HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 1., szombat 8:55
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. június 29., csütörtök 20:50
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. június 29., csütörtök 15:43
Ez akkor is ordas hazugság volt, aztán szokás szerint utánanézés nélkül átvette és rojtosra szajkózta az egész magyar média.Realista24 írta:Egyszer régenH.E.H.E. írta:hagyjuk már ezt a lamasiát, volt 1 jó generációjuk, de mindig a pénzért vett külföldiek miatt nyerték, amit nyertek.
https://pbs.twimg.com/media/DDaTOqpXUAAkQWB.jpg
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. június 28., szerda 18:53
komoly??Realista24 írta: Puyol azért nagy zseni, beállt ugye játékosügynöknek, aztán adogatja el a fiatal Barcásokat Angliába.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 28., szerda 17:01
Lehet nem most, de ebből lesz kapcsolat, kapcsolatból meg sok pénz.palesz77 írta:Mondjuk ez az üzlet szerintem pont nem a pénzről szólt. 15 évig focizott a Barcában, a srác meg kőkemény 3 millióért vált klubot. Kétlem, hogy az ügynöki bónusz volt a fő motiváció - főleg hogy de la Penával még felezik is.Kerlon írta:![]()
pénzből él ő is..
Szerintem Grimaldo is az, de azt majd csak az idő fogja megmondani. Már ha nem lesz annyit sérült, hogy ki se derüljön, hogy mire lett volna képes.RaúlCF írta:az utolsó tényleg nagy tehetség talán pont Thiago volt aki onnan került ki és ő se a Barcába teljesedett ki.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 28., szerda 16:29
hova?RaúlCF írta:ő még nem jött ki még bármi lehet. tehetség minden akadémián van kérdés kijön-epalesz77 írta: Szerintem Grimaldo is az, de azt majd csak az idő fogja megmondani. Már ha nem lesz annyit sérült, hogy ki se derüljön, hogy mire lett volna képes.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 28., szerda 15:54
ő még nem jött ki még bármi lehet. tehetség minden akadémián van kérdés kijön-epalesz77 írta: Szerintem Grimaldo is az, de azt majd csak az idő fogja megmondani. Már ha nem lesz annyit sérült, hogy ki se derüljön, hogy mire lett volna képes.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 28., szerda 15:53
Ez hosszu tavu beruhazas. 6 mulva, ha lesz beloluk valaki, akkor 50 millioert siman el tudja oket adni a Barcanak, amin mar o is keres rendesen.palesz77 írta:Mondjuk ez az üzlet szerintem pont nem a pénzről szólt. 15 évig focizott a Barcában, a srác meg kőkemény 3 millióért vált klubot. Kétlem, hogy az ügynöki bónusz volt a fő motiváció - főleg hogy de la Penával még felezik is.Kerlon írta:![]()
pénzből él ő is..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. június 28., szerda 15:50
Mondjuk ez az üzlet szerintem pont nem a pénzről szólt. 15 évig focizott a Barcában, a srác meg kőkemény 3 millióért vált klubot. Kétlem, hogy az ügynöki bónusz volt a fő motiváció - főleg hogy de la Penával még felezik is.Kerlon írta:![]()
pénzből él ő is..
Szerintem Grimaldo is az, de azt majd csak az idő fogja megmondani. Már ha nem lesz annyit sérült, hogy ki se derüljön, hogy mire lett volna képes.RaúlCF írta:az utolsó tényleg nagy tehetség talán pont Thiago volt aki onnan került ki és ő se a Barcába teljesedett ki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 28., szerda 15:41
Egyszer régenH.E.H.E. írta:hagyjuk már ezt a lamasiát, volt 1 jó generációjuk, de mindig a pénzért vett külföldiek miatt nyerték, amit nyertek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. június 28., szerda 15:28
Realista24 írta:Tegnap akartam írni, de elfelejtettem. Puyol azért nagy zseni, beállt ugye játékosügynöknek, aztán adogatja el a fiatal Barcásokat Angliába. Állítólag az aktuális vezetőség eléggé ki van rá akadva
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. június 28., szerda 14:57
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 28., szerda 14:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 28., szerda 14:34
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 27., kedd 15:14
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2017. június 27., kedd 15:12
a 6-1 nek nagyobb volt a visszhangja mint a címvédésnekM1Ö írta: tényleg 5 forintot nem ér a duplázásunk, még mindig a Barca áll mindenek felett...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. június 27., kedd 15:07
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. június 27., kedd 14:55
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. június 27., kedd 14:52
Én nem, egy Verratti profilú játékosért kiált a középpályánk már egy ideje, nagyon kéne a kis olasz. Ha már Kroos és Thiago elérhetetlenek.rashidm írta:Én mondjuk inkább Rabiot-ot venném meg, ha kellene onnan valaki.
Nem azt mondtam, hogy nem vesz fel többé PSG mezt, ha nem engedik el, de azért bőven nem mondható passzívnak se. A hírekből és az azokat egész jól alátámasztó cselekedeteiből nekem az jön le, hogy jönni akar, én már ennek is örülök. Aztán meglátjuk majd mire lesz elég. Remélem végül beadja az elnökük a derekát, mint nálatok Bale esetében Levy, és nem egy De Gea biznisz lesz belőle. (Igen, tudom, hogy a PSG és az akkori Tottenham teljesen más kávéház.)M1Ö írta:De neked ebből az jön le, hogy benyomja a durcás kisgyerek stílust és szembe megy mindennel?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 27., kedd 14:41
A 3 pont az egy dolog, statisztika. Meg kell néznünk, hogy mi hogyan nyertük a meccseket, és ők hogyan. Közben mi felszántottuk Európát úgy, hogy meghatározó játékosok estek ki hetekre/hónapokra. És még írhatnám reggelig, csak nincs kedvem.RaúlCF írta:azért akkora gáz sincs mert 3 egész ponttal nyertük meg a bajnokságot a hosszú cserepadunkkal. nyilván vannak bajok arrafele is de messze vannak attól hogy jelentősen visszaessenek. ha megfordítom inkább aggasztó hogy hogy csak 3 pont lett a végén az előny amikor klappoltak a dolgok. ezzel a kerettel jövőre a bajnokság megvédése nekem a legfontosabb de nem úgy tűnik hogy nagyon előttük lennénk a bajnokságban ezért megint úgy kell pörögni mint idén vagy megint lazán behúzzák.
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem