Na de nem akarom itt szétokoskodni a témát és megmondani a tutit.
Kerlon kolléga sem ezért kért tanácsot hanem mert szeretne a dolgon túlesni.Az okoskodásommal meg senki sem jut beljebb most.

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. január 2., hétfő 23:38
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. január 2., hétfő 23:28
Hmm abszolút megértem a szituációt és jó magam is így voltam a dologgal.Saját hibámból okulva mondom a véleményemet.ziro4vr írta:Hát azért mondjuk egy diploma ha egy vagy több nyelvvizsgához van kötve, akkor sírva örülnek sokszor annak a papírnak. Hogy aztán mire mennek vele a gyakorlatban az másik dolog.
De nem egy ilyen ismerősöm van, x éve bent van a diplomájuk, mert nincs meg a nyelves papír. Pláne ha mondjuk egy NG-s diákból indulunk ki, lehet kibaszott penge németből, de pl angolból 3x jött ki összetörve, pedig kibaszott sokat készült rá, de ahhoz egyszerűen nincs meg az érzéke.
Ezért is nem vágok fel soha a nyelvtudásommal, érzék kérdése is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 2., hétfő 23:08
Őőő az nem úgy van te szemét. Illetve de.Realista24 írta: Meg azért nem, mert a csajod leoltana egyből
Be se engednek oda ilyen alantas külkeres arcokat. Vénaszkenner van a bejáratnál, a kívülállókat azonnal elporlasztja egy lézerágyú, amit a kibukott gyökszik és palvinbarbik pénzén épített a suli.pheco írta:Ilyen habi Corvinus nyelvvizsgara nincs pofam elmenni
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. január 2., hétfő 23:04
Ilyen habi Corvinus nyelvvizsgara nincs pofam elmenniziro4vr írta:Én nálunk, corvinus, nem volt gond.
Ismerem a zöld útit, valóban ott talán a legkönnyebb, viszont haverom, aki ha jól rémlik szaktársad, nálatok csinálta, azt mondta sima volt ott is. Szóbelijén ottani tanárokat kapott, maxos is lett neki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 2., hétfő 23:04
Meg azért nem, mert a csajod leoltana egybőlziro4vr írta:
Ezért is nem vágok fel soha a nyelvtudásommal, érzék kérdése is.
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. január 2., hétfő 23:01
Én tavasszal akarok, úgyhogy valamelyest benne vagyok. Leírom a véleményem, hátha érdekel.Kerlon írta:B2, az a baj, hogy nagyon nehezen veszem rá magam.
De ajanlhatsz könyvet is, hogy miből tanuljak.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 2., hétfő 23:00
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. január 2., hétfő 22:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 2., hétfő 22:30
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. január 2., hétfő 22:27
Uzleti kozepet hol csinaltad? Most tavasszal meg kell csinalnom. A Zold utat neztem ki, allitolag nem vesz.ziro4vr írta:
Én csináltam angol felsőt is, meg van üzleti közepem is
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 2., hétfő 22:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 2., hétfő 22:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 2., hétfő 22:15
Milyet akarsz tenni? Felsőfok?Kerlon írta:Haloka
Angol nyelvvizsgat szeretnék tenni jelenleg középhaladó szinten vagyok. Tudnátok ajánlani, tanfolyamot, nyelvvizsgat?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 2., hétfő 22:10
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. január 2., hétfő 18:48
Koszi, ezzel sikerult megcsinalni. Androidon sajnos nem mukodnek a makrok, de legalabb laptopon jobban nez ki es nem zavar mas programot.Realfan9 írta:Szerintem ha kiraksz egy sima buttont akkor ahhoz hozzá tudod rendelni a makrót.
https://support.office.com/en-us/articl ... 72c843a283
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 2., hétfő 15:29
HozzászólásSzerző: Realfan9 » 2017. január 2., hétfő 14:51
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. január 2., hétfő 14:19
HozzászólásSzerző: Sekler » 2017. január 2., hétfő 0:41
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem