Essig még nem ugy volt hogy endre semmi extra es tul kotott es inkabb a vitor roque kellett volna?hehetheoriginal írta: musiala pappe endre rodrigo brahim mogi, aztan meg is vagyunk. Bolond meg mehet harcolni a jogtalansag ellen akarhova is

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. február 2., péntek 13:30
Essig még nem ugy volt hogy endre semmi extra es tul kotott es inkabb a vitor roque kellett volna?hehetheoriginal írta: musiala pappe endre rodrigo brahim mogi, aztan meg is vagyunk. Bolond meg mehet harcolni a jogtalansag ellen akarhova is
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 2., péntek 11:52
Neked mindegy te rasszista, neger, neger, autot terel, tokmindegyferni írta:Mercinél jövőre felszabadul ott az a pozícióhehetheoriginal írta: Bolond meg mehet harcolni a jogtalansag ellen akarhova is![]()
Megnézném hogy száguldozik 300-zal![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. február 2., péntek 11:49
Mercinél jövőre felszabadul ott az a pozícióhehetheoriginal írta: Bolond meg mehet harcolni a jogtalansag ellen akarhova is
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. február 2., péntek 11:09
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2024. február 2., péntek 10:59
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 2., péntek 10:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 2., péntek 10:28
Parancsolj.Sorrentino írta: Lassan kéne róla egy szavazás, hogy hányan adnák el most.![]()
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2024. február 2., péntek 10:26
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. február 2., péntek 10:06
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 2., péntek 10:00
valaki szerint ez nem mervado, lattam ilyen hsz-tSikerult kihagynia harom 1v1-es szitut a kapus ellen.
marmint belit?Jó, hogy Te ezen így tudsz röhögni. Egy hónapig padoztatni kellene miatta.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. február 2., péntek 9:10
Most neztem vissza az osszefoglalot, el is felejtettem hogy Viniciusnak az elso felidoben is volt egy helyzete amikor mar csak a kapus volt hatra.hehetheoriginal írta:lehetett latni a kep szelen, ahogy beli üti a földet, mikor binicius kihagyta a ziccertRealista24 írta:
Mi törtent?![]()
![]()
![]()
![]()
kurvagyorsan meg kell szabadulni tole, leendo aranylabdasunk teljes emberi roncs lesz miatta...
meg pl en is... mar szora se meltattam tegnap. nyomorult... a feje, miutan kihagyta az összes ziccert is, erezte az egeto erzest, hogy minden kamera ot mutatja![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. február 2., péntek 9:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 2., péntek 9:07
igy.Szerintem nem nagyképűzött, csak szimplán ennyire balf@sz
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. február 2., péntek 9:06
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 2., péntek 9:03
lehetett latni a kep szelen, ahogy beli üti a földet, mikor binicius kihagyta a ziccertRealista24 írta:Mi törtent?p.csabi1 írta: Jó lenne ha visszavenne az arcból meg koncentrálna a fiú mert ez így kurva gáz volt.
Bellinghamet rendesen kiakasztotta.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 2., péntek 9:01
Mi törtent?p.csabi1 írta: Jó lenne ha visszavenne az arcból meg koncentrálna a fiú mert ez így kurva gáz volt.
Bellinghamet rendesen kiakasztotta.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. február 2., péntek 8:52
HozzászólásSzerző: flori » 2024. február 1., csütörtök 23:01
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. február 1., csütörtök 23:00
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. február 1., csütörtök 22:33
Jó az endricknek issebydani írta: Majd Kylian berúgja.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem