https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_s ... 17719.html
Megéri az árát? Baromi szép a képe, hasonlítási alap egy 30000 forinttal olcsóbb LG volt, ugyanez a méret.
Írjatok róla valami jót vagy rosszat, sürgős. Köszönöm előre is.

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. december 6., vasárnap 11:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 27., péntek 11:19
Szerezz Harmanost, és JBL lesz mindenedziro4vr írta:Csak Densos.Realista24 írta: Itt vagy fejér megye környékén és nincs egy ismerősöd, aki a Harmannban dolgozik?![]()
![]()
Na igen, az alsóbb kategóriánál a hangminőség mellett a jel eldobás a másik gebasz gondolom.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 27., péntek 10:54
Csak Densos.Realista24 írta: Itt vagy fejér megye környékén és nincs egy ismerősöd, aki a Harmannban dolgozik?![]()
HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2020. november 27., péntek 10:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. november 27., péntek 10:24
Itt vagy fejér megye környékén és nincs egy ismerősöd, aki a Harmannban dolgozik?ziro4vr írta: Hetero férfi vagyok, nincs apple termékem.![]()
Köszi srácok! BF kapcsán nézegettem őket, ez pl nem tűnik rossznak: https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_j ... 38772.html
De ez azért az a vonal ahol érdemes teszteket nézegetni már gondolom, nyomozok még kicsit. Melóba is jól jönne meg utazás alatti használatra is igazából. Meg mikor klimaxol az asszony.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 27., péntek 10:17
HozzászólásSzerző: h.csabi » 2020. november 27., péntek 10:16
HozzászólásSzerző: ferni » 2020. november 27., péntek 10:08
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. november 27., péntek 10:06
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. november 27., péntek 10:03
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. november 27., péntek 9:38
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. november 25., szerda 12:24
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. november 24., kedd 23:00
Én sorry srácok!Csabi írta:az rendben van, csak ő azt kérdezte, hogy ssd és hdd is lehet-e benne egyszerre. nem hiszem, hogy a macbookban mindkettő volt. ha igen, akkor sorry.Steve írta:
??A régi Macbook Air-met anno fel tudtam frissíteni egy SSD-vel. Abban sem volt DVD,meg a hely is korlátozott volt. Nyilatkozni nem tudok, hogy variálták bele, mert egy Mac szervíz volt, ahol megvettem a ssd-t és cserébe ingyen beszerelték.
Azóta is működik.
Amúgy egy ssd óóóriási különbséget fog csinálni!Baromira effektívebb lesz minden!Mindenképp próbáld meg bele varázsolni!![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. november 24., kedd 22:58
az rendben van, csak ő azt kérdezte, hogy ssd és hdd is lehet-e benne egyszerre. nem hiszem, hogy a macbookban mindkettő volt. ha igen, akkor sorry.Steve írta:??Csabi írta:
nem, mivel ha nincs benne dvd meghajtó, akkor valószínűleg a sata port is hiányzik az alaplapról, amire az ssd-t lehetne kötni.A régi Macbook Air-met anno fel tudtam frissíteni egy SSD-vel. Abban sem volt DVD,meg a hely is korlátozott volt. Nyilatkozni nem tudok, hogy variálták bele, mert egy Mac szervíz volt, ahol megvettem a ssd-t és cserébe ingyen beszerelték.
Azóta is működik.
Amúgy egy ssd óóóriási különbséget fog csinálni!Baromira effektívebb lesz minden!Mindenképp próbáld meg bele varázsolni!
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. november 24., kedd 21:35
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. november 24., kedd 21:18
Hát, a 60 nm-en egy áldás. Nincs állandó szárogató a nappaliban (csak ha valamit nem lehet szárítóban). Viszonylag halk, nálunk az előszobában lett a helye. Az ágynemű/törcsi nagyon puha lesz, csomó szöszt kiszed. A tartálya könnyen üríthető és jó nagy.Steve írta:Nagyon jó masinának tűnik.Nika91127 írta:
Csak szárító. Electrolux PerfectCare 700-as, még egy korábbi modell, nem a "legtutibb" energiatanusítványos, azóta vannak újabbak.
A pontos gyári szám: EW7H438B
https://www.emag.hu/electrolux-hoszivat ... BIQAvD_BwE![]()
A legfontosabb, hogy hosszabb távon elégedett legyen az ember. Ezeket a gépeket már nem 20 évekre csinálják amúgy sem.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. november 24., kedd 21:11
Nagyon jó masinának tűnik.Nika91127 írta:Csak szárító. Electrolux PerfectCare 700-as, még egy korábbi modell, nem a "legtutibb" energiatanusítványos, azóta vannak újabbak.Steve írta:
Kombó, vagy csak szárító?
Ha kombó melyik típus? Én már nem adok semmilyen tesztre mert volt már felső kategóriás bosss is, ami szétkapta a ruhákat/vagy totál vízesek maradtak.Szóval jegyzetelem a típust ha elégedettek vagytok.![]()
Nekünk most ez van Samsung WD10N84INOA, viszont életemben először és utoljára költöttem egy háztartási cuccra ennyit. Amúgy borzasztóan elégedettek vagyunk vele minden nap.
A pontos gyári szám: EW7H438B
https://www.emag.hu/electrolux-hoszivat ... BIQAvD_BwE
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. november 24., kedd 20:25
Csak szárító. Electrolux PerfectCare 700-as, még egy korábbi modell, nem a "legtutibb" energiatanusítványos, azóta vannak újabbak.Steve írta:Kombó, vagy csak szárító?Nika91127 írta:
Nekünk Electrolux van, eddig patentül működik.
Ha kombó melyik típus? Én már nem adok semmilyen tesztre mert volt már felső kategóriás bosss is, ami szétkapta a ruhákat/vagy totál vízesek maradtak.Szóval jegyzetelem a típust ha elégedettek vagytok.![]()
Nekünk most ez van Samsung WD10N84INOA, viszont életemben először és utoljára költöttem egy háztartási cuccra ennyit. Amúgy borzasztóan elégedettek vagyunk vele minden nap.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. november 24., kedd 20:04
Kombó, vagy csak szárító?Nika91127 írta:Nekünk Electrolux van, eddig patentül működik.Steve írta:
A “rossz stílusa” - vagy mi volt- miatt félnek tőle![]()
Amúgy szárítógéphez: a legutóbbim samsung volt. Próbáltam többet is, ez volt az első ami tényleg nem baxta szét a ruhákat és tényleg száraz lett minden.
Majd költöztünk és megcsináltam életem hülyeségét.Vettem egy szintén Samsung mosógép-szárító egyben gépet. Ami iszonyat jó, tökéletesen mos, tökéletesen szárít, baromi szép..de olyan drága volt, hogy azóta is szégyenlem magam, hogy ezt kifizettem. Nagyon rá voltam erre állva, az asszonynak meg ez tetszett, így addig győzködött, míg belevitt a hülyeségbe
![]()
Amúgy ezzel a Samsunggal is piszkosul elégedettek vagyunk.Ha tudod lesd meg a különböző samsungokat, mert tényleg némelyik szárító szabályszerűen kivégezte a ruhákat.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. november 24., kedd 20:00
??Csabi írta:nem, mivel ha nincs benne dvd meghajtó, akkor valószínűleg a sata port is hiányzik az alaplapról, amire az ssd-t lehetne kötni.Realista24 írta: Másik félhülye kérdés, hogy ha nincs benne dvd lejátszó, akkor is megoldható, hogy hdd és ssd is legyen benne? Van elég hely egy ilyen gépezetben?
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem