HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. március 6., csütörtök 15:25
Jó, úgy értettem, hogy olcsóbb, hogy a farmereket olcsóbban adják, mint a Levi's, GAS, Retro, stb boltokban. Tudom, hogy vehetek a kínaiban is 3000-ért farmert, csak nagy eséllyel pár hónap alatt szétmegy rajtam, és egy kis számolással könnyen rájövök, hogyha veszek 10-20-ért egy minőségibbet, ami 2-3 évig jó rám, annyi idő alatt elhasználnék annyi olcsóbb, silányabb minőségűt, hogy árban ugyanott tartanék. De félre ne érts, nem nagyzolni meg felvágni akarok ezzel, pusztán erre a következtetésre jutottam.
Igazából rohadt kevés ruhám van, de azok többnyire ilyenek, inkább rászánok több pénzt és több évre meg vagyok oldva velük. Példának okáért: 6 éve kaptam egy 517-es Levist, akkor volt asszem 18k. Annak a farmernek azóta semmi baja sincs, ugyanúgy fel tudom venni a mai napig. Ellenpéldája: vettem 1 éve a pull and bearben 6500-ért egy farmert és szarrá vált az anyag a térdén, teljesen szétszakadt. (Tudom, hogy azt írtam, hogy 3 éve nem vettem farmert, ami ezt az egyet leszámítva igaz. Inkább azt akartam kiemelni vele, hogy nagyon ritkán veszek ruhákat, ez az egy nadrág kivétel volt, tavaly elutaztam és nem vittem hosszú nadrágot, de váratlanul elbaszódott az idő, ezért gyorsan beruháztam erre a p&b nadrágra, hogy ne fagyjak meg. )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
peti_madrid 2014. március 6., csütörtök 15:29-kor.