Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Elso felidoben azt se tudtak hol vannak. Nagyon naggya tettuk oket ismet. A nyugdijas Lewandowski eltett 2 golt es szinte biztosan golkiraly lesz, ha nem serul bele. 36 evesen, ugy hogy a realban ott egy Vinicius meg MBappe. Masodik felidoben se hengereltek, en nem vagyok elajulva toluk. Tele kozepszeru vagy felfujt jatekossal a csapatuk, ebben szerintem a bajnoksagon meg a hazai kupakon mas nincs. Persze az is egy kurva eredmenyes szezon lesz nekik, de ugye BL-re acsingoznak 10 eve. Egy Pool vagy egy City biztos nem 0-0-val megy felidore ennyi helyzettel. Flick egy nagyon fasza edzo, szomoru es merges voltam amikor kineveztek. De Europaba ez a csapat sztem keves lesz. Bayernt hagyjuk most, ott is kijott nekik meg azert egy zoldfulu edzo ul a padon.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Még nem akarom temetni a szezont de ezzel most óriási boostot adtunk nekik.gutihaz14 írta:addigra mar -12 -ben leszunkflori írta: Ezt most le kell nyelni, ez van. Tavasszal lehet visszavágni.![]()
Abban tudunk reménykedni hogy Lewanak nincs komoly alternatívája, válogatottban is nyomja, szóval nagy szerencséjük kell legyen hogy így végigtolja a bajnokságban.
Yamal, Raphinha hatalmas formában, de ha ők is kiesnek Fati ás Ferrán nem az a szint.
Olmonak nem tudom hol lesz a posztja, a kp-n kis tulzással 2 csapatra való emberük van.
Vagy nem.gutihaz14 írta:addigra mar -12 -ben leszunkflori írta: Ezt most le kell nyelni, ez van. Tavasszal lehet visszavágni.![]()
Ezt az alja stílust hagyjuk már b+, inkább ne írj semmit!chronic írta:Abszolut. Buta fekak elol, gratulalok nekik. Lakatos jozsika is megertette anno megye 3 ban,hogy hogyan is kene tamadni.flori írta: Ezt most le kell nyelni, ez van. Tavasszal lehet visszavágni.![]()
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Mas topicba nem illik.
Lewa nem szarozott,azt az elso golt bevallalta 17meterrol siman. Latszik,hogy jo allapotban van fejben.
Az a harom jatekos elol nagyon erzi egymast,flick borzasztoan elkapta oket.
A kis cubarsi is korrekt meccset hozott le.
Yamal meg..hehe eye test megint hozza a szokasosat,brutalis a kisgyerek.
Flick oriasi igazolas volt nekik,jo lenne egyszer ilyen jatekot latni itt is.
Lewa nem szarozott,azt az elso golt bevallalta 17meterrol siman. Latszik,hogy jo allapotban van fejben.
Az a harom jatekos elol nagyon erzi egymast,flick borzasztoan elkapta oket.
A kis cubarsi is korrekt meccset hozott le.
Yamal meg..hehe eye test megint hozza a szokasosat,brutalis a kisgyerek.
Flick oriasi igazolas volt nekik,jo lenne egyszer ilyen jatekot latni itt is.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Abszolut. Buta fekak elol, gratulalok nekik. Lakatos jozsika is megertette anno megye 3 ban,hogy hogyan is kene tamadni.flori írta: Ezt most le kell nyelni, ez van. Tavasszal lehet visszavágni.![]()
addigra mar -12 -ben leszunkflori írta: Ezt most le kell nyelni, ez van. Tavasszal lehet visszavágni.![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- flori
Ezt most le kell nyelni, ez van. Tavasszal lehet visszavágni.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Szerintem meg 10.TakiLaci2023 írta:Ha ez így lenne ahogy írod, akkor nem négy lett volna, hanem hétrealbeckham írta:
Valami felsőbb erő generálta flow van ott, hogy akarki-akarmivel-akarhonnan ellovi az gol. Ilyet en meg nem lattam.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Messi
- Kedvenc csapatod: Barca
Ha ez így lenne ahogy írod, akkor nem négy lett volna, hanem hétrealbeckham írta:
Valami felsőbb erő generálta flow van ott, hogy akarki-akarmivel-akarhonnan ellovi az gol. Ilyet en meg nem lattam.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
1 héten belül 4 a bayernnek es a madridnak. Nem semmi
Kurva nagy amatőr pancser szar focit tettünk le a masodik félidőben és megérdemelt pofont kaptunk. Jól is van ez így. Hátha építő jellegű lesz.
Grat mégegyszer

Kurva nagy amatőr pancser szar focit tettünk le a masodik félidőben és megérdemelt pofont kaptunk. Jól is van ez így. Hátha építő jellegű lesz.
Grat mégegyszer
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Érted a csíziótG. V.tinho írta:Akkor ezt jól éreztemG. V.tinho írta: Lunin - LV, Militao, Rüdiger, Mendy - Fede, Tchoumeni, Camavinga - Bellingham - Vini, Mbappé
szerintem ez lesz

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Jár a keksz meg a buksi simi

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor ezt jól éreztemG. V.tinho írta: Lunin - LV, Militao, Rüdiger, Mendy - Fede, Tchoumeni, Camavinga - Bellingham - Vini, Mbappé
szerintem ez lesz
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
sanko. írta: Van valakinek egy stabil angol stream esetleg? Pont ma gondolta a t home, hogy be adja az unalmast.
by: hehinholn itt nézem mindig, acestream appon keresztul, 8000 kbps:
https://livetv.sx/enx/
Nekem is patika volt.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
Van valakinek egy stabil angol stream esetleg? Pont ma gondolta a t home, hogy be adja az unalmast.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Barca vezetes.
Mi majd lotyogunk.
Es orulhetunk az x nek.
Mi majd lotyogunk.
Es orulhetunk az x nek.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Elmúlt 15 évben hányszor írtuk ezt... és sajnos elég sokszor nem pörögtünk rá eléggé. Simán látom, hogy első 20 percben a barca már vezetni fog.RealRaúl77 írta:Ha erre nem pörgünk amúgy fel, akkor nem tudom, mire.ferni írta: ...
Minőséget tekintve szintekkel jobb a Real, ha maxon játszanának, mint amire képesek kb 3 gól lenne minimum a két csapat közt, viszont a Barca egy stabil játékot játszik és ha a Real nem pörög fel és az alatt teljesít kb fix a Barca győzelem.
...![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
véletlen duplikáltam, ezt töröljétek, kérlek, köszönöm.
RealRaúl77 írta:Ha erre nem pörgünk amúgy fel, akkor nem tudom, mire.ferni írta: ...
Minőséget tekintve szintekkel jobb a Real, ha maxon játszanának, mint amire képesek kb 3 gól lenne minimum a két csapat közt, viszont a Barca egy stabil játékot játszik és ha a Real nem pörög fel és az alatt teljesít kb fix a Barca győzelem.
...![]()
Láttuk hét közben, hogyan is tudnak játszani a srácok, ha akarnak. Most tessék akarni. Akkor is ha azért a Barca nem Dortmund.
Amúgy a legjobb nekünk az lenne, ha félidőben 0-1 oda, aztán adj neki a 2.-ban.![]()
![]()
Amúgy adom. Modric jöhet 60.-ban tanítani. Bobbi meg a 85.-ben még lőni egy gólt a végére, csak hogy az első el classicon is betaláljon (amúgy régen láttuk őt).Pad'em írta:
Just In: Carlo Ancelotti has chosen Camavinga, Tchouameni, Bellingham and Valverde for the midfield tonight. @marca
442.
Ez a legfrisebb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealRaúl77 2024. október 26., szombat 15:55-kor.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ha erre nem pörgünk amúgy fel, akkor nem tudom, mire.ferni írta: ...
...

Láttuk hét közben, hogyan is tudnak játszani a srácok, ha akarnak. Most tessék akarni. Akkor is ha azért a Barca nem Dortmund.
Amúgy a legjobb nekünk az lenne, ha félidőben 0-1 oda, aztán adj neki a 2.-ban.

Amúgy adom. Modric jöhet 60.-ban tanítani. Bobbi meg a 85.-ben még lőni egy gólt a végére, csak hogy az első el classicon is betaláljon (amúgy régen láttuk őt).Pad'em írta:
Just In: Carlo Ancelotti has chosen Camavinga, Tchouameni, Bellingham and Valverde for the midfield tonight. @marca
442.
Ez a legfrisebb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealRaúl77 2024. október 26., szombat 15:55-kor.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
Modricot nem szabad kezdetni, nem működik már a dolog.
Kár elpazarolni azt amit csereként tud adni.
Kár elpazarolni azt amit csereként tud adni.