Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
DRAGON BALL SUPER - SUPER HERO: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gohan visszatért, Piccolo kapott egy kis upgradet, és a látvány is változott kicsit. (miután nem a legjobb verzióban néztem, így nem teljesen mérvadó, de azért voltak jobb megoldásai ennek az újításnak. Ha megfelelően használják, még akár működhet is hosszabb távon.)
A zenék továbbra is hiányoznak, érthetetlen, hogy miért hanyagolják azt a részt el. Semennyire nem tudják fokozni a hangulatot, pedig ebben is lett volna mit felturbózni.
A sztori nem nagy szám, de élvezhető. Arra jó volt, hogy Broly után most két korábbi karaktert is visszahelyezzenek a térképre.
Ami viszont mindenképpen pozitívum a megszokott karaktereken kívül, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az a két új android, a Gamma 1-2. Elég gyorsan szerethetővé tudtak válni.
Most viszont ne szarozzanak már, hanem jöjjön a Super folytatása. Első 20-30 részre meg is van az alapanyag a két movie-val.
A zenék továbbra is hiányoznak, érthetetlen, hogy miért hanyagolják azt a részt el. Semennyire nem tudják fokozni a hangulatot, pedig ebben is lett volna mit felturbózni.
A sztori nem nagy szám, de élvezhető. Arra jó volt, hogy Broly után most két korábbi karaktert is visszahelyezzenek a térképre.
Ami viszont mindenképpen pozitívum a megszokott karaktereken kívül, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az a két új android, a Gamma 1-2. Elég gyorsan szerethetővé tudtak válni.
Most viszont ne szarozzanak már, hanem jöjjön a Super folytatása. Első 20-30 részre meg is van az alapanyag a két movie-val.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Gaspar Noé: Szerelem, Lóhús, Egy mindenki ellen - ebben a sorrendben lettek megnézve, furcsa álmok elé nézek azt hiszem.
A Szerelem már megvolt anno frissen, ropogósan, hát igen, óriási a szakadék az amerikai/francia és a normális kultúra között, de így másodszorra és annyi év elteltével nálam ugrott egy pontot felfelé az IMDb listámon.
A másik kettőről nehéz beszélni, az összes elérhető magyar nyelvű kritikát átnyálaztam a megnézésük után, hát azt hiszem a 'soha többet' kategóriába bekerül mindkettő, de valamilyen szinten értékes alkotások, utálatosabb filmeket is láttam már, aki nem ismeri a rendező egyéb alkotásait, az szerintem nyugodtan indíthat ezekkel, egészen felkavaró darabok, leginkább a második rész, leviszi az embert az életről rendesen.
A következő majd a Visszafordíthatatlan lesz, egyszer már láttam, de akkor nem hiszem, hogy eléggé felnőtt lettem volna hozzá, normális emberek számára nem ajánlom ezeket, aki tudta már értékelni Haneke és Trier munkáit, azoknak kötelező darabok azt hiszem.
A Climax valamikor egy-két éve menet közben megvolt, hát az valami borzalom volt, az utóbbi két filmjéhez pedig még a feliratot sem készítette el senki, úgyhogy azok egy ideig megvárnak.
Filmklubba pedig anno Faust dobta be az Enter the Void c. filmjét (engem nem taglózott le akkor), nem vagyok biztos benne, hogy a Visszafordíthatatlan után bevállalom e majd, egyből, de tény: a legméltóbb lezárása lenne ennek az utazásnak, meglássuk...

A Szerelem már megvolt anno frissen, ropogósan, hát igen, óriási a szakadék az amerikai/francia és a normális kultúra között, de így másodszorra és annyi év elteltével nálam ugrott egy pontot felfelé az IMDb listámon.
A másik kettőről nehéz beszélni, az összes elérhető magyar nyelvű kritikát átnyálaztam a megnézésük után, hát azt hiszem a 'soha többet' kategóriába bekerül mindkettő, de valamilyen szinten értékes alkotások, utálatosabb filmeket is láttam már, aki nem ismeri a rendező egyéb alkotásait, az szerintem nyugodtan indíthat ezekkel, egészen felkavaró darabok, leginkább a második rész, leviszi az embert az életről rendesen.

A következő majd a Visszafordíthatatlan lesz, egyszer már láttam, de akkor nem hiszem, hogy eléggé felnőtt lettem volna hozzá, normális emberek számára nem ajánlom ezeket, aki tudta már értékelni Haneke és Trier munkáit, azoknak kötelező darabok azt hiszem.

A Climax valamikor egy-két éve menet közben megvolt, hát az valami borzalom volt, az utóbbi két filmjéhez pedig még a feliratot sem készítette el senki, úgyhogy azok egy ideig megvárnak.
Filmklubba pedig anno Faust dobta be az Enter the Void c. filmjét (engem nem taglózott le akkor), nem vagyok biztos benne, hogy a Visszafordíthatatlan után bevállalom e majd, egyből, de tény: a legméltóbb lezárása lenne ennek az utazásnak, meglássuk...

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Vagyis akkor minden film 45 nappal a bemutató után kerül majd fel?tubatibi írta: Disney+
Ma felkerült az új Dr. Strange.![]()
Azt hiszem túl sokat nem fogok moziba járni ezek után.![]()
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Disney+
Ma felkerült az új Dr. Strange.
Azt hiszem túl sokat nem fogok moziba járni ezek után.
Ma felkerült az új Dr. Strange.

Azt hiszem túl sokat nem fogok moziba járni ezek után.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Szerintem a Fehér éjszakákra gondolsz.h3x0r írta: Keresek egy filmet. Mar fogalmam sincs, ki ajanlotta vagy hol hallottam rola, de annyi remlik, hogy az emberek elete 18 eves szakaszokra van bontva, a negyedik ilyen szakasz vegen pedig ritualis ongyilkossagot kovetnek el.
- h3x0r
Keresek egy filmet. Mar fogalmam sincs, ki ajanlotta vagy hol hallottam rola, de annyi remlik, hogy az emberek elete 18 eves szakaszokra van bontva, a negyedik ilyen szakasz vegen pedig ritualis ongyilkossagot kovetnek el.
Csak Depp se nem zsido, se nem meleg.wZoLee7 írta: Ahhoz képest, hogy Deppet az első pöccre kitették, elég erős kettős mérce megy itt, vagyis ott náluk, nem itt a fórumon.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ahhoz képest, hogy Deppet az első pöccre kitették, elég erős kettős mérce megy itt, vagyis ott náluk, nem itt a fórumon.
- Pad'em
A Flasht azért még bemutatják vele a főszerepben, miután az instán röhög az őt kereső rendőrökön?
Vagy majd kiretusálják a fejét mint Superman bajuszát?

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ja, csak így, hogy nem heteró, így azért izzadnak rendesen Hollywoodban, hogy mit kezdjenek vele. 
Hosszú ideje már, hogy folyamat balhé van vele, aztán még csak most jutott el a Warner oda, hogy Flash után nem dolgoznak vele.

Hosszú ideje már, hogy folyamat balhé van vele, aztán még csak most jutott el a Warner oda, hogy Flash után nem dolgoznak vele.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A csávó konkrétan már kéri, hogy cancelled legyen

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Ezra Miller sought by police
Actor Ezra Miller is on the run from the police. Authorities are looking for the star after recent accusations of "grooming and manipulating an underage fan," Marca reports.

- Remy
- Kapcsolat:
AMERICAN UNDERDOG: Nagyon középszerű életrajzi film, viszonylag rosszul megírva, fölöslegesen túltolt szerelmi szállal, de gyerekek... ez a sztori, ami Kurt Warnernek van, az minden hollywoodi giccset felülír. Szóval igazából mindegy. Nem draftolják ki, Packers szinte azonnal elküldi, elmegy aréna focizni, árufeltöltő lesz, aztán Super Bowlt nyer, 2x MVP, 1x SB MVP, majd végül HOF.
Zseniális. Annyira Amerika.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kapcsolat:
Jó, hát a simát és főleg a Z-t semmi nem fogja soha űberelni. Az a csúcskategória. Szintek, rajzolás, zene, gonoszok.dzsi91 írta:Broly movieban megtalálták a tökéletes átmenetet stílusban a régi rajzolt db és a műanyag super között. A mostanit még nemláttam de az előzetesek alapján inkább néz ki egy játéknak aztán majd meglátom.Remy írta: Nem nagyon vagyok oda az újításokért, de ez a dizájn kifejezetten érdekel most.
A probléma szerintem azzal van, ami a Super első 20-30 részében volt, hogy totál szarul néztek ki a karakterek.
Dragon ball ezért nézem de nekem a super nem tudta visszaadni azt amit a Z de még a Gt is a mai napig nyújtani tud. Vannak benne jó dolgok mint goku black vagy az MUI forma de valahogy mindig eltudtják valamivel rontani.
Ba mindegy azért várom a folytatást![]()

Supernek az utolsó sagája volt fullosan értékelhető, ott azért összeállt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Broly movieban megtalálták a tökéletes átmenetet stílusban a régi rajzolt db és a műanyag super között. A mostanit még nemláttam de az előzetesek alapján inkább néz ki egy játéknak aztán majd meglátom.Remy írta: Nem nagyon vagyok oda az újításokért, de ez a dizájn kifejezetten érdekel most.
A probléma szerintem azzal van, ami a Super első 20-30 részében volt, hogy totál szarul néztek ki a karakterek.
Dragon ball ezért nézem de nekem a super nem tudta visszaadni azt amit a Z de még a Gt is a mai napig nyújtani tud. Vannak benne jó dolgok mint goku black vagy az MUI forma de valahogy mindig eltudtják valamivel rontani.
Ba mindegy azért várom a folytatást

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Megvolt a Northman. Igen patent.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ezt a HUSTLE-t én is megnéztem, úgy volt előadva hogy mekkora film meg Sandler így meg úgy.
Közben semmi extra az egész, egy óvodás szintű forgatókönyvvel, mindent tudsz előre hogy mi fog történni.
Oké, beleraktak pár NBA-s arcot, szódával elment de nagyon felejthető alkotás.
Közben semmi extra az egész, egy óvodás szintű forgatókönyvvel, mindent tudsz előre hogy mi fog történni.
Oké, beleraktak pár NBA-s arcot, szódával elment de nagyon felejthető alkotás.
- Remy
- Kapcsolat:
Azt nem láttam tőle még. Én ezzel a kosarassal most tök jól elvoltam.nmate írta:Nagyon unalmas volt, Uncut Gems sokkal jobb film pl.Remy írta: MINDENT EGY LAPRA (HUSTLE): Napokban a twitteren belefutottam többször is ebbe a filmbe. Mint kiderült Netflix, plusz Sandler, de nem a vígjátékos Sandler. Kosaras téma, ezerszer lerágott sablonok. A világot nem váltja meg, de tök jópofa cucc. Sandler jól hozza a játékosmegfigyelő karaktert, a sztori élvezhető és teljesen nézeti magát. Főszerepben pedig Juancho Hernangómez.
Meg hát, csak Realos táskával nyomult a csóka.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots