Nem is a te írásodra írtam, hogy elfogult, hanem a feltöltőjére.Géci írta:Nem a semmiért irtam ido, hogy vidi a TÁMADÁSOKRÓL...

Ő "chances"-t írt, de azért nem volt ez mind helyzet. Lehettek volna, ha pontosabbak a srácok.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. október 27., hétfő 21:07
Nem is a te írásodra írtam, hogy elfogult, hanem a feltöltőjére.Géci írta:Nem a semmiért irtam ido, hogy vidi a TÁMADÁSOKRÓL...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 27., hétfő 21:03
Nem a semmiért irtam ido, hogy vidi a TÁMADÁSOKRÓL...M1Ö írta:Mondjuk ez enyhén szólva elfogult videó! Nem volt ez mind helyzet.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. október 27., hétfő 21:00
Mondjuk ez enyhén szólva elfogult videó!Géci írta:Vidi a támadásokról...
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. október 27., hétfő 20:57
Köszi a videót, kb. a felét sikerült ezeknek streamen elcsípni. A video alapján Benzema egyértelmű MotM. Minden támadásban benne volt, úgy szopatta a Barca játékosokat, ahogy illik. Az sosem volt kérdés, hogy a tehetsége meg van az ilyen szintű játékhoz. Ha rendszeresen jó teljesítményt hozna, már rég aranylabdás lehetne még CR meg Messi mellett is.Géci írta:Vidi a támadásokról...Matt009 írta: Lehet, hogy csak azért láttam így mert higgadtak voltunk, de azért ha 100%-on pörgünk akkor a 3-1 utáni kontrákból még bevertünk volna legalább 2-t. A Barca meg örülhet, hogy nem kaptak ők is 8-at, mert a kapufáink meg a ziccereink alapján annyi is kitelt volna.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 27., hétfő 20:42
Vidi a támadásokról...Matt009 írta: Lehet, hogy csak azért láttam így mert higgadtak voltunk, de azért ha 100%-on pörgünk akkor a 3-1 utáni kontrákból még bevertünk volna legalább 2-t. A Barca meg örülhet, hogy nem kaptak ők is 8-at, mert a kapufáink meg a ziccereink alapján annyi is kitelt volna.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 27., hétfő 20:28
csak nem a barca ellenRealista24 írta:Modric rontott passzt, hagyjuk mar ezt a fals infót.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 27., hétfő 20:21
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. október 27., hétfő 20:17
Tudok én pozitívat is írni a csapatról, ha van mit. Csak a BL döntőt leszámítva ezen a meccsen meg az utóbbi 5-6 meccsen közelítette meg a csapat azt, amit én elvárok tőle ennyi beleőlt lóvé után.ericco írta:Na bmeg, Matt nickjét feltörték
Senki teljesítményét nem emeltem ki külön, mert úgy nem lehet értékelni egyéni teljesítményt, hogy átlagosan 3 percből másfél percet nem látok. A kp-t azért emeltem ki, mert az még így is lejött, hogy full kontroll alatt van a meccs, és ez bizony a kp érdeme. Plusz ugye James gólpassz, Modric nem rontott passzt, Iscot meg 1-2 oldal MotM-nak választotta úgyhogy gyanítom nem lehetett rossz. Mellesleg nem is szavaztam a MotM szavazásnál hasonló okok miatt. Az full véletlen, hogy Karim pont ekkor volt MotM.Biztos nem, mert Karimot meg sem említivagy olyan rossz volt a minőség hogy nem tudta hogy pályán van.
És igen. Ősszel annyival jobb mindenkinél, hogy minden kérdést eldönt. Gólok + jó játék (mondjuk most pont nem volt a jobbak között) ezt illik elismerni. De azért jobban örülnék, ha egyszer a tavaszi teljesítményével érdemelné ki az aranylabdát.Negatív mentes még talán C 3. aranylabdáját is elfogja ismerni.
Aki akarja, az érti, hogy akkor mire céloztam. Kifejteni nem fogom, mert nem akarok más agyára menni, és újabb bant sem akarok.a futball csúcsa
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 27., hétfő 19:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 27., hétfő 19:55
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. október 27., hétfő 19:53
A futball csúcsa.Toti írta:ő volt aki az egekig magasztalta a mu-t? hogy volt az pontosan? milyen kifejezést használt?
ha nem ő volt sorry.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 27., hétfő 19:53
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 27., hétfő 19:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 27., hétfő 19:37
Vagy elég volt neki a két hét változtatni.Matt009
Időtartam: 2 hét
Ok: A legújabb ámokfutásaid.
1. Vagy új csapatot keresel magadnak.
2. Vagy új fórumot.
3. Vagy változol egy kicsit, mert vállalhatatlan, amit csinálsz időről időre.
Van két heted eldönteni.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. október 27., hétfő 19:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 27., hétfő 18:56
Biztos nem, mert Karimot meg sem említiericco írta:Na bmeg, Matt nickjét feltörték
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. október 27., hétfő 18:38
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. október 27., hétfő 18:33
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. október 27., hétfő 12:46
Amúgy pont ilyen dolgok miatt kötnek bele általában teljesen feleslegesen sokszor 1-1 k_rvajó játékosba. Betiltanám a Fifá-tmorientes írta:Az isten szerelmére ez nem a fifa,itt emberek vannak,akikben bármikor benne van a hiba...Ez igaz, nem is erről beszélek, hanem hogy sok egyéni hiba volt. Sok idegeskedés, kapkodás... Isco pl borzalmasan rossz volt az első félidőben. Aztán utána már belejött. :)Ha tökéletes meccsre vágysz,olyat tessoha nem fogsz látni...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 27., hétfő 12:33
Az isten szerelmére ez nem a fifa,itt emberek vannak,akikben bármikor benne van a hiba...Ez igaz, nem is erről beszélek, hanem hogy sok egyéni hiba volt. Sok idegeskedés, kapkodás... Isco pl borzalmasan rossz volt az első félidőben. Aztán utána már belejött. :)
Jelenlévő fórumozók: 130 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem