Megy a meccs!
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Courtois nagyon gyenge mostanaban labbal.
- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
Nagyon csúnyán nézett ki,csoda ha nem szakadt de biztos nem fog egyhamar játszani.Realista24 írta: Uh bazd, ezt én is éreztem. Az a szalag…
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha nem találunk egy gólt véletlen, 5-6an vannak a védősorban ezt nem törjük fel holnapig se ilyen lagymataggal
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Uh bazd, ezt én is éreztem. Az a szalag…
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
besteve7
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Eddig meglepően normálisan játszanak az Atma-sok, nem parasztkodnak. Remélhetőleg igy is marad.
- RealVazquez
Az elmult evekben hany ilyet fujtak be ellenunk? Csoda, tenyleg csoda, hogy ezt epp nemPipita írta: Hát, ha ezt ellenünk nem fújják be, csalást kiáltok.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Köszi, erre meccs után biztos rálesek, mert a feldolgozást nagyon szeretem és eddig a pillanatig meg sem fordult a fejemben, hogy szólhat az eredeti.Yazid írta:A zene samuel barber, az eredetiwZoLee7 írta: Nem tudom mi ez a zene ami a megemlékezés alatt szól, de hirtelen azt hittem Tiesto egyik dala indult el
A zene samuel barber, az eredetiwZoLee7 írta: Nem tudom mi ez a zene ami a megemlékezés alatt szól, de hirtelen azt hittem Tiesto egyik dala indult el
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hát, ha ezt ellenünk nem fújják be, csalást kiáltok.
- wZoLee7
Értem, de én arra reagáltam, hogy tényként közölted elúszott a bajnokság. Sok csapatnak egyébként sokkal jobban megy kényszer alatt, amikor pörögnek a meccsek és kell az eredmény. Könnyű elkényelmesedni, lásd Bayern. Ha a barca is elhiszi majd, hogy megvan ez akkor jöhetnek a bukott pontok, ha meg megverjük őket akkor már csak 5 pont, lesz ez még szoros idénzsírosdeszka írta:A Barcának csak az marad. Mi meg BL-re is hajtunk. Nem tudunk majd 3 fronton harcolni. Benzema, Modric, Kroos nem fogja bírni. Valószínűbb, hogy 2 szék közé esnénk. Nem azt mondom, hogy adjuk fel, de fontosabb, hogy a Barcát ejtsük ki, minthogy ma nyerjünk.wZoLee7 írta:
Mennyi meccs van még hátra? Mennyi pontot lehet még szerezni? Nem korai ez a kijelentés?
testrol/sarkarol pattant a kezere. jo dontes
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
A Barcának csak az marad. Mi meg BL-re is hajtunk. Nem tudunk majd 3 fronton harcolni. Benzema, Modric, Kroos nem fogja bírni. Valószínűbb, hogy 2 szék közé esnénk. Nem azt mondom, hogy adjuk fel, de fontosabb, hogy a Barcát ejtsük ki, minthogy ma nyerjünk.wZoLee7 írta:Mennyi meccs van még hátra? Mennyi pontot lehet még szerezni? Nem korai ez a kijelentés?zsírosdeszka írta: A bajnokság már elúszott sajna.
- wZoLee7
Nem tudom mi ez a zene ami a megemlékezés alatt szól, de hirtelen azt hittem Tiesto egyik dala indult el
- Sorrentino
Farkas Norbit már nem merték berakni a mai szakértők mellé még kommentátornak.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Altetico mezt nem sorsolták ki mert tudják,hogy a kutyának se kell. Odaadták inkább döglégyzolinak
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Donát
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Most kapcsoltam be a tvt. Most ez komoly, h Kompany helyett egy barcást hívtak be a studióba?? Elmennek ezek a bús büdös picsába!
- wZoLee7
Mennyi meccs van még hátra? Mennyi pontot lehet még szerezni? Nem korai ez a kijelentés?zsírosdeszka írta: A bajnokság már elúszott sajna.
- RealVazquez
Kroostol nem szamithatunk utkozesre, ugyhogy ha Valverde, de foleg Ceballos nem lesz kelloen agressziv, akkor at fognak rohanni rajtunk. Ha sikerul dominalni, es nalunk lesz a labda, illetve elol nem leszunk impotensek, akkor nem lesz baj a harmatos kp-val (agresszivitasban). Remelem Atletico kellokeppen be van szarva, es letolt nadraggal jonnek, klassz lenne foldbe dongolni oket is.hehetheoriginal írta: Kp-n nincs utkozo baszoneger, szopora szamitok sajnos
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nekem fontosabb, hogy megszívassuk a Barcát a kupában! A bajnokság már elúszott sajna. Ki kell ejteni őket! Ha az elmélet igaz, legutóbb a legrosszabb időpontban találkoztunk a Barcával. Mi ilyenkor lendülünk bele, ők tavasszal szoktak leereszteni. Remélem ez kijön. Helyre kell tenni őket! Elegem van, hogy még most is a Xavi szopkodás megy. Legyen ma bármi, de csapjuk meg Barcát! Tartalékoljunk rájuk! Imádom nézni Xavi bamba képét! Valahogy az Atletico annyira nem bosszant.