzsi91 írta:1-2 napja írtam,hogy nem venné be a gyomrom ha az alves-higu-khedira trio ünnepelne ellenünk.Belegondolva ha a barca ellen ünnepelnének azon jót nevetnék
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 17., péntek 16:46
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 17., péntek 16:42
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. március 17., péntek 16:40
Idegenben már lefociztuk az ATMA-t velük a kezdőben. A Las Palmas-t meg ne akarjuk már a nyakukba varrni, amikor az egész csapat egy f*shalmaz volt.besteve7 írta:Hat a multkori szuper produkciojuk utan, amikor egyutt voltak a kp-n a Las Palmas ellen, vhogy en nem szeretnem oket latni egyutt, foleg nem egy Atma ellen.ateeemadrid írta: igazából lehetne tartalékolni, a keret adott hozzá. teszem azt kovacic meg isco játszik egy atleti ellen, az szerintem bőven beleférhet.
de amúgy meg ha a továbbjutást eldöntjük az odavágón, akkor a visszavágón lehet pihentetni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. március 17., péntek 16:36
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 17., péntek 16:15
Ja jó ,szövegértés 1esRealista24 írta:Más írta a kommentet te kukidzsi91 írta:
Last?nem is akar tovább jutni ?
HozzászólásSzerző: Puding » 2017. március 17., péntek 16:12
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. március 17., péntek 16:11
Most lehet itt sírni, de ha kiesünk, akkor nem érdemlünk BL-t. Ennyi. Igazából nem szokott ölbe hullani egy Bl duplázás ugye. Kell egy jó csapat hozzá, ami idén nálunk sántít.H.E.H.E. írta:lófaszt tartalékolsz te nem ezek ellen a csapatok ellen.
varane se játszik már idén, aztán jön egy sérülés, ahogy szokott, aztán lehet nézni nachot meg danilot a védelemben, modric se túl stabil, a bbc meg eleve kabaré, a játékunkkal együtt.
nem érzem biztatónak ezt az áprilist, kaptuk volna a lesztert inkább.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. március 17., péntek 16:09
Mindig is áprilisban dőlt el a szezonunk, ebben nincsen semmi újdonság.H.E.H.E. írta:mindegy, lesz ahogy lesz, áprilisban sokminden eldől, sztem bukni fogunk....
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 17., péntek 15:35
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem