szerintetek az edzőnek mi lesz a fix kezdő.
evertont én nem követtem, nem tudom milyen futballt nyomatott ott
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. július 6., kedd 8:58
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. július 6., kedd 8:47
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. július 6., kedd 8:36
Már miért ne lenne? Mindig van kit, ez nem is lehet kérdés.Marky írta: Amig megy az EB es tele a keret, addig nem lesz uj erkezo. Az tisztan latszik, hogy most se kell nagy veteleket varni, egyreszt nincs kit, masreszt nincs mibol.
Camavinga nem tudna bekerulni a kezdobe Casemiro, Modric, Kroos es Valverde elott, aztan ott van meg Odegaard, Ceballos es Isco is…
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 6., kedd 8:27
Hja, én is így vagyok vele.Süti írta:Ez szerintem nem lenne egy rossz deal, se nekik, se nekünk. 1 év van a contractból, szóval nyilván nem fognak 90-100akat fizetni.Realista24 írta: Varane 50+bonuszokert megy el a ManUhoz. Évi nettó 12 milliót fog kapni.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. július 6., kedd 8:15
Ez szerintem nem lenne egy rossz deal, se nekik, se nekünk. 1 év van a contractból, szóval nyilván nem fognak 90-100akat fizetni.Realista24 írta: Varane 50+bonuszokert megy el a ManUhoz. Évi nettó 12 milliót fog kapni.
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. július 5., hétfő 23:07
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. július 5., hétfő 21:38
Lattam en is a fickot aki kiirta twitterre, mennyire hiteles?Realista24 írta: Varane 50+bonuszokert megy el a ManUhoz. Évi nettó 12 milliót fog kapni.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. július 5., hétfő 21:36
Na erre megy a +1. Jo lenne vegre ismet egy sajat neveles, aki be tudja verekedni magat.Kerlon írta:Reméljük utóbbi kettő nem ellenben Blanco pedig tényező lesz.Marky írta: Amig megy az EB es tele a keret, addig nem lesz uj erkezo. Az tisztan latszik, hogy most se kell nagy veteleket varni, egyreszt nincs kit, masreszt nincs mibol.
Camavinga nem tudna bekerulni a kezdobe Casemiro, Modric, Kroos es Valverde elott, aztan ott van meg Odegaard, Ceballos es Isco is…
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. július 5., hétfő 21:35
Reméljük utóbbi kettő nem ellenben Blanco pedig tényező lesz.Marky írta: Amig megy az EB es tele a keret, addig nem lesz uj erkezo. Az tisztan latszik, hogy most se kell nagy veteleket varni, egyreszt nincs kit, masreszt nincs mibol.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 5., hétfő 21:33
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. július 5., hétfő 20:42
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 5., hétfő 20:35
Gondolom nincs feles villantható 30 milkánkwZoLee7 írta: Jó, de 30 milliót nem tudnánk rá villantani?
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. július 5., hétfő 20:25
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. július 5., hétfő 20:08
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 5., hétfő 20:06
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 5., hétfő 18:05
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. július 5., hétfő 16:46
30 milliót azért csak tudna villantani Perez, Camavinga meg ahogy leírtátok (nem ismerem a játékát) a köv évek egyik legjobbja lehet a posztján. gondolom innentől a fizun fog múlni. de mint látjuk a MU és a PSG is simán ad dupla annyit, mint a Real
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. július 5., hétfő 16:37
Nem az volt, hogy ő is hozzánk akar jönni?_Bushido_ írta: 30 milliót azért csak tudna villantani Perez, Camavinga meg ahogy leírtátok (nem ismerem a játékát) a köv évek egyik legjobbja lehet a posztján. gondolom innentől a fizun fog múlni. de mint látjuk a MU és a PSG is simán ad dupla annyit, mint a Real![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. július 5., hétfő 16:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 5., hétfő 15:14
Jó, a PSG kivel nem tárgyal?Sorrentino írta:Továbbra is jó fogás lenne.Realista24 írta: Camavinga ára bezuhant 30 millióra.
Real Madrid are in talks with Jonathan Barnett for Eduardo Camavinga. @le_Parisien![]()
Viszont a United és a PSG is tárgyal velük. (@FabrizioRomano)
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem