___Samy___ írta:
Nekem mar kezd elegem lenni a teknocbol. Minden nyaron ot kergetjuk, aminek az a vege, hogy vagy marad a jelenlegi csapatanal vagy nem ide jon.
Jovore is koccolhat ingyen, de allitom, hogy oda fog menni, ahol tobbet fizetnek neki, mint egy par evvel ezelott. Nekunk meg elegge keves a lovetta.
Inkabb most mar Haalandra kellene raprobalni.
Persze, brutál unalmas már évek óta ez a sztori, de ha végül itt fog kikötni akkor megérte.
Ha arra menne, ahol a legtöbbet fizetnek neki, akkor hosszabbítana Párizsban, annál többet mint amit ott kapna sehol máshol nem fog kapni.
Több megbízható francia forrás lehozta most, hogy lezárult a tárgyalás, nem hosszabbít. Nehezen tudtam/tudom elképzelni, hogy ingyen lelép, de most nagyon úgy néz ki. Perez erre a pillanatra vár évek óta, új Bernabeuban villantja a legnagyobb fiatal sztárt. Ha a világ összes fizetését meg aláírási pénzét is kell odaadjuk neki, még úgyis jobb mintha még 150m-ot is kéne fizetni a Párizsnak. Szerintem jönni fog.
Plusz mivel jövőre elég sok fizetés fel fog szabadulni, még Haalandot se tartom elképzelhetetlennek, elmúlt 4db át. ig szezonban nem vettünk senkit, ősztől jegybevételek is lesznek - minden adott. Annyi a dolgunk, hogy a 21/22-es szezonra hibernáltatjuk magunkat
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"