HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 23., szombat 15:34
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. január 23., szombat 15:30
Pedig nagy tehetségnek számított a Sevillás időszakában, még velünk is elég gyakran szóbahozták, de aztán Coentrao megmutatta, hogy van itt már egy balfsz balhátvéd, szóval mehet nyugodtan angliába.morientes írta:Ez az Alberto Moreno ahogy hozzáèr a labdához...mint vmi rossz skot masodosztalyu futballista...szègyen.
Ahogy Hehe mondta,èn is visszavonnám tole az állampolgárságot...
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 23., szombat 15:23
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 23., szombat 15:06
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 23., szombat 14:52
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. január 23., szombat 14:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. január 23., szombat 13:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 21., csütörtök 18:39
Ne a múltból élj mint a csapatod.sucre írta:elég régóta itt vagyok már a fórumon, gondoltam egy banter még belefér
D
HozzászólásSzerző: sucre » 2016. január 21., csütörtök 18:06
amikor benteke nem volt pályán, az meg már csak adalék, ha cou mögötte játszottFirminonak eddig max 3 jó meccse volt a poolban, nem értem mire ez a nagy istentisztelet.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. január 21., csütörtök 16:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 21., csütörtök 16:43
Kevesebb személyeskedéssel többre fogsz itt menni, pláne nem ártana egy kicsit utánanézni hehe véleményének Oscarról, de sebaj, nyomasd.sucre írta:bezzeg a pato-oscar duó képviseli a jogát![]()
![]()
![]()
.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 21., csütörtök 16:40
Duplázott az arsenal ellen vagy mi volt?ziro4vr írta:Firminonak eddig max 3 jó meccse volt a poolban, nem értem mire ez a nagy istentisztelet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 21., csütörtök 16:21
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 21., csütörtök 16:03
Copan szètb**ák oket az argentinok mint zil a fostok, de ilyen gondolkodással max. egy fél kezdőre való ember van jelenleg a Selecao -ban![]()
HozzászólásSzerző: sucre » 2016. január 21., csütörtök 15:37
HozzászólásSzerző: Mickey » 2016. január 21., csütörtök 15:34
ok, de ilyen gondolkodással max. egy fél kezdőre való ember van jelenleg a Selecao -banhehe írta:mindtől megtagadnám az állampolgárságot, olyan szánalmasan gyengék, csak égetik a nemzetet...sucre írta:Alex texeira-pool románc egyre inkább kinéz, az egyik fejesünk floridában van már, ajánlatot is tettünk érte.
Coutinho-Firmino-Texeira![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. január 21., csütörtök 15:30
Valószínűleg több meccset láttál, mint én..de ezt komolyan gondolod? Akkor ha annyi lövés meg helyzet van, miért nincs gól? Mert fölébsszák, minthogy lepasszolják.sucre írta: önzőség meg nincs, max ibe az, meg amikor nincs játszótárs, coutinho. De a brazil duónk elől mindig varázsol.
HozzászólásSzerző: sucre » 2016. január 21., csütörtök 15:25
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. január 21., csütörtök 15:25
A Liverpool baja és amiért nem jönnek az eredmények, ahogy én látom az amiatt van, hogy szépen építik fel a támadásokat, működik a rövidpasszos játék, viszont Hendersontól felfele mindenki kbsztt önző. Derbiket néztem csak mióta Klopp ott van, és mindig ez volt a probléma. Szépen felvezetett támadás végén, bárki ott van a tizenhatos előtt és passzolhatna legalább két embernek (aki befejezné), az emberke ráereszti, ami többnyire nem lesz gól. Elég gyakori probléma, nekem úgy tűnt.sucre írta:Alex texeira-pool románc egyre inkább kinéz, az egyik fejesünk floridában van már, ajánlatot is tettünk érte.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. január 21., csütörtök 15:21
mindtől megtagadnám az állampolgárságot, olyan szánalmasan gyengék, csak égetik a nemzetet...sucre írta:Alex texeira-pool románc egyre inkább kinéz, az egyik fejesünk floridában van már, ajánlatot is tettünk érte.
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem