Inside Job nem tetszett. Élőszereplős Cowboy Bebop is gyenge.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 23., kedd 10:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 23., kedd 10:16
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. november 23., kedd 10:12
HozzászólásSzerző: géza » 2021. november 22., hétfő 19:14
HozzászólásSzerző: flori » 2021. november 15., hétfő 22:29
Azt nem tudom, hogy hova akarják ezt kifuttatni? Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rájön/elmondja hogy sorozatgyilkos, oké, utána?Remélem valami olyat találtak ki, ami miatt megérte életet lehelni ebbe a bukás után. Debra meg szegény nagyon megöregedett.ikelemen5 írta: Dexter
Már elfelejetettem, hogy mennyire imádom a Debra karakterét, és a színésznőt.![]()
Amúgy, tetszik a sorozat is, de az én szavam sem számít, mert én is elfogult vagyok.![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. november 15., hétfő 22:23
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. november 15., hétfő 22:04
HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. november 10., szerda 22:31
HozzászólásSzerző: pheco » 2021. november 9., kedd 12:59
Nosztalgiafaktornak mindenkeppen jo. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azert mikor beindult a klasszik zene a gyilkolasnal, ott jott a libaborateeemadrid írta: Új Dexiről vélemény? Nem nagyon voltak magas elvárásaim, de így elsőre ez szerintem ígéretes.![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. november 9., kedd 8:42
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. november 8., hétfő 23:57
Hát, Gulyás Marcinak mutatsz egy szelet kenyeret, és képes belelátni abba ia kapitalizmus kritikáját és a társadalmi igazságtalanságok millióit.nmate írta:Azért, ebben akad amit erősen belemagyaráz.
Mindenesetre átjön amit mond, de erre mondtam, hogy emiatt klasszik ázsiai/koreai cucc, mindegyikben megjelenik a felsorolt dolgok 80%-a. Nincs új a nap alatt, persze annak azért örülök, hogy egy ilyen is sikeres tud lenni a Netflixen, nem csak az átlag szenny.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. november 8., hétfő 23:55
szimpla folytatás. még várok a véleménynyilvánítással.ateeemadrid írta: Új Dexiről vélemény? Nem nagyon voltak magas elvárásaim, de így elsőre ez szerintem ígéretes.![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. november 8., hétfő 23:04
Ha még csak a felejtessel lenne gond.Realista24 írta: Bár én még már lehet öreg vagyok én és könnyen felejtek.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. november 8., hétfő 22:33
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. november 8., hétfő 22:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 8., hétfő 21:01
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 8., hétfő 21:01
A háromezer fos netflix film és sorozat közül kitűnik. Illetve ez csak magánvélemény, ahogy a filmes mezőny romlik, úgy számomra a sorozatos is az utóbbi 2-3 évben, szóval már ennyi is elég hogy kitűnjön.hehetheoriginal írta: Vki magyarazza meg, mi az a hatalmas hűha, amit bele kene latnom a szkvid game-be, amitol akkora hatalmas cumo.
Leporgettem a részeket, de 1-2 varatlan fordulat vagy meglepo dolog volt max, oldboy es tarsai utan semmi varatlan es semmi extra szamomra.
Voltak olyan reszek, amik kifejezetten nem illettek bele, ugy ereztem csak idokitoltesre volt alkalmas, hogy meglegyen az eloirt óraszám és rész darabszam.
Vagy mit nem latok jol? (Nyilvan a focin kívül, ahol természetesen mindig mindent jol latok.)
Esetleg tul erzeketlen fatusko lennek? (Nem ti lennetek az elsok, akik mondanak)
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. november 8., hétfő 20:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 8., hétfő 20:28
Semmi extra a sorozat. Leporgott, mára Nagyjából el is felejtettem miről szól.hehetheoriginal írta: Vki magyarazza meg, mi az a hatalmas hűha, amit bele kene latnom a szkvid game-be, amitol akkora hatalmas cumo.
Leporgettem a részeket, de 1-2 varatlan fordulat vagy meglepo dolog volt max, oldboy es tarsai utan semmi varatlan es semmi extra szamomra.
Voltak olyan reszek, amik kifejezetten nem illettek bele, ugy ereztem csak idokitoltesre volt alkalmas, hogy meglegyen az eloirt óraszám és rész darabszam.
Vagy mit nem latok jol? (Nyilvan a focin kívül, ahol természetesen mindig mindent jol latok.)
Esetleg tul erzeketlen fatusko lennek? (Nem ti lennetek az elsok, akik mondanak)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 8., hétfő 20:12
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem