Egy ember nem oldja meg persze, de nem is csak egyéni gondok vannak, az egész rendszeren finomítani kell. Hál istennek a kezdő tényleg nem rossz, kis javítgatással ismét az egyik legjobb lehet Európa szerte. Viszont a védekezést helyre kell tenni, és valahogy a cserékből embert kell faragni, mert az se állapot, hogy 6 szintet esik vissza a csapat, ha egy Ini képtelen játszani, és csak Messi az aki szervez hátulról - Busi más feladatkör ugye. Nem kell leégetnie mindent Valverdének, és teljesen új dolgot kitalálni, de ha jön Verratti és egy jobbhátvéd, attól még nem lesz megoldva minden baj, rajta is sok fog múlni.
rashidm írta:Én mondjuk inkább Rabiot-ot venném meg, ha kellene onnan valaki.
Én nem, egy Verratti profilú játékosért kiált a középpályánk már egy ideje, nagyon kéne a kis olasz. Ha már Kroos és Thiago elérhetetlenek.
M1Ö írta:De neked ebből az jön le, hogy benyomja a durcás kisgyerek stílust és szembe megy mindennel?
Nem azt mondtam, hogy nem vesz fel többé PSG mezt, ha nem engedik el, de azért bőven nem mondható passzívnak se. A hírekből és az azokat egész jól alátámasztó cselekedeteiből nekem az jön le, hogy jönni akar, én már ennek is örülök. Aztán meglátjuk majd mire lesz elég. Remélem végül beadja az elnökük a derekát, mint nálatok Bale esetében Levy, és nem egy De Gea biznisz lesz belőle. (Igen, tudom, hogy a PSG és az akkori Tottenham teljesen más kávéház.)