Értékeld a legutóbbi meccset
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Remélem, hogy semmi komoly.
A meccs maga sok szót nem érdemel, szívós ellenfél ellen idegenben zsebben a három pont. Én gálát vártam, de mostanában szinte mindig azt várok. Tavaly el lettünk kényeztetve...
A meccs maga sok szót nem érdemel, szívós ellenfél ellen idegenben zsebben a három pont. Én gálát vártam, de mostanában szinte mindig azt várok. Tavaly el lettünk kényeztetve...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Gascoigne írta:leszarom a meccset. mit tudtok Ronaldóról?
Lábon volt a továbbiakban,nem lehet túl komoly.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát ez kínszenvedés volt...mondjuk én erre számítottam...sejtettem, hogy nem lesz gála...amúgy jár a gratuláció a Ludogorecnek, mert óriásit küzdöttek...Bale, Arbeloa és Ramos ma botrányosan gyengék voltak...CR sérülése viszont remélem nem komoly...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem írnak semmit, csak hogy fájdalmai voltak, de befejezte a meccset, blabla.Gascoigne írta:leszarom a meccset. mit tudtok Ronaldóról?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
leszarom a meccset. mit tudtok Ronaldóról?
látványosan nem megy a buszok ellen, ezzel kezdeni kell valamit, kismadrid, chelsea és még sokan mások is ezt tolják, régen erre volt jó DM, most tovább tart feltörni ezeket a védelmeket. talán ha kicsit gördülékenyebb lesz a játék
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
pár ember kiragadva
Ramos:mehetne a padra ő is nyugodtan, csakhogy a Pepe-Varane kettős nem a legtutibb, illetve a funkciója vezérként fontos. az arca nem lesz kisebb, úgyhogy csak a feljavulásban nízhatunk, de amúgy jönni fog az
Bale:azonnal padra vele, vannak jó megmozdulásai, de nem túl sok, vissza kell rántani a földre, meg kell nyírni, aztán jöhet vissza a régi lelkes Bale
Casillas:mindig elfog valami kellemetlen érzés mikor jön be egy labda oldalról, ilyenkor olyan Iker, mint mikor a forró kaját kiveszed a mikróból és így ugrálsz meg csapkodsz mert égeti a tányér széle a kezed
Benzema:kell ő ide, egyértelmű. a gólja most mellékes érv, a játékban betöltött szerepének fontosságát kell látni
Illarra:nekem ő mindig olyan, mint a szüzességét elveszteni készülő fiú..félénk, biztosra megy, valamit matat de nem az igazi, marad a remény, hogy majd belejön
Ramos:mehetne a padra ő is nyugodtan, csakhogy a Pepe-Varane kettős nem a legtutibb, illetve a funkciója vezérként fontos. az arca nem lesz kisebb, úgyhogy csak a feljavulásban nízhatunk, de amúgy jönni fog az
Bale:azonnal padra vele, vannak jó megmozdulásai, de nem túl sok, vissza kell rántani a földre, meg kell nyírni, aztán jöhet vissza a régi lelkes Bale
Casillas:mindig elfog valami kellemetlen érzés mikor jön be egy labda oldalról, ilyenkor olyan Iker, mint mikor a forró kaját kiveszed a mikróból és így ugrálsz meg csapkodsz mert égeti a tányér széle a kezed
Benzema:kell ő ide, egyértelmű. a gólja most mellékes érv, a játékban betöltött szerepének fontosságát kell látni
Illarra:nekem ő mindig olyan, mint a szüzességét elveszteni készülő fiú..félénk, biztosra megy, valamit matat de nem az igazi, marad a remény, hogy majd belejön
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ramosra szavaztam,a tudásához mérten ma gyalázatosan játszott.
A többi csak szar volt egyszóval.
Összefoglalva,a ligát elbuktuk, a bl-ben nincsen esélyünk,mindenki rajtunk röhög,egylábasok és gyökkettők vagyunk,fgy-k vagyunk,meg lúdtalpasok vagyunk.
A bíró minket segített,az ellenfél roppant szimpatikus volt.
2 kapura lövésünk volt és az 11es,közben 5 volt addig de ezek részletkérdések.
Ronaldonál nagy a baj.
A többi csak szar volt egyszóval.
Összefoglalva,a ligát elbuktuk, a bl-ben nincsen esélyünk,mindenki rajtunk röhög,egylábasok és gyökkettők vagyunk,fgy-k vagyunk,meg lúdtalpasok vagyunk.
A bíró minket segített,az ellenfél roppant szimpatikus volt.
2 kapura lövésünk volt és az 11es,közben 5 volt addig de ezek részletkérdések.
Ronaldonál nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
nagyon gyenge volt.
simán a szezon eddigi legrosszabb produktuma.
nagyon nem sikerült felpörögni, bár valahol megértem a játékosokat.
elmennek egy ilyen csapathoz, ahol minden bizonnyal vereséget nem szenvednek, sőt valahogy a győzelem is összejön majd, az ellenfél meg élete lehetősége előtt áll.
nagyon gyenge volt, a bíró picit nekünk is fújt, de azért sikerült besöpörni a győzelmet, ezt felejtsük el gyorsan, kell néha az ilyen is, a lényeg a három pont, úgy hogy közben meg a Liverpool kikapott.
majd otthon verünk egy ötöst a zaporozsecnek, vagy ludogorecnek vagy minek.
jóéjt.

simán a szezon eddigi legrosszabb produktuma.
nagyon nem sikerült felpörögni, bár valahol megértem a játékosokat.
elmennek egy ilyen csapathoz, ahol minden bizonnyal vereséget nem szenvednek, sőt valahogy a győzelem is összejön majd, az ellenfél meg élete lehetősége előtt áll.
nagyon gyenge volt, a bíró picit nekünk is fújt, de azért sikerült besöpörni a győzelmet, ezt felejtsük el gyorsan, kell néha az ilyen is, a lényeg a három pont, úgy hogy közben meg a Liverpool kikapott.
majd otthon verünk egy ötöst a zaporozsecnek, vagy ludogorecnek vagy minek.
jóéjt.
Arbeloa, csak mert
ebbe az egész meccsbe az a legjobb, hogy készült heatmap, amivel eltudok ütni 5-10 percet
ebbe az egész meccsbe az a legjobb, hogy készült heatmap, amivel eltudok ütni 5-10 percet
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Pontosan ilyen meccsre számítottam, én 0-1-et tippeltem volna egy kínkeserves győzelemmel. A második része be is jött, az ilyen meccseken mindig nehéz a nagy csapatoknak, pláne idegenben, ezeken mindig szenved a csapat.
Ez pont olyan, hogy ilyenkor mindenki gálát vár, aztán megy a szenvedés, egy Schalke ellen mondjuk meg senki nem vár gálát, aztán mégis volt olyan is.
A lényeg a három pont, otthon úgyis kitömjük ezt a csapatot is.
Ez pont olyan, hogy ilyenkor mindenki gálát vár, aztán megy a szenvedés, egy Schalke ellen mondjuk meg senki nem vár gálát, aztán mégis volt olyan is.
A lényeg a három pont, otthon úgyis kitömjük ezt a csapatot is.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
összefoglaló lehet csalóka, mert abban mutattak két madridi gólt és egy rakás Villareal helyzetet, mindkét félidőbőlGéci írta:Sokkal jobb volt a Villareal? Max a 2.félidőben, amikor alibiztünk...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Sokkal jobb volt a Villareal? Max a 2.félidőben, amikor alibiztünk...

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Megnéztem a mérkőzés összefoglalóját,az összes helyzettel.
A véleményem a következő: kurvára megköszönhetjük a Villarreal támadóinak,hogy ilyen fogyatékosok voltak a kapuk előtt,ennyi helyzetet elrontani egy Real Madrid ellen kész öngyilkosság. Mindent kihagytak... ha csak egy hajszállal jobban koncentrálnak,sima vereséget szenvedtünk volna. VOLNA. Mi jobban használtuk ki azt a kevés lehetőséget (11 kapuralövés/3 kaput eltaláló, szemben a Villarreal 19/5-ös arányával). Sokkal jobb volt a Villarreal,de mint tudjuk,nem mindig a jobban teljesítő csapat nyer.
Nagyon fontos 3 pontot gyűjtöttünk be,a Madrigalban nyerni nagy dolog,főleg,ha egy csapat ilyen fos teljesítménnyel teszi azt. Gratulálok a csapatnak,sikerült nyerni,ez a legfontosabb,nem is akarok nagyon belemenni,a lényeg a 3 pont,a többi le van szarva.
Az összefoglaló alapján nálam Modric és Varane voltak a legjobbak,Modric azért,mert a lehető legfontosabb pillanatban sikerült gólt szereznie,Varane pedig számtalan helyzetnél segítette ki a társait és mentett hatalmasakat. Casillasnak is voltak gyönyörű védései. Varane-ra szavaztam.
Ilyen meccsek is vannak,lépjünk túl rajta,tovább kell csiszolódni,aztán jó lesz ez. Folyatás jövőhéten a Ludogorets ellen.
A véleményem a következő: kurvára megköszönhetjük a Villarreal támadóinak,hogy ilyen fogyatékosok voltak a kapuk előtt,ennyi helyzetet elrontani egy Real Madrid ellen kész öngyilkosság. Mindent kihagytak... ha csak egy hajszállal jobban koncentrálnak,sima vereséget szenvedtünk volna. VOLNA. Mi jobban használtuk ki azt a kevés lehetőséget (11 kapuralövés/3 kaput eltaláló, szemben a Villarreal 19/5-ös arányával). Sokkal jobb volt a Villarreal,de mint tudjuk,nem mindig a jobban teljesítő csapat nyer.
Nagyon fontos 3 pontot gyűjtöttünk be,a Madrigalban nyerni nagy dolog,főleg,ha egy csapat ilyen fos teljesítménnyel teszi azt. Gratulálok a csapatnak,sikerült nyerni,ez a legfontosabb,nem is akarok nagyon belemenni,a lényeg a 3 pont,a többi le van szarva.
Az összefoglaló alapján nálam Modric és Varane voltak a legjobbak,Modric azért,mert a lehető legfontosabb pillanatban sikerült gólt szereznie,Varane pedig számtalan helyzetnél segítette ki a társait és mentett hatalmasakat. Casillasnak is voltak gyönyörű védései. Varane-ra szavaztam.
Ilyen meccsek is vannak,lépjünk túl rajta,tovább kell csiszolódni,aztán jó lesz ez. Folyatás jövőhéten a Ludogorets ellen.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
melóból hazaérve csak egy összefoglalóra futotta...az alapján Iker is beférne, szépeket fogottziro4vr írta:de most legalább egyértelmű a kérdés..Realista24 írta:Modric kimaradt, my bad. Sorry![]()
Egyetértek. Kroosnak nagyobb szabadság kell középen, viszont Modric és James inverzbe játsszon.Csabi írta:illarrát a kezdőbe, ezáltal kroos mehet előbbre. ennyi a trükk. a 433 ezzel a kerettel nem megy. ancelotti már erre rájött, de még azért próbálja. pár vereség még kell mire végképp áttér majd a 442-re. illarra, modric, kroos és dzsémsz középpályával, ahol mind a 4 védekezik ha kell. kroos nem vkp, szóval kiverheti a biztosítékt ahogy védekezik, de ez nagyon változni nem fog. persze képes valamilyen szerű védekezésre, de nem jó ha az a legfontosabb feladata. alonsóhoz meg hasonlítani se lehet. egyáltalán nem az ő posztja.adamzz írta:Az első félidő nekem fullra a Sociedad ellenit idézte, annyi különbséggel,hogy itt az elejétől fogva jobb volt a Villareal. Találtunk két gólt és ennyi. Amúgy elképesztő enerváltság, nagyképűsködés és szenvedés volt. Ez a kp támadópotenciállal ténylegesen rendelkező csapatok ellen nem működik. És lehet,hogy én leszek most az idióta, de nem elsősorban James miatt szar a védekezésünk. A kolumbiai lehozza kb azt a védekezésben amit tavaly DM. Nekem az utóbbi meccseken Kroos védekezése veri ki a biztosítékot. Értem,hogy ő egy nyugodt ember, de amit ma is levágott az még lötyögésnek is vékony volt. Állandó jelleggel túlfut a labda vonalán mikor nincs nálunk az, és emiatt Modricra vihetik nem egyszer 2v1 - 3v1-ekbe a labdákat. Nagy változás az ő játéka Xabiéhoz képest. Nem azt mondom,hogy le kell ültetni a padra, de ez így nem jó.
MoM Modric. Egyértelmű. Bale használhatatlan.
benzema a 442ben felesleges, bale meg csak ott használható ahogy látjuk idén. ez is amit ma művelt...űberszánalom.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
illarrát a kezdőbe, ezáltal kroos mehet előbbre. ennyi a trükk. a 433 ezzel a kerettel nem megy. ancelotti már erre rájött, de még azért próbálja. pár vereség még kell mire végképp áttér majd a 442-re. illarra, modric, kroos és dzsémsz középpályával, ahol mind a 4 védekezik ha kell. kroos nem vkp, szóval kiverheti a biztosítékt ahogy védekezik, de ez nagyon változni nem fog. persze képes valamilyen szerű védekezésre, de nem jó ha az a legfontosabb feladata. alonsóhoz meg hasonlítani se lehet. egyáltalán nem az ő posztja.adamzz írta:Az első félidő nekem fullra a Sociedad ellenit idézte, annyi különbséggel,hogy itt az elejétől fogva jobb volt a Villareal. Találtunk két gólt és ennyi. Amúgy elképesztő enerváltság, nagyképűsködés és szenvedés volt. Ez a kp támadópotenciállal ténylegesen rendelkező csapatok ellen nem működik. És lehet,hogy én leszek most az idióta, de nem elsősorban James miatt szar a védekezésünk. A kolumbiai lehozza kb azt a védekezésben amit tavaly DM. Nekem az utóbbi meccseken Kroos védekezése veri ki a biztosítékot. Értem,hogy ő egy nyugodt ember, de amit ma is levágott az még lötyögésnek is vékony volt. Állandó jelleggel túlfut a labda vonalán mikor nincs nálunk az, és emiatt Modricra vihetik nem egyszer 2v1 - 3v1-ekbe a labdákat. Nagy változás az ő játéka Xabiéhoz képest. Nem azt mondom,hogy le kell ültetni a padra, de ez így nem jó.
MoM Modric. Egyértelmű. Bale használhatatlan.
benzema a 442ben felesleges, bale meg csak ott használható ahogy látjuk idén. ez is amit ma művelt...űberszánalom.
-
Adamzz:
kroosnak és dzsémsznek ezek a posztok idegenek. Mindketten más posztokon erősek.
kroosnak és dzsémsznek ezek a posztok idegenek. Mindketten más posztokon erősek.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
RealRaúl77 írta:Mikor meglattam a 433-at (424), mar nem tetszett. Szerintem iden a 442 lesz hasznalhatobb Bale vagy Benz helyett Iscoval vagy Illarraval. Stabilabb azzal a kp ezzel az egesz csapat.
Amugy unalmas meccs volt, lenyeg a 3 pont.
Szerencsénk volt a meccsen, hogy a Villarreal ennyire elbaszta az összes helyzetét. Persze az is ott van a másik oldalon, hogy mi is tudtunk volna dupla ennyi gólt lőni, ha úgy van.
Ami tetszett:
-Cr: Akar nagyon, és sokkal szabadabban játszik, mint bármelyik évben mióta nálunk van
- Éééésss ennyi

- Ja igen, ma Varane adta

Ami nem:
-Középpálya kész átjáróház ezzel muszáj lesz valami kezdeni
-Ramos játéka mérkőzések óta
-Bale nulla mezőnybeli teljesitménye. Most lehet azzal jönni, hogy Ő ennyit tud, és valahol igaza is van azoknak, akik azt állitják, hogy soha nem Ő lesz az aki kicsiben megcsinálja majd mindig. De azért ennél jóval, de jóval többet tud nyújtani mezőnyben a walesi.
Elnézést az "i" betűkért, de sajnos a hosszú i behalt a gépemen.

ZIDANE
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Mikor meglattam a 433-at (424), mar nem tetszett. Szerintem iden a 442 lesz hasznalhatobb Bale vagy Benz helyett Iscoval vagy Illarraval. Stabilabb azzal a kp ezzel az egesz csapat.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4