van Miguel és Alaba is a keretben (még)tubatibi írta: Mennyire komoly az a sztori, hogy lehet Mendy is tavozik? Az szep lesz, ha Marceloval szamolunk kezdokent….![]()
nélküle pont meglennénka baloson, csak csere középhátvéd nem lenne

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. július 7., szerda 22:04
van Miguel és Alaba is a keretben (még)tubatibi írta: Mennyire komoly az a sztori, hogy lehet Mendy is tavozik? Az szep lesz, ha Marceloval szamolunk kezdokent….![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. július 7., szerda 22:01
Alabinho Nacho Militao LVtubatibi írta: Mennyire komoly az a sztori, hogy lehet Mendy is tavozik? Az szep lesz, ha Marceloval szamolunk kezdokent….![]()
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. július 7., szerda 21:58
Megy majd ő is a PSG-be? Ha már Mbappé a Madridban akar játszani, akkor a sejk megveszi egyenként neki a csapatot Párizsba...tubatibi írta: Mennyire komoly az a sztori, hogy lehet Mendy is tavozik? Az szep lesz, ha Marceloval szamolunk kezdokent….![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. július 7., szerda 21:32
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2021. július 7., szerda 21:15
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. július 7., szerda 17:36
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. július 6., kedd 19:23
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. július 6., kedd 19:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 6., kedd 18:40
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. július 6., kedd 13:12
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. július 6., kedd 12:50
https://spielverlagerung.com/2021/07/06 ... ng-report/Marky írta: Camavingabol lehet Pogba, vagy lehet M’Vila/barmelyik tultolt francia kozeppalyas az elmult evtizedbol. A tehetseg-lotton eddig csak bukott a klub, nem kene megint besulni.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. július 6., kedd 9:27
Na de megeri? Telitve vagyunk kozeppalyasokkal, mikozben a ket sztenderd belso vedonk tavozott/tavozik, a helyukre pedig egyelore Alaba erkezett, akinek nem is az a legjobb pozicioja. Modricnak sem kell vegig nyomni 50 meccset mar, ott van Odegaard, akinek ideje lenne elorelepnie es elvennie tole a jatekperceket. Kroos most a valogatott nelkul kicsit fel fog szabadulni, de neki is van alternativaja.Anthony írta:Már miért ne lenne? Mindig van kit, ez nem is lehet kérdés.Marky írta: Amig megy az EB es tele a keret, addig nem lesz uj erkezo. Az tisztan latszik, hogy most se kell nagy veteleket varni, egyreszt nincs kit, masreszt nincs mibol.
Camavinga nem tudna bekerulni a kezdobe Casemiro, Modric, Kroos es Valverde elott, aztan ott van meg Odegaard, Ceballos es Isco is…
Modric 36 éves vagy mennyi, nem szabad azzal számolni, hogy ő lejátszik 50 meccseket évente. Kroos is csapágyasra van hajtva.
Camavingát vagy megveszed most, vagy megveszed 5 év múlva 120 millióért valamelyik nagy csapattól. (nem tudom mostanság mi van vele, mintha kicsit le ereszkedett volna a hype körülötte, de ha meg akarjuk venni, akkor idén kell).
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 6., kedd 9:10
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. július 6., kedd 9:05
Hát mégis mi lenne?Yazid írta: tegyük fel nem hozunk senkit, amiben van azért realitás![]()
szerintetek az edzőnek mi lesz a fix kezdő.
evertont én nem követtem, nem tudom milyen futballt nyomatott ott
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. július 6., kedd 8:58
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. július 6., kedd 8:47
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. július 6., kedd 8:36
Már miért ne lenne? Mindig van kit, ez nem is lehet kérdés.Marky írta: Amig megy az EB es tele a keret, addig nem lesz uj erkezo. Az tisztan latszik, hogy most se kell nagy veteleket varni, egyreszt nincs kit, masreszt nincs mibol.
Camavinga nem tudna bekerulni a kezdobe Casemiro, Modric, Kroos es Valverde elott, aztan ott van meg Odegaard, Ceballos es Isco is…
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 6., kedd 8:27
Hja, én is így vagyok vele.Süti írta:Ez szerintem nem lenne egy rossz deal, se nekik, se nekünk. 1 év van a contractból, szóval nyilván nem fognak 90-100akat fizetni.Realista24 írta: Varane 50+bonuszokert megy el a ManUhoz. Évi nettó 12 milliót fog kapni.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. július 6., kedd 8:15
Ez szerintem nem lenne egy rossz deal, se nekik, se nekünk. 1 év van a contractból, szóval nyilván nem fognak 90-100akat fizetni.Realista24 írta: Varane 50+bonuszokert megy el a ManUhoz. Évi nettó 12 milliót fog kapni.
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. július 5., hétfő 23:07
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem