Ha külön-külön értékelni kéne, akkor nekem így nézne ki:
Casillas-Ma tetszett, ahogyan védett..mondjuk túl sokat nem kellett neki, de szerintem néhány mérkőzéssel ezelőtt benyalt volna az ilyenekből is 1-2őt. Ja és ne felejtsük el, hogy volt egy igazán szép védése is.
Carvajal-Túlságosan nem tűnt ma ki a tehetségével, de nem mondható rossz meccsnek a számára.
Pepe-Na ez hiányzott már a védelembe. Tökéletes comeback volt szerintem. Stabil védelmünk volt, már ami őt illeti és elég szép labdákat osztogatott fel.
Ramos-Kezdek aggódni, mert 1-2 mérkőzést, hogyha szarul hoz le valaki, akkor az fogható a formára..de ezt már nemtudom mivel magyarázzam. Ebben a szezonban árnyéka a tavalyi önmagának.
Marcelo-Egy ilyen mérkőzés után tényleg azt lehet mondani, hogy az ő poziciójában ő a legjobb jelenleg. Szinte hibátlanul játszott. (Nálam az egyik legjobb volt, csodállom, hogy rá nem lehet szavazni.)
Modric-Rá szavaztam itt fennt, mivel a tavalyi, fullostopModric játékot láthattuk tőle. Jól mozgatta a középpályát, illetve kreativ megoldásai is voltak.
Kroos-Ma picit új szerpkörbe lépett, mert többet volt feljebb, mint a b2b helyén..nem az a Kroos volt, aki bemutatkozott anno az Atleti ellen, de Modriccal kiegészülve stabil volt a középpálya.
Hámesz-Az kifejezetten tetszik, ahogy a védekezésbe is besegít, de ezen kívűl, illetve a szép kis sarkas lekészítését leszámítva túl sokat nem adott a játékba. (hozzá képest persze)
Bale-Ha valaki megnézi az eredményt, az láthatja, hogy ugyebár 2 gólpaszt is kiosztott ma. VISZONT szerintem gyenge volt..adhatott volna még legalább 2 assistot, illetve ő is rúghatott volna legalább kettőt. Úgy látszott rajta, mintha semmi kedve nem lett volna kijönni a gyepre, Özil jutott róla eszembe.
CR-Élvezet nézni, ahogy ezt a szezont elkezdte. Tényleg látszik rajta, hogy kevesebb erőfeszítéssel játszik, de mégis ironikus, hogy így még eredményesebb mint eddig. Aranylasztit neki!
Benzema-Hát róla tényleg nemtudom, hogy jót vagy rosszat mondjak..Rúgott két gólt, de mégsem a topformábanlévő zidanefelturbózza Benzema mozog idén. Eredményes volt, ez a lényeg.
Varane-Sok vizet nem zavart, de ami dolga volt, azt szépen elvégezte. Egy jó darabig most szivesebben látnám a Pepe-Varane párost.
Illara-Egyre jobbnak tűnik idén. Mondjuk én még mindig úgy veszem észre, hogy az alibipasszos adogatást vállalja be és egy komolyabb inditást nem mer bevállalni, de ezt legalább magabiztosan csinálja. Kezdőbe még messze nincs helye, de cserének tökéletesnek tűnik eddig.
Isco-Ha jól emlékszem kb a 80.-ban jött be, de amiután pályára került én felülve néztem a meccset. Gyönyörű, amit a labdával csinál ez a gyerek. Megértem Ancelotti-t, hogy nem tudja annyit pályára küldeni JR miatt, VISZONT Isco tényleg az a játékos, aki olyan játékot játszik, mint anno a galaktikus Real Madrid, akit annyian megszerettünk.