Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 18., szombat 20:02

ziro4vr írta:
R.M.C.F írta: Rendes vagy köszi,megpróbáltam,azóta oldalról meztelen nők, korpa elleni reklámok, lúdtalpbetétet forgalmazó cégek honlapjai ugranak be.
Rá***sztam.....nagyon.
elvileg a böngészési előzményeid alapján jönnek be pont ezek.. :mrgreen: :mrgreen: bár én kussolok inkább, nekem pénisznövelők ugranak be folyton :lol:
You made my day :lol: :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 18., szombat 20:02

Bocs, de akkor csak annyit valaki PÜben please,hogy mit tegyek,most rámentek realistahuni féle linkre,és azóta megállás nélkül jobbról balról alulról mp-ként jönnek a reklámok,a gépet sem lehet igy használni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 18., szombat 19:58

Rendes vagy köszi,megpróbáltam,azóta oldalról meztelen nők, korpa elleni reklámok, lúdtalpbetétet forgalmazó cégek honlapjai ugranak be.
Rá***sztam.....nagyon.
Nekem semmi nem ugrott be, szerintem nincs adblock a böngésződben. :)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 18., szombat 19:57

R.M.C.F írta: Rendes vagy köszi,megpróbáltam,azóta oldalról meztelen nők, korpa elleni reklámok, lúdtalpbetétet forgalmazó cégek honlapjai ugranak be.
Rá***sztam.....nagyon.
elvileg a böngészési előzményeid alapján jönnek be pont ezek.. :mrgreen: :mrgreen: bár én kussolok inkább, nekem pénisznövelők ugranak be folyton :lol:
Nem illik.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. október 18., szombat 19:56

Nem sokat akarok írni. A lényeg annyi, hogy az elmúlt meccseken nagyon SZÉPEN futballozott a csapat. Korábban is rúgtunk egy rakat gólt, de a szép játékkal adós maradt a csapat. Az utóbbi időben az is meg van. Isco klasszis teljesítményt nyújtott, vizuális orgazmus nézni a játékát. Kroos passza meg... OMG. Ezeket akarom látni, ettől szép játék a futball. Örülök, hogy láthatom ilyen szépen futballozni a csapatunkat.

CR meg FIFA ízi módban tolja, ezen felül végre JÓL játszik. Nem volt ilyen Pelle óta. De most játékban is nagyszerűt nyújt. Nem önzetlen, sokat passzol, kiveszi a részét a támadásépítésből. Ez kell ide. Ezt hiányoltam éveken át tőle. Ilyen felfogásban is keféli a gólokat, nem kell ide görcsölés, meg önzőzés. Látszik, hogy végre megbízik a csapattársaiban, nem egyedül akar mindent megoldani, és végre nem csak a góljai miatt hasznos, hanem jó nézni a focit amit játszik. Talán közrejátszik ebben az is, hogy a Carlo bevitte középre, nincs kipakolva a szélre, és nincs gúzsba kötve a játéka, és szabadon szervezhet. Tud ő is legalább annyira játékot szervezni, ahogy Messi, hagyjuk rá, ő tudja, hogy mit akar csinálni a pályán.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 18., szombat 19:55

realistahuni írta:Itt meg lehet online is elvileg, nekem múltkor működött.
Első félidő:
http://cloudyvideos.com/uberzh0qi38h#
Második
http://cloudyvideos.com/j4m1tewq1663

Rendes vagy köszi,megpróbáltam,azóta oldalról meztelen nők, korpa elleni reklámok, lúdtalpbetétet forgalmazó cégek honlapjai ugranak be.
Rá***sztam.....nagyon.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. október 18., szombat 19:47

Itt meg lehet online is elvileg, nekem múltkor működött.
Első félidő:
http://cloudyvideos.com/uberzh0qi38h#
Második
http://cloudyvideos.com/j4m1tewq1663

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 18., szombat 19:45

válogathatsz: http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 18-10-2014

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. október 18., szombat 19:40

Meglehet nézni most valahol a meccset? Sajna lekéstem.....

Annyira utálom a délutáni meccseket,és irigylem azokat,akik ráérnek és megtudják nézni.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 18., szombat 18:21

Isco ma tényleg káprázatos volt,James mintha kezdene fejlődni,Ronaldo meg Ronaldo...egy szórakoztató foci,egy kieső jelölt ellen.Ja és Modricot ne hagyják már Khediraval edzeni,mert abból csak a baj van... :lol:
Majd a pool ellen lehet megint bizonyítani...1 pontra a barca,habár a hét végén behúzzák ők is,azt hiszem...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. október 18., szombat 18:12

na, benya meg bél jó lesz tehermentesítő embernek. ebben a kezdőben csak egyet változatnék. chicharito helyett illarra, előre meg isco vagy james cé mellé.

+ keylor.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 18., szombat 17:57

Pool ellen Bale, Benzema in, Csicsa és Isco/James out
Barca ellen Bale pad, mai emberek csak Benzema kezd Csicsa helyett.

Hátul meg Pool ellen Pepe-Ramos, hétvégén Ramos-Varane
Nem illik.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. október 18., szombat 17:54

nálam isco a motm
ez a kezdő így 442ben egy pár változtatással mehetne is gálakezdőnek (karim, varane, ramos, keylor és ok)
Kép

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. október 5., vasárnap 23:46

Benzema talán tartja ezt a formát.
szerintem ne reménykedj :mrgreen:
de legyen igazad
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2014. október 5., vasárnap 23:41

Ha külön-külön értékelni kéne, akkor nekem így nézne ki:

Casillas-Ma tetszett, ahogyan védett..mondjuk túl sokat nem kellett neki, de szerintem néhány mérkőzéssel ezelőtt benyalt volna az ilyenekből is 1-2őt. Ja és ne felejtsük el, hogy volt egy igazán szép védése is.
Carvajal-Túlságosan nem tűnt ma ki a tehetségével, de nem mondható rossz meccsnek a számára.
Pepe-Na ez hiányzott már a védelembe. Tökéletes comeback volt szerintem. Stabil védelmünk volt, már ami őt illeti és elég szép labdákat osztogatott fel.
Ramos-Kezdek aggódni, mert 1-2 mérkőzést, hogyha szarul hoz le valaki, akkor az fogható a formára..de ezt már nemtudom mivel magyarázzam. Ebben a szezonban árnyéka a tavalyi önmagának. :|
Marcelo-Egy ilyen mérkőzés után tényleg azt lehet mondani, hogy az ő poziciójában ő a legjobb jelenleg. Szinte hibátlanul játszott. (Nálam az egyik legjobb volt, csodállom, hogy rá nem lehet szavazni.)
Modric-Rá szavaztam itt fennt, mivel a tavalyi, fullostopModric játékot láthattuk tőle. Jól mozgatta a középpályát, illetve kreativ megoldásai is voltak. :roll:
Kroos-Ma picit új szerpkörbe lépett, mert többet volt feljebb, mint a b2b helyén..nem az a Kroos volt, aki bemutatkozott anno az Atleti ellen, de Modriccal kiegészülve stabil volt a középpálya.
Hámesz-Az kifejezetten tetszik, ahogy a védekezésbe is besegít, de ezen kívűl, illetve a szép kis sarkas lekészítését leszámítva túl sokat nem adott a játékba. (hozzá képest persze)
Bale-Ha valaki megnézi az eredményt, az láthatja, hogy ugyebár 2 gólpaszt is kiosztott ma. VISZONT szerintem gyenge volt..adhatott volna még legalább 2 assistot, illetve ő is rúghatott volna legalább kettőt. Úgy látszott rajta, mintha semmi kedve nem lett volna kijönni a gyepre, Özil jutott róla eszembe.
CR-Élvezet nézni, ahogy ezt a szezont elkezdte. Tényleg látszik rajta, hogy kevesebb erőfeszítéssel játszik, de mégis ironikus, hogy így még eredményesebb mint eddig. Aranylasztit neki! :salute:
Benzema-Hát róla tényleg nemtudom, hogy jót vagy rosszat mondjak..Rúgott két gólt, de mégsem a topformábanlévő zidanefelturbózza Benzema mozog idén. Eredményes volt, ez a lényeg.

Varane-Sok vizet nem zavart, de ami dolga volt, azt szépen elvégezte. Egy jó darabig most szivesebben látnám a Pepe-Varane párost.
Illara-Egyre jobbnak tűnik idén. Mondjuk én még mindig úgy veszem észre, hogy az alibipasszos adogatást vállalja be és egy komolyabb inditást nem mer bevállalni, de ezt legalább magabiztosan csinálja. Kezdőbe még messze nincs helye, de cserének tökéletesnek tűnik eddig.
Isco-Ha jól emlékszem kb a 80.-ban jött be, de amiután pályára került én felülve néztem a meccset. Gyönyörű, amit a labdával csinál ez a gyerek. Megértem Ancelotti-t, hogy nem tudja annyit pályára küldeni JR miatt, VISZONT Isco tényleg az a játékos, aki olyan játékot játszik, mint anno a galaktikus Real Madrid, akit annyian megszerettünk. :smile:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. október 5., vasárnap 23:13

numberone1 írta:Kb. mint csicsarito, a mexikoi legalabb ingye volt.
2,5 millió volt a kölcsönjátéka.

Ettől függetlenül így utólag belegondolva talán tényleg ez volt a jobb megoldás a kettő közül.
Benzema talán tartja ezt a formát. :D

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. október 5., vasárnap 23:06

Nagyon szép volt...így kell ezt csinálni...jó kis meccset nyomtunk, mondjuk szerintem az első rúgott gólunk után visszavett a csapat és egy kicsit leültünk, de szerencsére a 2. félidőre sikerült újra felpörögni...mondjuk én úgy láttam, hogy a Pepe-Varane páros most stabilabb volt, mint a Pepe-Ramos...nagyon nincs mostanában formában Sergio...
Nekünk most jön a legrosszabbkor a válogatott szünet, mikor kezdett volna újra formába lendülni a csapat...erre most jöhet megint a "Fifa vírus"...

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. október 5., vasárnap 23:01

Meg volt vissza 5 perc a meccsbol el akartam kuldeni ezt a hsz:
ancelotti tudta, h nem kell milliokat kidobni Falcaoert a semmiert. Kb. mint csicsarito, a mexikoi legalabb ingye volt.
Benzema kell ennek a csapatnak ez egyertelmu.n
mar reg le volt zarva a megy a meccs topic :lol: (csak 5 percet kesett a stream)

A vilag legjobb tamado parosa eldontotte.
Bale gyenge volt, Ramos megerdemelte a cseret, Iscot nyomatni tobbet akar Bale akar James helyett is, a kolumbiai sem egy nagy szam. CR aranylabda egyertelmu.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 5., vasárnap 23:00

kipriotis írta:CR 13
Neymar 7
Messi 6
CR és Benzema 16, Neymar és Messi 13, így szebb..ugye R24? :mrgreen:
Nem illik.

kipriotis
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: kipriotis » 2014. október 5., vasárnap 22:59

CR 13
Neymar 7
Messi 6
Bacca 5

és utána sok 4 gólos
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kipriotis 2014. október 5., vasárnap 23:01-kor.

Vissza: