Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. június 27., kedd 14:52

Egy ember nem oldja meg persze, de nem is csak egyéni gondok vannak, az egész rendszeren finomítani kell. Hál istennek a kezdő tényleg nem rossz, kis javítgatással ismét az egyik legjobb lehet Európa szerte. Viszont a védekezést helyre kell tenni, és valahogy a cserékből embert kell faragni, mert az se állapot, hogy 6 szintet esik vissza a csapat, ha egy Ini képtelen játszani, és csak Messi az aki szervez hátulról - Busi más feladatkör ugye. Nem kell leégetnie mindent Valverdének, és teljesen új dolgot kitalálni, de ha jön Verratti és egy jobbhátvéd, attól még nem lesz megoldva minden baj, rajta is sok fog múlni.
rashidm írta:Én mondjuk inkább Rabiot-ot venném meg, ha kellene onnan valaki.
Én nem, egy Verratti profilú játékosért kiált a középpályánk már egy ideje, nagyon kéne a kis olasz. Ha már Kroos és Thiago elérhetetlenek.
M1Ö írta:De neked ebből az jön le, hogy benyomja a durcás kisgyerek stílust és szembe megy mindennel?
Nem azt mondtam, hogy nem vesz fel többé PSG mezt, ha nem engedik el, de azért bőven nem mondható passzívnak se. A hírekből és az azokat egész jól alátámasztó cselekedeteiből nekem az jön le, hogy jönni akar, én már ennek is örülök. Aztán meglátjuk majd mire lesz elég. Remélem végül beadja az elnökük a derekát, mint nálatok Bale esetében Levy, és nem egy De Gea biznisz lesz belőle. (Igen, tudom, hogy a PSG és az akkori Tottenham teljesen más kávéház.)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 27., kedd 14:41

RaúlCF írta:azért akkora gáz sincs mert 3 egész ponttal nyertük meg a bajnokságot a hosszú cserepadunkkal. nyilván vannak bajok arrafele is de messze vannak attól hogy jelentősen visszaessenek. ha megfordítom inkább aggasztó hogy hogy csak 3 pont lett a végén az előny amikor klappoltak a dolgok. ezzel a kerettel jövőre a bajnokság megvédése nekem a legfontosabb de nem úgy tűnik hogy nagyon előttük lennénk a bajnokságban ezért megint úgy kell pörögni mint idén vagy megint lazán behúzzák.
A 3 pont az egy dolog, statisztika. Meg kell néznünk, hogy mi hogyan nyertük a meccseket, és ők hogyan. Közben mi felszántottuk Európát úgy, hogy meghatározó játékosok estek ki hetekre/hónapokra. És még írhatnám reggelig, csak nincs kedvem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 27., kedd 14:39

azért akkora gáz sincs mert 3 egész ponttal nyertük meg a bajnokságot a hosszú cserepadunkkal. nyilván vannak bajok arrafele is de messze vannak attól hogy jelentősen visszaessenek. ha megfordítom inkább aggasztó hogy hogy csak 3 pont lett a végén az előny amikor klappoltak a dolgok. ezzel a kerettel jövőre a bajnokság megvédése nekem a legfontosabb de nem úgy tűnik hogy nagyon előttük lennénk a bajnokságban ezért megint úgy kell pörögni mint idén vagy megint lazán behúzzák.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. június 27., kedd 14:32

rashidm írta:Szeirntem ezzel nem lesz megoldva teljes mértékben a problémátok. Megveszitek ok. De a fizuja sem lehet valami alacsony. Nagyjából mennyi lehet? 9-10 milla? Aztán az lesz veletek hogy van egy kezdőnyi klasszis játékosotok, de nincs értelmes cserétek mert már nincs rá pénz. Szerintem. Ráadásul sérülékeny szegény. Pedig jó kis playa. Magassága is meglenne a csapatotokban. :mrgreen:

Én mondjuk inkább Rabiot-ot venném meg, ha kellene onnan valaki.

Idén is pont így jártak. Ha kiesett valaki, föleg az MSN-böl megállt a tudomány.
Meg lehet nézni, hogy hány pontot hoztak a mi cseréink és mennyit az övék.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 27., kedd 14:22

Szeirntem ezzel nem lesz megoldva teljes mértékben a problémátok. Megveszitek ok. De a fizuja sem lehet valami alacsony. Nagyjából mennyi lehet? 9-10 milla? Aztán az lesz veletek hogy van egy kezdőnyi klasszis játékosotok, de nincs értelmes cserétek mert már nincs rá pénz. Szerintem. Ráadásul sérülékeny szegény. Pedig jó kis playa. Magassága is meglenne a csapatotokban. :mrgreen:

Én mondjuk inkább Rabiot-ot venném meg, ha kellene onnan valaki.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. június 27., kedd 13:21

palesz77 írta:ti meg gondolom azt, hogy nem..
Én meg főleg.
palesz77 írta:Pedig a hírek szerint azt csinálja, pózolt már Mundoval, amikor a Barcába igazolásról kérdezték a szurkolók nem tagadta az egészet ahogy szokták - Pogba is tavaly pl -, visszament Párizsba a jövőjéről beszélni, amikor meg olyan hírt írtak az újságok, hogy akkor maradna, ha hoznának minőségi játékosokat, mert senki nem kényszeríti távozásra, Instagramon kiírta, hogy nem így zajlott le ez a beszélgetés. Akkor kicsit ki is akadt az újságokra kicsit, azóta a katalánok se írnak róla napi 2-szer, szerintem tényleg folyik a háttérben a munka.
De neked ebből az jön le, hogy benyomja a durcás kisgyerek stílust és szembe megy mindennel? Mert nekem nem. Én elhiszem, hogy minden egyes Barca-s oda-vissza lenne, ha mégis sikerülne leigazolni. De szerintem egyelőre inkább úgy áll a dolog, hogy semmi nem lesz belőle, mint igen. Már vagy 4x lenyilatkozta az elnök, hogy NEM ELADÓ! Verratti csak a média szerint fenyegetőzik. Lehet az lesz a vége, hogy megveszitek 100+-ért. De a PSG oldaláról ez nem olyan "nem eladó" duma, mint nálunk James meg Morata esetében. Nekik Verratti kulcsember és az egyik -ha nem- a legjobbjuk. Szerintem nincs az a pénz meg az a hiszti amivel a Barcába kerülhetne. Főleg, hogy a pénz (mert nem kell nekik a Verrattiért kapott pénz) a szerződése meg a VB is a PSG mellett áll. Szóval én egyelőre nyugodt vagok, aztán ha mégis összejö akkor mérgelődök egy sort, aztán meg rájövök, hogy még így is jobb a k.pályánk. :roll:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. június 27., kedd 9:01

Az semmi, mik ezek a Sandros hírek? :D Tényleg kinézte magának a Madrid R24, vagy csak valami blikk szerű lap az alapforrás?
M1Ö írta:De egyébként alapból meglepődnék azon is, ha verné az asztalt, mert már nem egyszer lenyilatkozta, hogy mennyi mindent köszönhet a csapatnak, hogy hittek benne, ott lett belőle játékos, meg alapból szereti a várost és a szurkolókat.
Pedig a hírek szerint azt csinálja, pózolt már Mundoval, amikor a Barcába igazolásról kérdezték a szurkolók nem tagadta az egészet ahogy szokták - Pogba is tavaly pl -, visszament Párizsba a jövőjéről beszélni, amikor meg olyan hírt írtak az újságok, hogy akkor maradna, ha hoznának minőségi játékosokat, mert senki nem kényszeríti távozásra, Instagramon kiírta, hogy nem így zajlott le ez a beszélgetés. Akkor kicsit ki is akadt az újságokra kicsit, azóta a katalánok se írnak róla napi 2-szer, szerintem tényleg folyik a háttérben a munka. Közel sem biztos, hogy elengedik persze, de remélem azért, hogy végül a játékos akarata győz - ti meg gondolom azt, hogy nem..:D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 27., kedd 8:47

nzooli93 írta:Mik ezek a pletyka szeru valamik tegnaprol hogy barca kinezte maganak kovacicot? :mrgreen: :ike:
Pletykák, ahogy írod.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. június 27., kedd 8:45

Mik ezek a pletyka szeru valamik tegnaprol hogy barca kinezte maganak kovacicot? :mrgreen: :ike:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. június 26., hétfő 17:07

ericco írta:Ha a PSG nem akarja eladni, és már miért tenné, ha az elitbe akarnak kerülni, akkor Verrattinak jelenleg nincs ára. Anno Riberynek sem volt, mikor le akartuk igazolni. Volt rá pénz, a játékos is jönni akart, viszont a Bayern nem engedte.
Vagy a tökéletes példa, De Gea. Mert nem hiszem, hogy a faxon múlt volna az a transzfer. :shifty: Őt is leültette van Gaal a padra. Rájött, hogy szezon végén lesz egy EB, csak ott kéne legyek és inkább nem várom meg míg lejár a szerződésem, nem padozok egy évet. Inkább aláírok, védek, befogom a pofám és ott leszek a válogatottban. Ugyanez lehet majd Verrattival, ráadásul a franciák még olyan veszélyben sincsenek, hogy akár ingyen "elbukják". Ők is megtehetik, hogy figyelj fiam, leülsz a lelátóra, aztán szépen elgondolkodsz, hogy mit is akarsz. Lemenne egy hónap, aztán megint minden menne a régiben. De egyébként alapból meglepődnék azon is, ha verné az asztalt, mert már nem egyszer lenyilatkozta, hogy mennyi mindent köszönhet a csapatnak, hogy hittek benne, ott lett belőle játékos, meg alapból szereti a várost és a szurkolókat.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. június 26., hétfő 17:04

Kicsit a Barcelona elnoksegenek jatekospolitikaja nekem kezd hasonlitani a Calderon era igazolasaira. Rengeteg tucat volt ott is akinel csak legyintettunk, hogy á ugy se hozzak el, nem Real Madrid szint, aztan ott viritottak nem sokkal kesobb szeretett csapatunk mezeben es egy jo kozepszerre alakult a csapatunk. Barcanal is hasonlo a helyzet: Gomes, DS, Alcacer, Matyi. Iden felvettek a kapcsolatot Paulinhoval, Bellerin is szerintem hasonlo vicckategoria. Persze az sem segiti a dolgukat, hogy egyre szukebb a piac.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. június 26., hétfő 16:54

palesz77 írta:Azt meg remélhetőleg nem fizetjük ki, 2 év alatt kijönne kb Verratti ára 2 tucatjátékosból.. Csodás lenne.
Ha a PSG nem akarja eladni, és már miért tenné, ha az elitbe akarnak kerülni, akkor Verrattinak jelenleg nincs ára. Anno Riberynek sem volt, mikor le akartuk igazolni. Volt rá pénz, a játékos is jönni akart, viszont a Bayern nem engedte.
Merci Zizou!

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. június 26., hétfő 16:53

Paulinho? A 28 éves luzer, aki beégett európában? Alapból hogy jött fel a neve? Mert lehozott a válogatottban másfél jó meccset és tudott 5 passzt adni Neymarnak? Nevetséges..

Amúgy ha nem jönne össze Verratti, akkor is lenne még épp kiből válogatni. Ott van például Gueye vagy Keita.
40 millióból inkább ebből a kettőből választanék.

Paulinho :lol: :lol:

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2017. június 26., hétfő 16:52

BBeno írta:goal.com szerint megvan a megallapodas paulinho es a barca kozott. 40 millio euro
:luck: :mrgreen:

Azért megrökönyödnék ha tényleg elvinnék ráadásul ennyiért, de hátha. :D

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. június 26., hétfő 16:43

Azt meg remélhetőleg nem fizetjük ki, 2 év alatt kijönne kb Verratti ára 2 tucatjátékosból.. Csodás lenne.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 26., hétfő 15:58

BBeno írta:goal.com szerint megvan a megallapodas paulinho es a barca kozott. 40 millio euro
40 millió euró a kivásárlási ára, ezt kell kifizetni, mivel nem fogják eladni. Így szól a hír pontosan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. június 26., hétfő 15:56

goal.com szerint megvan a megallapodas paulinho es a barca kozott. 40 millio euro
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 26., hétfő 11:44

http://en.as.com/en/2017/06/26/football ... 23447.html
:mrgreen:

Perez ezt is elintézte.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. június 24., szombat 16:02

Ez igy minden lenne csak stabil vedekezes nem. Verratti kemerulne annyiban hogy odapasszolja Messinek, neki meg az lenne a dolga hogy mwgcsinalja az akciot. Ilyen felallassal Messit pont rateszik a mi vkp sunkre, iden is egeszen hatulrol szokott indulni, bejott mert nem szamitottak ra h o onnan kezdi. Igy mar az lenne a helye, nem alakitana ki visszalepessel emberelonyt a kp n.
Ez a kezdo azert meg mindig erosebb lehet mint volt, de amint cserelni kell megall a tudomany, penz nem lesz tobb igazolasra. A barca is ugy fest valt, egy modositott 433, tkp ssal, nekunk egyertelmuen kell a 4312.

ravenite
Kedvenc játékosaid: Isco, Modric, Kovacic, Carvajal, Marcelo

HozzászólásSzerző: ravenite » 2017. június 24., szombat 10:26

palesz77 írta:De nem feltétlen csak úgy lehet jobb a védekezés, ha beraknak egy Kanté típusú embert középre, csapatszintű szervezettségen kéne javítani, az sokkal többet dobna szerintem.
Ez a másik opció. Példának okáért ott van a Pep féle barca kp. Busquets-Iniesta-Xavi. Egyik sem az emberevő, labdaszerző típus, fizikumban is gyér mindegyik, de iszonyat szervezett és kompakt volt. A letámadást zseniálisan csinálták a passzsávok fedezésével. Kérdés, hogy Valverde képes-e ezt megvalósítani.

Vissza: