Ez nálam paradox.Steve írta:helyes angol csajszit

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. január 3., kedd 19:21
Ez nálam paradox.Steve írta:helyes angol csajszit
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 3., kedd 19:11
A nyelvtudását ismerjük, se csaj, se állás, vannak bajok...Zsombor írta: Én is hasonló cipőben járok, mert lusta vagyok mint a fene, pedig már jó lenne a nyelvvizsga.![]()
Nekem pl ennyi a felsőre elég lenne. Nem tudom a szókincsed meg a nyelvtudásod milyen, de szerintem ezzel bőven fel tudsz készülni a középre, elég jó eredménnyel.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. január 3., kedd 19:00
Én is hasonló cipőben járok, mert lusta vagyok mint a fene, pedig már jó lenne a nyelvvizsga.Kerlon írta:Alap elképzelés:
Heti 2x3óra a kinézett nyelvvizsga felkészítő kurzuson.
A többi napon 1-2 órát talán tudok foglalkozni a nyelvtan/szókincs felhozatalával.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. január 3., kedd 18:34
Hasonló cipőben járok, dobhatok egy pm-et pár kérdéssel?Tádám írta: nekem sport területen kéne elhelyezkednem (ami később be is jött)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 3., kedd 18:27
Nem tudom most milyen a font árfolyama, de munkakeresőként nem biztos, hogy Kerlonnak arra lenne büdzséje....Steve írta: + Szedj össze egy helyes angol csajszit. Szex után néha beszélgessetek.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. január 3., kedd 18:19
+ Szedj össze egy helyes angol csajszit. Szex után néha beszélgessetek.ziro4vr írta:Szókincsre menj rá, hétköznapi szituációkkal megspékelve, olvass sokat angolul, szótárazz, film, zene, ezek mind segítenek, még ha nem is veszed észre.Kerlon írta:Alap elképzelés:
A többi napon 1-2 órát talán tudok foglalkozni a nyelvtan/szókincs felhozatalával.
Szóbelin ha nem blokkolsz teljesen nem fognak elkapni, levélnél se szoktak, főleg a hallgatás szokott gondot okozni az embereknek, azt modellezd le a fent leírtakkal.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 3., kedd 18:10
Szókincsre menj rá, hétköznapi szituációkkal megspékelve, olvass sokat angolul, szótárazz, film, zene, ezek mind segítenek, még ha nem is veszed észre.Kerlon írta:Alap elképzelés:
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 3., kedd 18:07
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. január 3., kedd 18:00
Hű erre nehéz válaszolni. Attól függ mennyi időd van foglalkozni vele. De szerintem naponta érdemes vele, úgy könnyebb. Még ha csak 1 órát is tudsz vele foglalkozni. De ziro jól megfogalmazta, ez nyelvérzéktől is függ. Egyszer egyetemen az ilyen kötelező műszaki kémia kurzuson a tanár azt mondta hogy 3 hónap alatt nulláról középszintre meg lehet tanulni.Kerlon írta:eljinxszel bármit, pedig milyen jól indult egy sima nyelvvizsgás kérdéstől.Realista24 írta:Kék dzsoni.
Igy kell egy jo témát elszabi.
Ahhoz visszatérva: B1 középfokót ajánlott egy szintfelmérő, március-április környékére szerintetek munka mellett bevállalható a B2?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 3., kedd 17:53
eljinxszel bármit, pedig milyen jól indult egy sima nyelvvizsgás kérdéstől.Realista24 írta:Kék dzsoni.
Igy kell egy jo témát elszabi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 3., kedd 17:50
Azt majd kell érdemelni.P. Krisz írta:Ha lagzi lesz belőle, nyugodtan meghívhatsz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 3., kedd 17:49
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. január 3., kedd 17:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 3., kedd 17:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 3., kedd 16:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 3., kedd 16:18
Ennél már csak az én home office, teljes rugalmas munkaidő párosom jobbpl a törzsidőn túl rugalmas a történet.
Majd felnősz, aztán rájössz, hogy jó azs szeretne majd idővel előléptetni, viszont az már az a sáv, ahol a fent említett hülye értekezletek, oktatások, továbbképzések, telkók meg egyéb időpazarló történetek vannak, amik annyira nem vonzanak.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. január 3., kedd 15:58
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. január 3., kedd 15:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 3., kedd 15:00
Nem csak ennek, de ennek is. Már, ha a cég nem egy droidot akar. Mondjuk én azért írom ezt, mert amilyen munkakörökbe jelentkeztem, ott az önálló munkavégzés és kreativitás elengedhetetlen, még akkor is, ha ez pénzügyi/kontrolling terület. Önálló gondolatok nélkül nem lehet, arra ott van Gizike, aki 25 éve a nagyszobában könyvel, és minden hónap 11-én és 19-én öregszik 2 évet.Chris írta:Ez nagyon igaz. Egy-egy személyes kiszólás, poén, emberi megjegyzés vagy csak az őszinteség, karakánság sokat jelenthet. Legalább emlékeznek rád valamirőlSzintén tapasztalat, hogy a(z) -olykor- nyers őszinteség sokat számít.
Én nagyon próbáltam kerülni a sablon interjúhelyzeteket. Azok a hr-esek álmai, ott beforgatnak, bekapnak és kiköpnek, mert nem felelsz meg a sablonnak. Ki kell zökkenteni őket, kicsit személyesebbé tenni, és máris másképpen állnak hozzád és az egészhez, ha személyiséget is raksz a papír mögé, nem csak végzettségeket meg tapasztalatokat.. Csak az a vicc, hogy nem ilyeneknek kéne dönteni.
Ez szép és jó, de szerinted a HR-es nem tudja, hogy kamuzol? Dehogynem. Odamész 22-23 évesen, iskolából kiesve, majd beírsz egy három éves szakmai tapasztalatot valami noname cégnél, majd aztán bekérik a tb könyvet és megkérdezik, hogy hol van az a cég, ahol három évig marketingszakember voltál? Elkezdesz habogni, hogy izé, nem voltam bejelentve? Hazugságot hazugsággal fedezel, szép belépő egy céghez.Amugy ahol kernek 2-3 ev szakmai tapasztalatot ott szepen hazudni kell. A gyakorlat melle kamuzni kell olyan ceget ami mar fel lett szamolva. Van par hely direkt elmentve hogy ha annak utana tudnak nezni akkor respect. ;D
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. január 3., kedd 14:54
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem