OFF
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Megy a meccsetek és inkább ife regisztrálsz menőzni...
Hát de meg lett írva, hogy boldogok a lelki szegények...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igen.Ladislao írta:A Juventus egy középcsapat?Realista24 írta:Higu egy középcsapatban,
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A Juventus egy középcsapat?Realista24 írta:Higu egy középcsapatban,
Amúgy én szeretném azt hinni, hogy a meccseken az ívelgetés, az nem a taktikánk része, hanem csak kétségbeesésünkben nem tudunk mit kezdeni magunkkal támadásban. Olyan szépen tudunk focizni...aztán ezt kell nézni, azért az esetek nem kis részében. Ezzel nem tudok kibékülni.pheco írta:Én azért örülnék, ha a legrosszabb igazolás valóban Beckham lenne, akár most is. Mostani ívelgetős taktikánkban aranyat érne.
de ez off az offban, csak tényleg nem értem.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Az ertelmezes fugg attol hogy teljes egeszeben olvasod a szoveget v kiveszel egy mondatot belole.
Abban mondjuk egyetertunk hogy higuain jo helyen van.
Abban mondjuk egyetertunk hogy higuain jo helyen van.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt írtad:Norbii írta:Nem ezt irtam. Szerintem mindenki tudja hogy ha Higuain a helyzeteit a vilaglegjobb csapatainak is ugyan ugy betudna talalni mint mezokovesd felek ellen akkor most o lenne a csatar. Benzema pedig mashol.Realista24 írta: Én nem tudlak komolyan venni egy olyan mondat után, hogy ha Higu itt marad, akkor Karim a Sociban lenne csatár.
Sociedad csak egy rossz vicc volt.
Egyrészt nincs olyan, hogy ha....másrészt Higuaín egy bot, harmadrészt nem viccből írtad.Akkor utáltam a legjobban mikor Higuainnak mennie kellett miatta. Persze túltettem magam rajta hiszen tudtam hogy Higuain jobb Benzemánál, de benzema jobb a realnak, annak ellenére is hogy Higu gól/perc átlaga jobb volt ha a blben nem is. Kár hogy ideggyenge, máskülönben Benzema már rég a sociedadban játszana a többi ex realossal.
Mindenki a megfelelő helyen van, Higu egy középcsapatban, Karim meg a világ legjobb csapatában.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyszer legyek moderátor...Pipita írta:Legrosszabb igazolások, elsőre három név ugrik be: Bekcham; mert ott nyilvánvalóan egy fikarcnyi szerepet sem játszottak szakmai szempontok;

Én azért örülnék, ha a legrosszabb igazolás valóban Beckham lenne, akár most is. Mostani ívelgetős taktikánkban aranyat érne.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Nem ezt irtam. Szerintem mindenki tudja hogy ha Higuain a helyzeteit a vilaglegjobb csapatainak is ugyan ugy betudna talalni mint mezokovesd felek ellen akkor most o lenne a csatar. Benzema pedig mashol.Realista24 írta: Én nem tudlak komolyan venni egy olyan mondat után, hogy ha Higu itt marad, akkor Karim a Sociban lenne csatár.
Sociedad csak egy rossz vicc volt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én nem tudlak komolyan venni egy olyan mondat után, hogy ha Higu itt marad, akkor Karim a Sociban lenne csatár.Norbii írta:azért te is írtál meredekeket minthogy pepe utoljára 4 éve volt jó védő.![]()
Amúgy én pro és kontrát is írtam vele kapcsolatban. sajnos a kontra nyert. De ezt benz maga bizonyítja idén IS.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
A legfajobb emlek...ezt ugy cakkom-pakk amiota kovetem a focit...az Zizou visszavonoluasa volt.
Nagyon megkonnyztem az utolso palyara lepeset.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Legrosszabb igazolások, elsőre három név ugrik be: Bekcham; mert ott nyilvánvalóan egy fikarcnyi szerepet sem játszottak szakmai szempontok; Kaká, mert az egyik legdrágább igazolásunk volt valaha, a legnagyobb fizetésért, húznia kellett volna a csapatot, ehhez képest két értékelhető mérkőzése nem volt, koptatta a padunkat meg adta a munkát az orvosainknak a rekordfizetéséért, aztá naz első adandó alkalommal "haza"takarodott ingyen, és ott meg már nem volt hajlandó felvenni a fizetést... A harmadik pedig Lassana Diarra, mert benne is rengeteg volt, aztán kiderült hogy csak egy pénzéhes ribanc, akitől lehetetlen volt megszabadulni. Heinzét is megemlíteném még, de abóbl a korszakból bárki jöhetne.
Legrosszabb emlékek: A Bayern elleni kiesés Capelloval. Mikor Ramos belőtte a végén, én elhittem, hogy továbbjutottunk... aztán (jogosan) visszafújták.
Aztán Mourinho 5-0-ája, ott is elhittem hogy jók vagyunk, hogy jobbak vagyunk ,, hogy lehet végre esélyünk, aztán ez.
Aztán hasonló okokból ismét csak a Bayern elleni kiesés, már Mourinhoval. Szarrá gyepáltuk őket 20 perc alatt, de a zseni megoldotta hogy kiessünk... meg hogy végre elhoztuk Ancelottit, majd elküldtük. Aztán pótoltuk Benitezzel. felfoghatatlan érzés volt, akkor én is feladtam picit a Real Madridot egy időre. Huh. A pozitív téma jobb volt.
Legrosszabb emlékek: A Bayern elleni kiesés Capelloval. Mikor Ramos belőtte a végén, én elhittem, hogy továbbjutottunk... aztán (jogosan) visszafújták.

Szerintem senkinek se az erveiddel van baja ;D ;DNorbii írta:azért te is írtál meredekeket minthogy pepe utoljára 4 éve volt jó védő.![]()
Amúgy én pro és kontrát is írtam vele kapcsolatban. sajnos a kontra nyert. De ezt benz maga bizonyítja idén IS.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Norbii
azért te is írtál meredekeket minthogy pepe utoljára 4 éve volt jó védő.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Norbii, no komment kategória vagy, de azért azt leírom, hogy annyit értesz a focihoz, mint Hegyi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Legrosszabb emlék nekem az az időszak, amikor félévente jöttek a noname edzők, jöttek a noname játékosok, és a bl-ben meg rajtunk nevetett Európa.
Legrosszabb igazolás? A holland hullám, az argentín hullám, a német hullám, ha ilyen metzeldert meg khedirát nézek...
A legfájóbb lehet akár Robinho is, de talán Essient mondanám, akkor kellett volna elhozni mikor a csúcson volt, erre elhoztuk csak a neve miatt, mikor már lépni sem bírt két egyeneset.
Legrosszabb igazolás? A holland hullám, az argentín hullám, a német hullám, ha ilyen metzeldert meg khedirát nézek...
A legfájóbb lehet akár Robinho is, de talán Essient mondanám, akkor kellett volna elhozni mikor a csúcson volt, erre elhoztuk csak a neve miatt, mikor már lépni sem bírt két egyeneset.
Nem illik.
- Norbii
A kedvenc játékosokat már akkor odaírtam mikor regisztráltam az oldalra. Azóta se nyúltam hozzá. Változnak az idők.RealMadridFanatic írta:Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, JeséNorbii írta:#KAKtudtam hogy Higuain jobb Benzemánál
Ööö... szoktam érezni az ironiát, de itt most bajban vagyok. Főleg utóbbi mondattal.
Nincs kedvem kifejteni a véleményemet hosszabban, aki elolvassa és értelmezni is akarja azt tudja vagy sejti mit miért írtam. Persze ez egy szubjektív vélemény. Aki alapból Higuain hater, az amúgy is csak a kihagyott helyzeteire meg a lesekre fog emlékezni vele kappcsolatban és nem pedig arra hogy mennyire is szerette a realt és adott bele mindent. A fejlődésért pedig még többet mikor igazán realizálta a problémát magával kapcsolatban.
Legrosszabb igazoláshoz azt írom, akitől többet vártam, mint amit kihozott magából itt.
Illarramendi: tipikusan az a játékos akinek nem való egy élcsapat. egyszerűen nem bírta a nyomást, meg lehet nézni előtte meg utána a Sociban, mintha ide egy klónt küldtek volna aki nem tud focizni. Pedig bíztam benne nagyon.
Kakát említik sokan, szerintem nem mondható annak kellett ő a marketing-gépezetbe. Faubert sok vizet nem zavart, perce is alig volt. Khediraban is az a legbosszantóbb amennyi szerepet kapott. Ha egy peremember lett volna, és nem az ellenfél 16-osánál csinálta volna azt amihez nem ért, szerintem nem lenne ennyiszer említve itt. Beckham utolsó fél évét nem fogom elfelejteni, a hozzaallasa profi volt, még ha képességei korlátozták is. Megnéztem volna Ronaldinhot is náluk, de ez így alakult.
Danilo is rémesen gyenge, de legalább akar.
Legrosszabb emlék: 2-6, 5-0, kiesés a Barca ellen a bl-ből (Pepe jogtalan kiállítása).
Illarramendi: tipikusan az a játékos akinek nem való egy élcsapat. egyszerűen nem bírta a nyomást, meg lehet nézni előtte meg utána a Sociban, mintha ide egy klónt küldtek volna aki nem tud focizni. Pedig bíztam benne nagyon.
Kakát említik sokan, szerintem nem mondható annak kellett ő a marketing-gépezetbe. Faubert sok vizet nem zavart, perce is alig volt. Khediraban is az a legbosszantóbb amennyi szerepet kapott. Ha egy peremember lett volna, és nem az ellenfél 16-osánál csinálta volna azt amihez nem ért, szerintem nem lenne ennyiszer említve itt. Beckham utolsó fél évét nem fogom elfelejteni, a hozzaallasa profi volt, még ha képességei korlátozták is. Megnéztem volna Ronaldinhot is náluk, de ez így alakult.
Danilo is rémesen gyenge, de legalább akar.
Legrosszabb emlék: 2-6, 5-0, kiesés a Barca ellen a bl-ből (Pepe jogtalan kiállítása).
Legrosszabb igazolás(ok) szerinted.
3-at fogok írni ezt eldöntöttem...
Beckham: Bár azzal amit nyújtott maximálisan elégedett voltam. Képességeihez mérten kiadta magából amit tudott viszont a csapatra gyakorolt hatása, hogy a támadó részlegbe még egy embert be kellett tuszkolni és talán közre játszott ebben az igazolásban az is, hogy Makalelet el kellett küldeni. Magyarul bár a játékossal magával elégedett voltam viszont a csapata gyakorolt hatása miatt talán a legrosszabb igazolásnak nevezném.
Gravesen: mit lehet rá mondani? Nagyon szomorú, hogy egy képességben hozzá hasonló játékos felhúzhatta a habfehér mezt.
A harmadik néven sokáig gondolkodtam mert sokan beférnének ide...: talán Drenthe

-VDB elküldéseLegrosszabb pillanat(ok), amit átéltél, nem amit meséltek vagy olvastál róla.
-Figo padoztatása és elküldése
-5:0
stb... akadt pár még...
szerintem ő sincs tisztában azzal, hogy mit gondol
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealMadridFanatic
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Norbii írta:#KAK
tudtam hogy Higuain jobb Benzemánál
Ööö... szoktam érezni az ironiát, de itt most bajban vagyok. Főleg utóbbi mondattal.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)