HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 5., kedd 21:27
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 5., kedd 21:19
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 5., kedd 21:17
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. január 5., kedd 21:01
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. január 5., kedd 20:58
Ezt de jo hogy irtad, nem is tudtam, hogy lesz ma Pool meccs. Coutinho remelem a jobbik enjet mutatja majd, es csapatja ezerrel!M1Ö írta:Lassan kezdődik a Stoke-Pool meccs, jónak ígérkezik kezdők alapján. A Stoke-ban kezd a "csoda" 4es, a Pool meg igazi csatár nélkül játszik. Remélem menni fog a buli és nem altató meccs lesz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 5., kedd 20:53
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 5., kedd 20:45
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. január 4., hétfő 20:49
Az a vki mar regota forog, nem ezt tervezte.hehe írta:van vki, aki forog a sírbanMike írta:Özil lecsúszhat a 2. helyre, ami a legdrágább NÉMET játékosokat illeti
....és akkor vessetek egy pillantást a képre![]()
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. január 4., hétfő 20:06
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 4., hétfő 18:54
Mike írta:Özil lecsúszhat a 2. helyre, ami a legdrágább NÉMET játékosokat illeti
....és akkor vessetek egy pillantást a képre
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 4., hétfő 18:49
van vki, aki forog a sírbanMike írta:Özil lecsúszhat a 2. helyre, ami a legdrágább NÉMET játékosokat illeti
....és akkor vessetek egy pillantást a képre
HozzászólásSzerző: Mike » 2016. január 4., hétfő 18:48
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. január 4., hétfő 18:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 4., hétfő 18:42
Ráadásul csere volt,aztán ott volt mèg az a fogalmatlan Funes Mori aki èrt ezen a meccsen valamit,meg Dulifuli oszt annyi...Na meg az amerikai kapus,bravurjai kellenek.Bár ezen a meccsen nem igazánevertonban meg az exfradista besics volt a legjobb kp-s, ez is mindent elmond....
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 4., hétfő 18:33
bocsánat, nem néztem a tabellát, én azt a kilátástalan duplanulla, lófaszjóska semmit véleményeztem, amit az everton ellen láttam tőlük.CS0ki írta:A Spurs pont ott van, mint volt, sőt, igazából most éppen a négy között.amugy sikerült a totenemnek visszasüllyedni a posványba, a nagyszerű tulajok nem tudom hova tették bél meg modrics árát, de kifejezetten nézhetetlen a játékuk, a keretük meg megye 2 erősségű.
akárhova nézek, mély szakmai hozzáértés és profizmus.
gg, well played.
Szerintem kifejezetten jó irányba indultak el, az elmúlt 1-2 évben, kineveztek egy jó edzőt, aki elkezdett fiatalokra építeni. A Bale utáni bevásárlások nem jöttek be jórészt, de most egy elég jó csapatuk van, csak most nagyon rutintalan a csapat, rengeteg a fiatal. Messze a legfiatalabb keret az övéké az egész mezőnyben, és nem csak a keretük, a kezdő játékosok is nagyon fiatalok, 3-4 évvel fiatalabb, mint a többi nagy csapaté. (kivéve a Liverpoolt, akiknél szintén "probléma" ez) Ez a játékoskeret 3-4 év múlva elég jó lehet, csak addig jó eséllyel elvisznek megint 1-2 húzó játékost. Külső pénz nélkül nehéz nagycsapattá lenni manapság.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. január 4., hétfő 14:45
A Spurs pont ott van, mint volt, sőt, igazából most éppen a négy között.amugy sikerült a totenemnek visszasüllyedni a posványba, a nagyszerű tulajok nem tudom hova tették bél meg modrics árát, de kifejezetten nézhetetlen a játékuk, a keretük meg megye 2 erősségű.
gg, well played.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 4., hétfő 9:54
PL-be nincs olyan hogy kotelezoNem rossz, persze. Csak adtak a sz*rnak egy pofont vele, mert a kötelezőt meg nem tudják hozni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. január 4., hétfő 9:43
Atom védekező melóra képes amúgy, de úgy látszik csak tavaly tudta hozni magát...Toti írta:én maticot nem értem.
most padon van látom,de kb akármikor belenéztem egy chelsea meccsben, ott volt a pályán.. de vmi borzasztó. az a mozgás.. khedira hozzá képest tényleg szintekkel fentebb van. de én komolyan nem értem, h mit kereshet egy elvileg topcsapatban a pénzen kivül.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. január 4., hétfő 9:37
Mondjuk a Tottenham amugy se igen szokott elobbre lenni. 3 pontra a City 6 pontra az Arsenal. Legkevesebb kapott golt,City mellett a legjobb golkulonbseg. Es iden van talan egy felfedezettfelejuk,Alli.hehe írta:
amugy sikerült a totenemnek visszasüllyedni a posványba, a nagyszerű tulajok nem tudom hova tették bél meg modrics árát, de kifejezetten nézhetetlen a játékuk, a keretük meg megye 2 erősségű.
gg, well played.
HozzászólásSzerző: sonic » 2016. január 3., vasárnap 19:12
hehe írta:igyekszem, igyekszemJim írta:na ...
még ennyi idő távlatából is baszogatni kell az egyik legnagyobb legendánkat?
Ronaldo óta nem volt olyan brazil csatár, aki Raúlhoz mérhető amúgy![]()
ronaldo óta nincs csatár a világon, csak szánalmas próbálkozások.
amugy sikerült a totenemnek visszasüllyedni a posványba, a nagyszerű tulajok nem tudom hova tették bél meg modrics árát, de kifejezetten nézhetetlen a játékuk, a keretük meg megye 2 erősségű.
gg, well played.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem